Realist, in cat timp poti face o afacere sa mearga cu adevarat

M-ai mai auzit vorbind de a-ti da timp sa reusesti nu timp sa esuezi.

Ei bine ce inseamna asta cu adevarat?

Inseamna sa privesti realistic afacerea ta si timpul care-ti va lua sa o faci sa mearga pentru ca apoi sa castigi venit substantial si sa-ti permita un stil delicious de viata.

Acest lucru este important de inteles inca de la inceput pentru ca altfel pornesti cu asteptari nerealiste si ai doar de suferit din aceasta cauza.

Va trebui sa te uiti pe bune la calitatile pe care le ai si dupa asta sa estimezi cat iti va lua sa reusesti.

Si dupa cum am invatat pe experienta mea este intotdeauna bine sa-ti dublezi estimarile pentru ca lucrurile iti ia de obicei de vreo doua ori mai mult decat crezi tu initial ca-ti va lua.

Pentru a face ca o afacere sa mearga cel putin iti trebuie:

sa stii cum sa identifici o piata care doreste si are bani sa cumpere ceea ce oferi tu

sa le dai ceea ce vor ei(aici trebuie sa inveti cum sa faci produse/servicii pentru ei si/sau sa gasesti servici/produse déjà existente care le pot satisface dorintele)

sa inveti cum sa faci marketingul pentru a atrage prospectii calificati si sa-i “convertesti” in client

sa faci un sistem de vanzare care sa-ti aduca banii in cont pentru ca fluxul de numerar este sangele intregului organism numit afacere

sa stii cum sa livrezi produsul

sa stii cum sa faci serviciul clienti,

sa stii cum sa urci clientii la urmatorul nivel

sa stii cum sa-ti manageriezi banii pentru a nu crea blocaje in sistem

etc..

mai sunt o gramada de lucruri de care trebuie sa ti cont si bineinteles fiecare din aceste ramuri au si ele subramurile lor. (daca te intereseaza sa aflii mai multe detalii despre asta vezi cursul meu exclusive “Cum Sa Pornesti Si Sa Cresti Prima Ta Afacere REALA Pe Internet”)

Ideea este ca daca nu ai aceste calitati care fac o afacere sa mearga nu este realist pentru tine sa zici gata frate in 3 luni, jumate de an sau un an sunt aranjat pe viata pentru ca asta nu se va intampla.

Toate calitatile de care ai nevoie sa faci o afacere sa mearga sunt invatabile si asta este un lucru excelent, dar invatarea lor cere timp, internalizarea lor ca si obiceiuri cere timp.

Cred ca cel mai realist pentru cele mai multe persoane este sa-si dea un interval intre 2 si 5 ani pentru a reusi cu adevarat intr-o afacere.

Este mult mai sanatos sa pleci cu asteptarea asta de la inceput.

Si zic asta pentru ca vad o multime de oameni care vin in afacerile pe internet si nu numai cu o atitudine de loterie, ceva de genul.. aaa..fac doar cateva chestii mici pe ici pe colo si ma imbogatesc peste noapte.

Nu merge asa treaba. Iar cei care spun ca te poti imbogati peste noapte fie nu stiu fie se uita dupa oameni inselabili pe care sa-i insele.

Da. Iti poti scurta timpul reusitei tale prin imersie in educatie, dar iti va lua ceva timp nu se va petrece peste noapte.

Iti poti construi o afacere serioasa care sa aiba grija de tine pe viata, undeva intre 2 si 5 ani de lucru concentrat.

Asa ca ce-ti recomand sa faci este sa-ti dai 5 ani sa reusesti. Sa fi pesimist in situatia asta.

Daca se va petrece sa obtii rezultatele pe care le vrei mai repede, excelent, daca nu macar stii ca esti in grafic.

Scrie data de azi si incercuieste-o(pentru ca orice incercuiesti in ochii mintii devine o tinta). Apoi pune aceeasi data peste 5 ani de acum in colo si incercuieste-o.

Apoi pune aceasta data undeva unde sa o vezi mereu pentru ca asta iti va fi referinta ta de lucru.

Iar mai departe identifica ce ai de invatat, invata si apoi apuca-te de treaba.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Apreciere,

Alex Tita

Intrebarea zilei: Unde vei fi peste cinci ani daca continui sa faci ceea ce faci la fel cum faci acum? Oricum timpul acesta va trece intr-un fel sau altul…

––

Daca ti-a placut acest mesaj vei iubi: http://TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

(Sindicatul Impreuna Pentru Mai Bine = Banii Doriti, Eliberarea de Limitari, Atingerea Scopurilor, Distractie, Contributie, Implinire de Durata)

Be Sociable, Share!