Cursuri Online GRATUITE: Auto Persuasiunea in Dezvoltare Personala, Marketing Si Afaceri: Un element diferenta intre Bogati si Saraci

Iau un exemplu usor de inteles pt toata lumea:

O persoana munceste 8 ore pe zi la serviciul sau, 5 zile pe saptamana.
8 x 5 = 40 x 4 = 160(lunar) x 12 = 1920 (ore anual pe care este platit)

Asta inseamna 40 de ore de munca pe care este platit.(atentie nu esti platit pe timp esti platit pe munca depusa in timpul ala, pe valoarea depusa. Si daca tu crezi ca nu este asa pt ca nu prea muncesti mult atunci de aceea esti platit atat cat esti platit pentru ca sefii iau asta in calcul. Daca ai produce mai multa valoare ai avea un post mai bine platit.. da ma rog asta este alta poveste)

Seful acestei persoane are 10 angajati de acest fel care fiecare pun 40 de ore saptamanal => 10 x 40 = 400 ore de munca pentru care el primeste beneficii in locul a 40 de ore cat primeste angajatul. Patronul pune infrastructura la punct, sistemul partea legala etc…(lucrurile de care le este frica muncitorilor sa le faca adica sa riste..) si pentru asta castiga dupa efortul a 10 persoane. Bine inteles ca daca afacerea este buna sa zicem ca mai angajeaza 90 de persoane asta insemna 4000 ore de munca dupa care are profit. 100 x 40 = 4000 x 4 (16 000 lunar) x 12 = 192 000 ore anual pentru care este platit

Cum arata 1920 in fata a 192 000?

Cine castiga mai multi bani?

Patronul bineinteles(asta daca isi are numerele bine masurate si are un sistem de afacere bine pus la punct) pentru ca are MULTIPLICARE.

Un angajat nu va castiga niciodata mai mult decat patronul pentru ca astfel nu ar mai fi angajat.

Ce vreau de fapt sa scot in evidenta aici este ca daca vrei sa castigi mai multi bani, si am mai spus-o de multe ori, trebuie sa dai cat mai multa valoare la cat mai multi oamei, cat mai rapid, si pentru asta ai nevoie de MULTIPLICARE.

Sunt multe moduri prin care poti obtine multiplicarea timpului si banilor tai si aici iti dau cateva exemple sa ai o baza de la care sa pleci.

1. o scrisoare de vanzare online care-ti vinde un anumit produs fara ca tu sa trebuieasca sa-l vinzi personal in fiecare zi pentru ca tu sa castigi bani. Asta poate fi pusa la punct si castigi bani si cand dormi.
2. agenti de vanzari care sa vanda pentru tine ce ai de vandut – ex. Agentii imobiliare, turism, vanzari diferite produse.
3. francizati – oameni care au cumparat franciza ta si ai un procent din tot ceea cei vand pentru faptul ca tu ai creat sistemul care functioneaza. Ex McDonalds
4. Multi Level Marketing – in care practic tu ai cumparat o licenta de a promova produsele companiei si la randul tau ai dreptul si poti sa o „revinzi” altor oameni care vor sa faca ca si tine si de la care sa primesti si tu un procent din ceea ce fac ei.

Daca nu te uiti dupa moduri in care sa-ti multiplici timpul te vei chinuii mereu sa dai inainte si nu vei reusii. Iar oamenii bogati stiu asta si se uita dupa retele pe care le pot construi si moduri in care isi pot multiplica rezultatele astfel incat sa nu primeasca bani doar dupa munca lor finita in timpul finit pe care il au.

Dupa cum stii pe lucru acesta imi pun eu timpul. Si asemenea poti face si tu si daca iti doresti sa-ti accelerezi procesul iti recomand sa investesti in materialele mele. Sau daca nu in ale mele, poate ca nu-ti place stilul meu de exprimare sau mai stiu eu ce..investeste in materialele cuiva pentru ca te va duce mai aproape de scopul tau. Educatia (financiara, de marketing si afaceri) este noua valuta la acest moment.

Un lucru de care nu poti sa ai lipsa daca vrei sa o duci bine in noua economie este educatia.

Asa ca afunda-te in cat mai multa informatie cat mai repede si o sa vezi ca dupa ce te incarci tu va fii mult mai usor sa o dai mai departe si sa o transpui intr-o afacere, in mai multa putere personala etc.

Pur si simplu nu ai timp sa nu ai timp sa inveti.

Acum vreo saptamana si ceva am anuntat ca voi lansa un material absolut superb pentru industria networkmarketing si vreau sa-ti spun ca, procesul merge excelent, lucrez la material. Nu pot sa-ti spun acum cand exact il voi lansa dar urmeaza sa se petreaca relativ rapid(ma astept ca undeva pe la data de 20 decembrie) Asa ca daca te intereseaza stai pe aproape. Iar daca vrei sa vezi si ai vazut deja sistemul pe care il am acum pus la punct pentru a putea face diferenta dintre ceea ce va urma poti intra pe www.alextita.com/pornesteafacere . Si acesta asa cum este este cu ordine de masura mai bun decat orice vezi pe piata acum care incearca sa promoveze network marketing, dar stai sa vezi cand va venii noul sistem..

Pana atunci tinem aproape.

Tu si cu putin din mine TRANSFORMAM LUMEA IN MAI BINE!

Cu Drag,
Alex

Intrebarea Zilei: Ce sisteme, ce conditii trebuie sa ai puse la punct pentru a castiga mai multi bani cu timp mai putin din momentul in care le ai aranjate?

––-

Daca ti-a placut acest mesaj si ai dorii sa primesti ZILNIC astfel de mesaje plus alte Bonusuri Speciale care sa te asiste sa Castigii Banii de Care Ai Nevoie RAPID, Sa Te Eliberezi De Limitarile Actuale Si Sa-Ti Implinesti Visele Dragi Si Importante Inimii Tale acunti TESTEAZA FARA RISC Clubul Nostru Exclusiv „Impreuna Pentru Mai Bine” pe www.TogetherForTheBetterSyndicate.com/exclusiv

Be Sociable, Share!