Cartea lui Og Mandino – Cel Mai Vestit Vanzator Din Lume

Daca in mesajul trecut vorbeam de o carte pe care cel mai probabil nu o voi citi niciodata, acum vorbesc despre o carte care imi va lua 10 luni sa o citesc desi este una dintre cele mai mici carti care exista.

Am o lista de carti dupa care tot tai numele celor pe care le-am citit.

Cand mi-am revizuit lista una mi-a iesit in evidenta o carte pe care am dorit sa o citesc de mult dar pe care nu o cumparasem inca.

Stiam ca este foarte apreciata, nu stiam insa cat de apreciata(acum stiu.. s-au vandut peste 15 milioane de exemplare).

M-am dus sa ma plimb prin oras cu gandul de fapt sa-mi iau o noua agenda datata pentru noul an si pur si simplu mi-a sarit in ochi si cartea, nici nu prea are cum sa nu-ti sara pentru ca este rosie.

Oricum cum am vazut-o cum am luat-o si ma bucur ca am facut-o.

Cartea se numeste „Cel mai vestit vanzator din lume” si este scrisa de Og Mandino.

Contine 10 pergamente cu cele mai vechi si dovedite principii despre cum sa devi cel mai vestit vanzator din lume care au fost transmise din generatie in generatie.

Acum, de ce sunt asa de entuziasmat in legatura cu aceasta carte?

Pentru ca-mi va lua 10 luni sa o citesc chiar daca este mica.

Si de ce este asta asa de important?

Pentru ca imi stabilizeaza  si mai mult obieiul pe care il aveam deja, ma invata si mai mult ce inseamna consistenta si perseverenta si mai mult imi hraneste de fapt subconstientul cu intelepciune veche de cand lumea.

Majoritatea dintre cei care citesc carti(care sunt de fapt o minoritate fata de populatia generala), de obicei nu citesc cum trebuie(de aceea recomand de exemplu cartea „Cum sa citesti o carte” scrisa de Mortimer Adler – editorul sef al Enciclopediei Britanice)

Multi si apuca de carti si trec prin ea ca gasca prin apa.

Acesta este cel mai probabil cazul si celora care citesc aceasta carte pentru ca nu-si dau seama ca in primul pergament este spus EXACT cum sa citesti celelate 9 pergamente.

Si anume ca iei fiecare pergament pe rand, il citesti treizeci de zile la rand dupa regula speciala pe care o impartaseste in carte si ABIA apoi dupa ce ai treminat primul un pergament treci la urmatorul pe care il citesti tot treizei de zile la rand si tot asa.

Practic finalizezi aceasta carte undeva intre 9 si 10 luni inghitind cu lingurita din intelepciune in asa fel incat sa-ti intre in subconstient si sa te conduca din „spate” pentru a lua cele mai bune decizii in viata ta.

Sunt convins ca majoritatea care au cumparat si care vor cumpara aceasta carte o sa treaca integral prin ea fara sa respecte indicatiile, ori aici tocmai indicatiile aduc cea mai mare valoare.

Ideea este simpla.

Suntem ceea ce gandim repetat si producem rezultatele create de obiceiurile noastre care sunt rezultatul a ceea ce gandim.

Am inceput sa iubesc aceasta carte chiar daca abia am inceput-o pentru ca stiu procesul.

Procesul este totul.

Doar 3 – 4 pani A5 cat are fiecare pergament in fiecare zi iti trasforma atitudea, iti transforma gandirea, iti transforma actiunea, iti transforma rezultatele si iti transforma viata in mai bine.

Asa ca ce-ti recomand din suflet este sa citesti mai multe despre carte si sa ti-o cumperi si sa pornesti imediat si tu acest proces.

Chiar mi-ar placea sa terminam impreuna aceasta carte intr-un interval de timp relativ apropiat si sa putem comenta apoi toata evolutia si efectul pe care a avut-o asupra noastra.

Eu acum sunt in a doua zi din prima sesiune de 30 de zile si deja simt cum ma transforma vibrational si intelectual aceasta carte si stiu ca te va asista si pe tine enorm de mult daca o vei parcurge cu atentie dupa indicatiile date.

Acesta este linkul de unde poti citi mai multe despre ea si de unde ti-o poti comanda online sa-ti vina acasa, si sa nu mai pierzi timpul sa o cauti prin librarii.

Cumpar-o chiar acum. Am convingerea ca vei fi foarte multumit ca ai facut-o.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Apreciere,

Alex Tita

Daca ti-a placut acest mesaj vei iubi: http://TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

(Sindicatul Impreuna Pentru Mai Bine = Banii Doriti, Eliberarea de Limitari, Atingerea Scopurilor, Distractie, Contributie, Implinire)

Intrebarea Zilei: Cati din prietenii tai apropiati citesc cel putin o carte non fictiune lunar?

Be Sociable, Share!