Inainte sa mori…Ce te face sa atingi maretia personala?

De ce zic maretia personala? Pentru ca asta tine de tine, de mine, de fiecare in parte.

Daca pentru o persoana maretia inseamna sa fie sofer de autobuz, excelent!

Daca este un ideal pe ca care aceasta persoana l-a dorit sa-l obtina si il urmareste la modul activ atunci apreciez acea persoana.

Azi vom discuta despre ce face ca o persoana sa mearga sa-si atinga idealul.

Este important pentru viata ta sa intelegi asta pentru ca altfel ratezi o mare parte din gustul satisfactiei pe care l-ai putea avea daca ai face asta.

Provocarea este ca dorinta nu poate fi antrenata. Dorinta o ai sau nu o ai.

Nimeni nu te poate convinge sa faci ceva ceea ce tu nu vrei sa faci. Samanta dorintei trebuie sa fie intotdeuana acolo. Cu ce te pot asista eu este doar sa te asist sa o descoperi. Pentru ca ea este déjà acolo si te asteapta sa o contientizezi.

Cum iti poti descoperi maretia personala?

Consider ca cel mai bun loc in care sa pornesti este sa te intrebi urmatorul lucru:

“ Ce trebuie sa fac/fiu/am NEAPARAT inainte de moartea mea, fara de care as simti ca am trait o viata neimplinita, din umbra, unde nu am luat niciun risk, nu am suparat pe nimeni, si am fost nefericit in propria disperare latent? Daca ar fi sa mor maine ce vis ar muri cu mine? Ce trebuie NEAPARAT sa fac/fiu/am pentru a ma simti liber, de success si fericit in toata aceasta calatorie pe care o fac pe acest pamanat?”

Intreaba-te aceste intrebari si mai important RAPSUNDE-TI.

Vor sapa mai adanc in sufletul tau si-ti va scoate la iveala pasiunea. Nu te complace in cacaturi marunte cand poti face ceea ce-ti face inima sa cante, sa simti pasiune, vibratie, expansivitate, bucurie, fericire si implinire.

Be the Best U!

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Apreciere,

Alex Tita

Daca ti-a placut acest mesaj vei iubi: http://TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

(Sindicatul Impreuna Pentru Mai Bine = Banii Doriti, Eliberarea de Limitari, Atingerea Scopurilor, Distractie, Contributie, Implinire de Durata)

Intrebarea Zilei: Ce singura actiune specifica ar trebui sa faci si nu ai facut-o pana acum pentru a porni la realizarea primei tale prioritati?

Be Sociable, Share!