Descopera Adevarul Despre Timp si Bani

Ieri ascultam o serie din omagiul care este adus lui Jim Rohn, si Denis Waitley unul dintre prietenii lui buni si unul dintre marii experti in ceea ce inseamna performanta de top a inceput sa citeze cateva vorbe de la Jim care pentru el au insemnat foarte mult.

“Timpul este mai important decat banii pentru ca poti obtine mai multi bani dar nu poti obtine mai mult timp.

Nu poti economisi timp.. oamenii de stiinta nu pot inventa mai multe minute.

Timpul este singurul angajator care-ti da sanse egale.

Cunostintele si banii sunt la fel, poti invata o multime de lucruri, dar la ce bun inveti o multime de lucruri.

Numai cand impartasesti ceea ce cunosti si cand (re)angajezi banii cunostintele si banii inseamna ceva.

Calitatea vietii este data de modul cum iti petreci timpul, cu cine si in ce mediu..”

Nu stiu in ce masura auzi aceste cuvinte dar mie mi-au transformat viata din primul moment in care le-am auzit si ma bucur ca am avut sansa ca Denis sa mi le readuca in fata contientei mele.

Am avut aproximativ un an din viata mea in care am ascultat masiv intelepciunea lui Jim si mi-a transformat si continua sa-mi transforme viata pentru ca mai am inca un secol de trait pe pamantul asta.. pe care il astept proactiv cu bucurie si entuziasm la ceea ce va veni.

Pentru Membri al Clubului Nostru Lunar De Antrenament Exclusiv “Impreuna Pentru Schimbare! Impreuna Pentru Mai Bine!”..  asigura-te ca ai parcurs continuarea acestui articol pe Forumul Exclusiv pentru Membri si ca ai descoperit exercitiul scurt pe care il dezvalui acolo despre cum sa-ti cresti calitatea vietii.

TU si cu putin din mine TRANSFORMAM LUMEA IN MAI BINE!

Pentru Succesul TAU!

Alex Tita

Intrebarea zilei: Vei avea regrete raportat la modul in care ti-ai petrecut timpul cand te vei gasi pe patul mortii tale si-ti vei revedea viata?

Be Sociable, Share!