Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Auto Persuasiunea in Dezvoltare Personala, Marketing Si Afaceri! Sfatul lui Warren Buffet despre investitii.

Am vazut acum aproximativ o jumatate de an un film cu Warren Buffet(cel mai bogat investitor al lumii) care vorbea in fata unui auditoriu de investitori si inainte de toate a pornit cu 2 intrebari pentru fiecare membru din sala si aceste intrebari ti le adresez si eu tie acum pentru ca sunt incredibil de valoroase si pentru ca momentul este potrivit acum cu trecerea in noul an si noua viata.

(parafrazez)

Prima intrebare:

Daca ai avea de ales o singura persoana din toate persoanele pe care le cunosti in care sa-ti investesti 10% din venit pentru tot restul vietii tale care ar fi acea persoana in care ai investii banii simtindu-te pe deplin satisfacut ca ai facut o alegere buna si ca valoarea investitiei tale va creste continuu si de ce ai alege acea persoana?

A doua intrebare:

In cine NU ai investi in mod categoric acei 10% si de ce NU ai alege acea persoana?

Acestea vor fi intrebarile zilei, scrie-mi mai jos raspunsul tau. Sunt curios sa vad care ar fi acea persoana pentru tine si apoi voi reveni si eu cu raspunsul pe care l-a dat Warren.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Apreciere,

Alex Tita

http://TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

(Sindicatul Impreuna Pentru Mai Bine)

Be Sociable, Share!