Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Auto Persuasiunea in Dezvoltare Personala, Marketing Si Afaceri! Momentum In Noul An

Tu din care categorie de oameni faci parte?

Sunt oameni care in timp ce altii se odihnesc lucreaza(pentru ca ei de fapt lucreaza tot timpul facand ceea ce le place) si altii care se odihnesc.

Multi intra in vacanta inca de la inceputul lui noiembrie si se mai tresesc prin martie si apoi trece si martie vine vara cu cerintele ei si apoi toamna cu scoala si apoi iar iarna.. si uite asa sa dus un an.

Profesionistii stiu ca succesul este un maraton care porneste cu un sprint bun.

Bagi un sprint bun pentru a castiga momentum si apoi pastrezi constanta activitatea.

Daca ai o afacere sau daca vrei sa pornesti o afacere asta este perioada anului in care sa apesi pedala pentru ca acum competitia ta doarme.

Acum poti sa castigi bucati bune din piata.

Acum poti sa construiesti momentum si dupa ce trec zilele de anul nou si primele zile din ianuarie cand este totul mai amortit ai deja momentum creat de acum pe care il poti calarii pentru mai mare succes.

Cum termini anul seteaza tonul pentru cum incepi anul si cum il continui.

Asa ca tu te „odihnesti” acum sau construiesti momentum? Si atentie un momentum bun poate fi si construirea unui plan solid acum cand ai energia superba a constiintei directiei in care mergi si a ce vrei sa faci cu restul vietii tale.

Am pus „odihnit” in ghilimele pentru ca de fapt oamenii acum isi obosesc mintea si corpul.

Baga o gramada de grasim in corp si pun presiuni pe organism si organismul raspunde inapoi ca si cum ar fi otravit(ceea ce chiar se intampla) cu febra, temperatura, greutate in miscare etc..(de aceea majoritatea oamenilor racesc in aceasta perioada).

Plus isi „ilumineaza” mintea cu alcool si nopti negre.

Pentru majoritatea asta inseamna odihna si relaxare. Si apoi se intreaba de ce le ia vreo 3 luni sa se puna cat de cat pe picioare.

Eu nu sunt de acord cu sarbatorile, pentru ca in cartea vietii mele fiecare zi este o sarbatoare. Fiecare zii este ziua mea. Se numeste AZI! Eu imi traiesc ziua ideala in fiecare zi.

Ma bucur de ce-mi place, construiesc mai departe ce doresc si apreciez fiecare zi, apreciez cum imi curge viata prin mine in fiecare zi si sunt constant, imi place calatoria.

Asa ca daca vrei un an nou mult mai bun construieste momentumul de acum, daca nu cumva il construiesti de mai mult. Acum poti castiga din piata cand toti celailti sunt in vacanta.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.P.S. Intrebarea zilei: Cum trebuie sa GANDESTI pentru a fii si a obtine ceea ce doresti?

––-

>>> NOU! Daca ti-ar placea sa primesti astfel de mesaje zilnic, sa beneficiezi de  Rapoartele Mele Exclusive Fa Asta Obine AstaGlont Magic” de toate cele 15 beneficii ale Clubului Nostru Exclusiv “Impreuna Pentru Schimbare. Impreuna Pentru Mai Bine.” care in esenta te va ajuta sa castigi banii pe care ii doresti, sa te eliberezi de limitarile curente, sa-ti indeplinesti visele dragi si importante inimii tale, sa te distrezi alaturi de comunitatea noastra, sa-ti aduci contributia si sa faci parte din ceva special care aduce transformari positive in lume, atunci da CLICK AICI si TESTEAZA CLUBUL FARA RISC PENTRU 7 ZILE!

Be Sociable, Share!