MLM Manifesto – Romana(Ro) – Revolutia MLM: Un Manifest de catre Randy Gage (The MLM Revolution: A Manifesto by Randy Gage)
Da! Se porneste o Revolutie in MLM! O revolutie care va imbunatatii profesia noastra si care va asista vietile a milioane si milioane de oameni pe plan international.

Dupa cum stii sunt pasionat al acestei profesii si consider ca este cea mai buna cale prin care o persoana care doreste sa faca ceva cu adevarat in viata sa o foloseasca pe postul unei parghii pentru a construi multiplicarea banilor, a timpului, sa poata construi un stil delicios de viata in propriile conditii, sa se bucure de respect, recunoastere, credibilitate sa lase o legenda in urma sa si sa contribuie si la bunastarea celorlalti.


Ei bine Randy Gage este promotorul acestei Revolutii in MLM si a creat un Manifesto pe care il impartaseste cu lumea pentru a crea o transformare pozitiva in vietile oamenilor. Randy este o legenda vie in MLM si in lumea dezvoltarii constiintei si constientei despre prosperitate, este si supranumit „Mesia al Milionarilor” si are cateva carti si traduse si in Romana: „Seria prosperitatii – Editura Adevar Divin si De ce esti prost, bolnav si falit si cum poti fi destept, sanatos si bogat”.

Dupa cum stii sunt partener de afacere cu Randy, alaturi de Julie Mirr, Tim Berry si Eric Worre si cu totii sustinem aceasta revolutie. Asa ca am hotarat sa fac un cadou pentru prietenii mei din Romania si am tradus manifestul pentru ca intreaga noastra comunitate iubitoare ne Network Marketing – MLM, dezvoltare personala si cresterea calitatii vietii sa beneficieze de intelepciunea si mesajul care este transmis pentru a produce o diferenta in modul cum este construita si vazuta aceasta profesie care transforma vieti peste tot in lume.

Gata cu suspansul si pregatirea .. uite linkul de unde poti descarca GRATUIT – Revolutia MLM: Un manifest de catre Randy Gage – tradus in limba Romana.


(Click dreapta si „save link as..” pentru a salva pe pc-ul tau)

Plus daca doresti versiunea in limba engleza acceseaza site-ul www.GageManifesto.com

Citeste-l, evalueaza-l critic, continua conversatia si
da-l mai departe.


Asta iti va transforma viata si va transforma vietile a multor multor oameni! A venit si randul nostru!

Pentru Prosperitatea Ta Infinita!

Alex Tita

P.S. Anunta-ne ce ti-a placut cel mai mult. Alatura-te conversatiei, am convingerea deja ca pana acum ai inteles si ai ajuns sa apreciezi deschiderea catre comunicare pe care o avem in aceasta comunitate, iar daca cumva ai aflat de curand de noi atunci am convingerea ca pe masura ce ne urmaresti evolutia de cand am pornit pana acum si pe mai departe vei realiza acest lucru.  Ce ti-a placut cel mai mult din acest manifest? Ce te-a intrigat? Ce ai descoperit?Be Sociable, Share!