Si anul acesta se finalizeaza sub asteptarile pe care le aveai?


Daca da.. cum te simti in legatura cu asta? Ce este in legatura cu asta de te face sa te simti asa? Cum te simti cu acest lucru?

I-ati cateva minute si raspunde-ti sincer la aceste intrebari. TU cu TINE! Nimeni altcineva nu trebuie sa stie. DA vei simti durere! DUREREA este buna! Este cel mai important motivator pentru actiune! Durerea aceasta este un semnal catre actiune. Si nu te feri de ea! Pentru ca daca nu esti dispus sa treci prin durere nu vei creste la urmatorul nivel.


Deepak Chopra expert in conexiunea trup-minte-spirit vorbeste mult de acest lucru! Durerea este cea mai mare binecuvantare pe care o putem primi in viata noastra. In schimb SUFERINTA este ceea care iti creaza provocari. Vezi tu.. poti simti suferinta doar atunci cand evaluarea ta despre evenimentul si durerea respectiva este una care nu-ti aduce beneficii. Daca suferi la momentul acesta inseamna pur si simplu ca inca esti dependent de suferinta(am vorbit mai mult despre acest lucru intr-un mesaj anterior – si daca nu ai vazut pana acum filmul „Ce stim de fapt – sau in eng – What the &^$# do we know” vezi-l pentru ca vei putea sa te intelegi mai profund chiar de la nivel biologic).
Revin la durere.. durerea este buna pentru ca este un semnal de actiune!
Simte-o pentru ca te va impinge in actiune pentru a obtine ceea ce doresti.

Si acum.. daca ai terminat si anul acesta sub asteptarile pe care le-ai avut am o veste proasta! Este foarte probabil ca anul viitor sa se termine si mai prost decat asta DACA nu faci o transformare acum!
Vezi tu… esti unde esti acum datorita gandurilor, actiunilor si OBICEIURILE pe care le ai. Obiceiurile pe care le ai nu sunt bune sau rele ci doar sunt! Si iti poti transforma obiceiurile si modul prin care obisnuiesti sa vezi viata.

Un lucru care ABSOLUT va face o diferenta in cum iti vei trai viata de acum in colo este de a schimba modul tau obisnuit de a reactiona la probleme. Pentru ca vezi tu probleme sunt iarasi un cadou extraordinar! Fara ele NU cresti! Iar daca acum nu esti la locul unde doreai sa fi inseamna ca nu ai fost deocamdata sa treci de anuminte probleme care te tin pe loc.

Imediat iti voi dezvalui cum sa treci garantat de orice problema pe care o ai dar pana atunci doresc sa-ti dau o veste buna! Vei avea probleme TOATA VIATA! Nu vor fi aceleasi dar vei avea probleme toata viata! „Singurii care nu mai au probleme in viata asta sunt cei care sunt in cimitir! „ Vincent Peale asa ca apreciaza ca ai probleme de rezolvat(sau mai bine zis provocari – nu-mi place cuvantul problema dar l-am folosit aici pentru a comunica mai bine ceea ce am dorit sa exprim) pentru ca a avea probleme este un semn de viata.

Si acum uite o tehnica foarte puternica pe care am invatat-o de la Tony Robbins:
Este o tehnica de cinci intrebari care iti va rezolva garantat toate problemele pe care le ai daca esti dispus sa le parcurgi sincer cu dorinta de le rezolva problemele pe care le ai.(pentru ca majoritatea oamenilor isi mentin problemele pentru ca le satisface nevoie lor umane)

1. Ce este bun la aceasta problema/provocare/situatie? Si daca nu gasesti raspunsul pune intrebarea in felul urmator – Ce ar putea sa fie bun la aceasta situatie daca as alege sa vad ce este bun in ea?
2. Ce nu este perfect inca? (asta arata asteptarea ta – si anume fatpul ca te astepti ca lucrurile sa se devina perfecte pentru tine)
3. Ce sunt dispus sa fac pentru a rezolva aceasta provocare?
4. Ce NU sunt dispus sa fac si totusi sa rezolv aceasta provocare?
5. Ce trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta provocare SI a ma bucura in acelasi timp de procesul rezolvarii problemei?

Testeaza aceasta tehnica la modul cel mai sincer si vei gasi rezolvarea la tot ceea ce doresti sa rezolvi.

Vezi tu.. oamenii nu rezolva problemele pe de o parte pentru ca le satisfac nevoile lor umane si pe de alta parte pentru ca nu-si pun intrebarile corespunzatoare.

Creierul nostru este ca un servo mecanism – ne ghideaza catre rezultatul pe care il dorim raspunzand la intrebarile pe care i le punem.

Asa ca daca te intrebi „De ce eu?! De ce trebuie sa mi se intample toate problemele mie? De ce nu sunt iubit, iubita? De ce nu am reusit? etc” creierul tau va incepe imediat sa-ti gaseasca raspunsuri la intrebarile tale si ce va face se va uita la toate aspectele negative din viata ta si iti va da raspunsurile … si ghici ce raspunsuri vei primi.. exact… raspunsuri care nu te tin blocat in aceeasi stare de care esti dependent!

Iti recomand din tot sufletul sa faci o alegere in a simti durerea pe care o simti si mai profund.. atat de profund incat sa te miste in actiune pentru atingerea starii care iti ofera sucul satisfactiei interioare benefice…si porneste sa-ti pui intrebari mai mari si mai bune!

Cand iti schimbi intrebarile iti schimbi actiunile, cand iti schimbi actiunile iti schimbi rezultatele si obiceiurile, cand iti schimbi obiceiurile iti schimbi caracterul, cand iti schimbi caracterul iti schimbi destinul!

Iti doresc pace! Iti doresc sa iubesti si sa fi iubit total! Iti doresc sa faci o alegere sa lasi o legenda in viata ta si a familiei tale! Iti doresc doar ceea ce este cel mai bun si care iti da sucul satisfactiei interioare!

Tu esti o fiinta indeajuns de deschisa pentru a primi toate acestea in experienta vietii tale?

Pentru Prosperitatea Ta Infinita!
Alex Tita
Ai grija de tine!

P.S. Apreciez pentru ca te alaturi discutiei noastre referitor la acest articol. Scrie-ne gandurile tale la sectiunea de comment.


P.P.S. Ai auzit de trainingul nostru GRATUIT pentru Dezvoltarea Constiintei prosperitatii in care primesti valoare de peste 6000$? Uite linkul in care poti descoperi GRATUIT despre ce este vorba.


P.P.P.S. Fa o bucurie prietenilor tai. Apasa aici pentru a le trimite o invitatie sa se alature discutiei noastre direct pe mailul lor

Apreciez pentru ca te alaturi prietenilor carora isi exprima faptul ca le-a placut acest mesaj dand un digg

Be Sociable, Share!