Tu ce faci atata timp cat traiesti?(una dintre cele mai mari si bune intrebari pt anul acesta si pt viata ta)

Dupa cum spune si Chris Widener pentru cei mai multi oameni viata arata ceva de genul:

Te nasti

Mananci si dormi

Te joci cu jucariile tale

Te duci la scoala

Practici vreun sport

Te duci la scoala

Inveti sa conduci

Termini liceul

Te duci sa mai inveti in plus, dar de data asta platesti la aceasta scoala

Iti ei o slujba

Te casatoresti

Iti cumperi o casa

Faci copii

Te uiti la copii tai cum mananca, dorm, se joaca si se duc la scoala

Muncesti, muncesti, muncesti

Iesi la pensie

Mori

Cam asa arata viata, nu e asa?

Nu ca ar fi ceva rau in asta. Asta este o viata normala. Dar stii ce inseamna normal, nu e asa?

Normal inseamna mediu, mediocru etc…

Normal NU inseamna EXTRAORDINAR! Normal nu inseamna de success, normal nu inseamna ca lasi o mostenire, o legenda dupa tine.

Asa ca… tu ce faci atata timp cat traiesti?

Cand daca nu acum ar fi un timp mai bun sa-ti clarifici lucrul acesta si sa pornesti la indeplinirea vietii si legendei pe care doresti sa o ai. Cand vocatia ta este vacanta ta atunci fiecare minut de „munca” este de fapt distractie.  Si facand ceea ce-ti place cu adevarat vei lasa o legenda de veselie in urma ta si de satisfactie, vei incuraja si pe ceilalti din jurul tau sa faca la fel.

Poate ai mai citit unul dintre citatele mele preferate:

„Cea mai mare frica a noastra nu este ca suntem neadecvati , cea mai mare frica a noastra este ca suntem puternici peste masura. Lumina este cea care ne infricoseaza cel mai mult nu intunericul. Faptul ca tu joci marunt nu serveste lumii la nimic. Nu este nimic iluminant in a te micsora pentru ca cei din jurul tau sa nu se simta insecuri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum stralucesc copiii. Si nu este doar in unii dintre noi este in fiecare. Si pe masura ce lasam propria noastra viata sa straluceasca in mod inconstient dam altor oameni puterea de a face la fel si pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica prezenta noastra in mod automat elibereaza pe ceilalti.” Filmul Coach Carter

Asa ca .. tu ce faci atata timp cat traiesti? Iti dai dreptul sa luminezi?

Ce ai face de maine daca timpul si banii nu ar fi o provocare?

Acum te las cu aceste intrebari pentru ca sunt intrebari dovedite a transforma vietile a milioane si milioane de oameni.

Haide sa construim ceva remarcabil si sa facem ca timpul nostru pe acest pamant sa valorifice ceva.

Daca esti in aceasta comunitate alaturi de noi atunci probabil esti ca si mine iar pentru mine a ma multumi cu orice altceva mai putin decat cel mai bun eu(decat lucrurile cele mai bune pt mine si ceilalti) nu este indeajuns de bun si nu este modul in care doresc sa traiesc.

Iubesc tot, ma iubesc si merit sa le am pe toate si TU meriti acelasi lucru.

Fa ceva remarcabil cu viata ta pentru ca esti o fiinta remarcabila! Fa-o in asa fel incat sa conteze!
Si pentru ca practic ceea ce spun uite ce fac eu atata timp cat traiesc: Construiesc din pasiune si suc interior inteligenta care produce cele mai rapide, durabile, significante si bogat satisfacatoare salturi in dezvoltarea personala si cresterea calitatii vietilor oamenilor din intreaga lume in calitatea mea de catalizator al acestei miscari continue de evolutie. Aceasta este misiunea si viziunea pe care mi-am dat-o vietii mele. Este lucrul care imi da sucul satisfactiei interioare.

Te apreciez! Apreciez intreaga noastra comunitate si apreciez contributia pe care o aduci binelui general!

Pentru Prosperitatea Ta Infinita!

Alex

Ai grija de tine! Iti doresc doar cele mai bune lucruri, care iti aduc profund sucul satisfactiei interioare pentru toata viata!

P.S. Scrie-ne gandurile tale la comment! Scrie-ne ce faci tu atata timp cat traiesti! Tine minte : „Cea mai mare frica a noastra nu este ca suntem neadecvati , cea mai mare frica a noastra este ca suntem puternici peste masura. Lumina este cea care ne infricoseaza cel mai mult nu intunericul. Faptul ca tu joci marunt nu serveste lumii la nimic. Nu este nimic iluminant in a te micsora pentru ca cei din jurul tau sa nu se simta insecuri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum stralucesc copiii. Si nu este doar in unii dintre noi este in fiecare. Si pe masura ce lasam propria noastra viata sa straluceasca in mod inconstient dam altor oameni puterea de a face la fel si pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica prezenta noastra in mod automat elibereaza pe ceilalti.”

Be Sociable, Share!