Apreciere Pentru Jim Rohn. A parasit corpul dar constiinta sa se va extinde pentru totdeauna

Iubesc enorm de mult mintea si spiritul acestui om si apreciez nespus faptul ca a facut transformari in viata lui si apoi a hotarat sa impartaseasca povestea si principiile eterne ale succesului mai departe. Mie mi-a transformat viata. Mai bine de un an de zile am ascultat in proportie de aproximativ 80% doar materiale lui. Atat de mult au rezonat cu mine.

Uite cateva citate care mi-au placut mult de la el:

„Profitul este mai bun decat salariul”

„Pentru ca lucrurile sa se schimbe tu trebuie sa te schimbi”

„Pentru ca lucrurile sa devina mai bune tu trebuie sa devii mai bun”

„Afirmatiile si vizualizarile fara disciplina inseamna deziluzie”

„Daca vrei sa fii bogat(sanatos, fericit, etc..) studiaza bogatia(sanatatea, fericirea)”

„Dumnezeu si GRADINARUL au facut impreuna aceasta gradina superba…”

„Nimic nu este mai rau decat sa fii prost. Asta daca nu esti prost si falit. Asta chiar este rau. Asta daca nu esti prost, falit si bolnav. Nimic nu poate fi mai rau decat atat in afara de a fii prost, falit, bolnav si urat. Asta da parte negativa. Asa ca ia informatiile cand trebuie.”

si multe multe altele.. as putea umple probabil cativa ani intregi de postari pe blog doar dupa citatele sale.

Jim este considerat cel mai mare Filosof in Afaceri al Americii si este unul dintre parintii(probabil cel mai influent) dezvoltarii personale mondiale. A „nascut” pe Tony Robbins, Mark Hughes, si practic cam toti liderii dezvoltarii personale pe care ii cunosti si ai auzit de ei vreodata.

Scriu acest mesaj pentru ca pe data de 5 decembrie 2009, Jim a hotarat sa plece de pe acest pamant si sa treaca in partea nonfizica. Si zic hotarat pentru ca asta este convingerea mea despre noi oamenii si partea noastra nonfizica interioara a noastra. Anume ca nu suntem lipsiti de putere, nu ni se termina viata asa din senin si nu decide nimeni pentru noi sau nu ne este scris pe nicaieri undeva in cer cand o sa murim, noi(entitatea noastra nonfizica) alegem asta.

Jim Rohn a lasat in urma o legenda imensa si a imbunatatit vietile a probabil sute de milioane de oameni in intreaga lume atat direct cat si indirect prin liderii care i-au dus mesajul mai departe si de aceea Jim Rohn, spiritul lui si constiinta sa, va dainuii si se va extinde pentru totdeauna.

Te apreciez Jim! Datorita tie lumea este un loc mai bun!

Cu drag,

Alex

P.S. Daca nu ai gustat pana acum din intelepciunea lui ai in partea dreapta la cartile recomandate „Anotimpurile Vietii”. Vezi toate titlurile care sunt traduse si in Romana. „Mananca” tot ce prinzi de la el si-ti vei transforma viata. Uite de asemnea si linkul catre site-ul sau oficial.

P.P.S. Intrebarea zilei: Ce material ai parcurs pana acum de la Jim Rohn si ce influenta a avut asupra vietii tale?

Be Sociable, Share!