Gandurile devin lucruri… aceleasi lucruri.. aceleasi lucruri..

De vreo saptamana si ceva ma bucur ca o am pe bunica-mea pe la mine si ma bucur de constienta cu care privesc lucrurile la acest moment.

Sunt convins ca si tu ai experienta cu bunicii tai sau chiar si cu parintii tai.. aceea de a-i auzi vorbind aceleasi lucruri din trecut care-i tin blocati in realitatea lor.

Tinand cont ca repetitia este mama invatarii am hotarat sa mai acord inca o data concentrare asupra acestui subiect. Gandurile devin lucruri.. sau esti ceea ce gandesti etc..

Asta este baza a TOT ce exista pentru ca nimic din ceea ce exista nu ar fi existat daca nu ar fi fost INTAI o vibratie de gand care sa proiecteze orice in realitate.

Stiu ca subiectul poate parea abstract pentru foarte multa lumea si poate pare “nepractic” dar te asigur ca este cel mai PRACTIC lucru asupra caruia sa-ti concentrezi atentia.

GANDUL beneficiaza de CEA MAI MARE MULTIPLICARE EXISTENTA.

O cantitate infima de energie generata de un gand, de o idée, creaza un vapor precum Titanicul, sau un avion Airbuss sau Boeing.. sau TOT ce exista.

Sa privesti lucrul acesta cu deradere este cu adevarat un semn de ignoranta.

Iar ignoranta nu este binecuvantare. Ignoranta te poate ucide sau te poate face sa traiesti o viata total nefericita.

Asa ca daca vrei sa iei controlul TOTAL asupra vietii tale este esential sa aloci atentie gandurilor pe care le gandesti.

Oamenii care fac asta sunt cei mai inteligenti, de succes, fericiti oameni care exista pe pamantul acesta. Se bucura de obtinerea lucrurilor pe care le doresc, au respectul si aprecierea celorlalti si au puterea si influenta de asi crea PROPRIA REALITATE.

Iar cei care nu fac asta… ei bine.. sunt categoria oamenilor AIA.. stii tu care… sa o spun intr-un mod mai elegant.. cei care nu se bucura de lucrurile de mai sus.

Stiinta(in special fizica quantinca) incepe sa ne arate din ce in ce mai clar cum de fapt TOT ce exista (daca cobori in cele mai adanci nivele de cercetare posibile) are forma unui gand… forma de energie.

TOT CE EXISTA.

Einstein a dovedit-o de mult E = M(Cpatrat)

Ceea ce face diferenta asupra realitatii pe care o privim este postura noastra de observator, care observam lumea prin prisma OCHELARILOR celor langa care am crescut si experientelor pe care le-am avut.

Sunt atatea realitati omenesti cati oameni exista..

Chiar iti recomand sa vezi filmul “What the bleep do we know?” si vei avea o perspectiva mult mai vivida a ceea ce-ti spun aici.

Fiecare convingere(gand pe care il tot gandesti) creaza apoi la nivel fizic biochimia organizmului tau care creaza dependenta de gandurile pe care le tot gandesti.. totul este interconectat si de aceea multora le este greu sa schimbe frecventa.

Dar poti sa o faci.

Acum, daca esti Membru al Clubului Nostru Lunar De Antrenament Exclusiv “Impreuna Pentru Schimbare! Impreuna Pentru Mai Bine!” asigura-te ca ai parcurs continuarea acestui articol cu pasii specifici pe care sa-i urmezi cu usurinta pentru a-ti schimba frecventa pe Forumul Exclusiv pentru Membri.

TU si cu putin din mine TRANSFORMAM LUMEA IN MAI BINE!

Cu Apreciere,
Alex Tita

Intrebarea zilei: Ce iti doresti DE FAPT?

Be Sociable, Share!