Cum sa te trezesti in fiecare zi gustand din sucul satisfactiei? fericire,entuziasm, energie,iubire..


Cu ce sunt cel mai fericit in viata mea acum?(Cu ce as putea fi cel mai fericit in viata mea acum daca as alege sa fac asta?)
……
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt fericit?
Cum ma simt cu lucrul acesta?

Cu ce altceva mai sunt fericit in viata mea acum? ?(Cu ce altceva as putea fi fericit in viata mea acum daca as alege sa fac asta?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt fericit?
Cum ma simt cu lucrul acesta?

Cu ce sunt cu adevarat entuziasmat in viata mea acum? (Cu ce as putea fi cel mai entuziast in viata mea acum daca as alege sa fac asta?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt entuziast?
Cum ma simt cu lucrul acesta?

Ce apreciez cu adevarat in viata mea acum? (Ce as putea aprecia cel mai mult la viata mea acum daca as alege sa fac asta?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa apreciez?
Cum ma simt cu acest lucru?

Cu ce sunt cu adevarat mandru in viata mea acum?(Cu ce as putea sa ma simt cu adevarat mandru in viata mea acum daca as alege sa fac asta?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt mandru?
Cum ma simt cu acest lucru?

Ce ma face sa ma simt energic azi?(Ce ar putea sa ma faca sa ma simt energic azi daca as alege sa fac asta?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt energic?
Cum ma simt cu acest lucru?

Cine ma iubeste si pe cine iubesc? (Cine m-ar iubi daca as lasa sa se petreaca acest lucru si pe cine as iubi daca mi-as permite mie acest lucru?)
Ce este in legatura cu asta de ma face sa ma simt iubit si sa iubesc?
Cum ma simt cu acest lucru?
Acestea sunt cateva dintre intrebarile care imi transforma pe zi ce trece existenta.
Nu sunt intrebarile mele.. sunt intrebarile pe care mi le-a pus Tony Robbins si la care imi raspund zilnic de 5 zile incoace si la care voi raspunde zilnic cel putin 90 de zile de acum in colo.

Dupa cum m-ai auzit vorbind in conferinta noastra de mastermind de marti seara… eviti ceea ce ai asociat a fi dureros pentru tine si doresti ceea ce asociezi ca-ti provoaca placere. Acesta este UN FAPT! Toti suntem la fel! Difera doar asocierile noastre.

Cum te-ai simti dimineata daca ai asocia trezirea cu un eveniment aducator de emotii ale iubirii, fericirii, entuziasmului, increderii, veseliei, eficientei, contributiei?

Uite ce iti recomand sa faci. Si te provoc cu acest lucru( lasa-mi un comment daca esti alaturi de noi in aceasta provocare)

Doar cei cu adevarat tari, cu sucul pasiunii aprins, hotarati, care sunt constienti ca nu exista ghinion, sau noroc in lumea asta si care sunt dispusi sa faca ce trebuie sa faca pt a-si conduce viata acolo unde doresc, doar cei care sunt capabili sa-si deseneze si sa-si traiasca stilul de viata in propriile conditii vor duce acest lucru la bun final vor duce acest exercitiu la a fi finalizat. Esti acel gen de persoana?
Eu cred ca esti pentru ca altfel slabe sanse sa fi citit pana aici.

Iti recomand si te provoc sa faci asta:
Defineste-ti 5 intrebari pentru tine de genul celor de mai sus(in functie de ce iti da TIE sucul satisfactiei) si raspunde-ti in scris in fiecare dimineata imediat dupa ce te-ai trezit(si/ sau inainte sa-ti incantatezi DE-CE-ul daca il ai deja conceput) timp de 90 de zile LA RAND! In mod normal ti-as fi spus 30 de zile dar asta este cu adevarat puternic si iti recomand sa mergi 90 de zile iar apoi te opresti doar daca nu doresti sa-ti traiesti viata intr-un stil remarcabil.

In aceasta perioada creeierul tau va conecta ideea de trezire cu sentimentul de putere, entuziasm, fericire, iubire, energie, etc..(tot ceea ce-ti da tie sucul satisfactiei interioare).

Si oare cum crezi ca se va raporta lumea la tine, cum crezi ca vei actiona pe fiecare zi ce trece, care crezi ca-ti vor fi rezultatele cand pornesti dimineata cu aceste sentimente inaltatoare?

Tine minte! ESTI IN CONTROL! TU ESTI RESPONSABIL DE CUM TI SE VA DERULA VIATA! De acum in colo, TU esti responsabil de ce anume asociezi placere si de ce durere..! Poate pana acum nu ai fost tu incontrol dar de acum esti! Intrebarea este poti folosi cel mai bine aceasta responsabilitate pentru a crea cele mai frumoase experiente in viata ta?

Iti doresc DOAR ceea ce este mai bun pentru tine si ceilalti si care iti daruieste in acelasi timp sucul satisfactiei personale interioare!
Pentru prosperitatea TA infinita!
Alex Tita
Ai grija de tine!

P.S. Apreciez pentru ca te alaturi discutiei noastre referitor la acest articol(sunt deja 1143 de prieteni care primesc acest mesaj acum). Ai curaj si fa-te cunoscut! Scrie-ne gandurile tale la sectiunea de comment. Scrie-ne ce ti-a placut cel mai mult si de asemenea orice iti trece prin minte, suntem deschisi si apreciem fiecare contributie.


P.P.S. Ai auzit de trainingul nostru GRATUIT pentru Dezvoltarea Constiintei prosperitatii in care primesti valoare de peste 6000$? Uite linkul in care poti descoperi GRATUIT despre ce este vorba.


P.P.P.S. Fa o bucurie prietenilor tai. Apasa aici pentru a le trimite o invitatie sa se alature discutiei noastre direct pe mailul lor

Apreciez pentru ca te alaturi prietenilor carora isi exprima faptul ca le-a placut acest mesaj dand un digg

Be Sociable, Share!