O carte pe care cel mai probabil nu o voi citi niciodata

Stii cartile alea care iti spun totul in titlu? exemplu: „Fa ceea ce-ti place si banii urmeaza” sau „Tot ceea ce poti sa faci este tot ceea ce poti sa faci, dar tot ceea ce poti sa faci este indeajuns de bun” A. L. Williams. Am zis probabil pentru ca este probabil ca nu voi citi aceste carti, dar poate ca pana la urma tot o voi face.

Ideea este ca esenta mesajului este exact in titlu si este atat de adevarata!

Tot ceea ce poti sa faci este tot ceea ce poti sa faci dar ceea ce poti sa faci este indeajuns de bun.
Daca faci cu adevarat tot ceea ce poti sa faci faci te simti mai bine, produci mai mult, aduci mai multa valoare etc.
Provocarea este ca majoritatea oamenilor nu fac tot ceea ce pot sa faca desi se mint ca ceea ce au facut este tot ceea ce puteau sa faca, si asta dintr-o varietate de motive in care nu intru acum sa discut.

Asa ca decide ce vrei sa faci si fa tot ce poti sa faci pentru a atinge acel rezultat. Studiaza ce trebuie sa studiezi, adopta atitudinile si convingerile pe care trebuie sa le adopti, asociaza-te cu cine trebuie sa te asociezi, fa treaba pe care trebuie sa o faci, ia pauza pe care trebuie sa o iei, apoi reporneste si pana la urma vei obtine ceea ce vrei sa obti si niciodata nu o sa faci mai mult decat poti sa faci dar tot ceea ce poti sa faci este indeajuns de bun.

Decide si fa.

TU si cu putin din mine TRANSFORMAM LUMEA IN MAI BINE!

Cu apreciere,
Alex Tita

Obtine chiar mai mult mai RAPID prin => http://TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

(Sindicatul Impreuna Pentru Mai Bine = Banii Doriti, Eliberarea de Limitari, Atingerea Scopurilor, Apreciere, Distractie, Contributie, Implinire)

P.S. Intrebarea Zilei: Ce ti-ai dori sa faci, stii ca ar trebui sa faci si ca ti-ar prinde bine sa faci daca ai face?

P.P.S. Noua carte si noul sistem sunt pe ultima suta din procesul de finalizare. O sa aduca valoare imensa pentru toti cei care o vor pune in practica.

Pentru curiosi: uite titlul si cateva dintre lucrurile pe care le va face pentru tine.

“Cum Sa-Ti Construiesti O Masina Perpetua Pentru Produs Flux De Numerar Care Sa Lucreze Pentru Tine Si Sa Te Plateasca Pentru Totdeauna ’ Chiar Daca Nu Ai Niciun Produs Sau Serviciu Propriu, Lista De Promovare Sau Experienta Anterioara In Afaceri, Marketing si Internet, Si Asta  FARA Respingeri, Frustrari Sau Bani Cheltuiti Din Buzunatul Tau Pe Publicitate.

Inauntru vei descoperi SUPRA MODELUL de afacere care ESTE ATAT DE BUN INCAT:

 • Spre Deosebire De Toate Celelalte Modele De Afaceri In Care TU Platesti Pentru A Atrage Prospecti, AICI PROSPECTII TE PLATESC EI PE TINE sa le arati afacerea si produsele pe care le promovezi;
 • PROSPECTII TE URMARESC EI PE TINE pentru a deveni clientii tai;
 • CASTIGI BANI si chiar si de la cei care NU cumpara;
 • Vei avea multe dintre rudele, prietenii si cunostintele care pana acum nu au avut incredere in ceea ce faci, care te vorbeau si-ti radeau pe la spate, sa-ti „cada la picioare” si SA TE ROAGE sa le dai sfaturi despre cum sa castige si ei o multime de bani asemeni tie.
 • Ba chiar mai mult, asemeni tie, si ci cei carora le vei da aceste secrete vor putea sa castige si ei bani la fel de usor si de rapid ca si tine si asta FARA SA CHELUIASCA BANI din buzunarele lor.

Si asta este doar o scurta lista din tot ceea ce vei descoperi inauntru.. dar mai ai putin de asteptat pana finalizez si testez ce este de testat legat de site astfel incat sa lucreze eficient pentru tine. Ne auzim in curand.

© Copyright Alex Tita Wold Wide Development. Toate drepturile rezervate.

Be Sociable, Share!
 • Adriana

  Mi-as lua viata in propriile maini si as inceta sa ma mai vaiet.
  As adauga ,,viata” anului care tocmai a inceput si nu inca un an vietii.
  Un an bun si prosper tuturor !

 • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

  Imi scapa mie ceva , ori n-am inteles eu bine ce ai vrut sa spui.De ce zici ca probabil nu vei citi aceste carti, daca esti de acord cu titlul lor?

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Din contra sunt de acord cu titlurile si de fapt titlurile spun esenta a ceea ce trebuie sa stii.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Si ti-ai luat viata in propriile maini si ai pornit sa adaugi viata zilei de azi? In fiecare zi este procesul, in fiecare zi este constientizarea. Go 4 it! Te vei iubi pentru ca ai facut-o.

 • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

  Pai atunci vrei sa spui ca probabil nu vei mai citi cartea pentru ca deja s-a spus totul in titlu si nu ar mai fi ceva de descoperit?

 • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

  Ca raspuns la intrebare as face mai mult sport si as dormi mai mult noaptea:) stiu ca mi-ar prind bn daca as face.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Ma bucur ca te-ai prins(in mare parte.De ce zic in mare parte? Tocmai datorita faptului ca mai pot fi lucruri de descoperit si dincolo de esenta cartii care in acest caz este titlul, poate pana la urma voi citi si cartea)

 • datiferus

  da ,o urarare frumoasa acum,mai multi ani de viata si mai multa viata in anii tai

 • internetmarketingonline

  Pe marginea subuectului deschis sau zis deja foarte multe si se mai poate spune la fel de multe dar ce este mai presus de toate ar fi sa ne alocam un anumit interval de timp zilnic pentru a pune in practica ceea ce stim si invatam pe parcurs. Fara de care, cu timpul chiar visele noastre care ar trebui sa ne motiveze, ne vor dezamagi din cauza ca nu le-am realizat. Adica sa faca fiecare zilnic un pas spre scopul tintit si ne reauzim la anul.

 • http://dissertations.superiorpapers.com/ dissertation writing

  that was full of intensity……….

 • http://emmadiamond.blog.com/2014/09/26/asphalt-mixing-plant-related-knowledge-and-information/ asphalt mixing plant di jakarta

  434405 593513Hi there, I identified your weblog by way of Google even though looking for 1st aid for a heart attack and your post looks quite intriguing for me. 956370

 • http://www.agent-appraiser.com/ For Sale

  270576 277928Spot i