„Ceea ce ESTI vorbeste ATAT de Tare Incat NU Aud Ceea Ce Spui!” Stephen Covey

In fata biroului meu printre alte citate sta acest citat:

„Ceea ce ESTI vorbeste ATAT de Tare Incat NU Aud Ceea Ce Spui!” Stephen Covey

WOW! Este atat de puternic incat este incredibil.

De cand am inceput sa fac mai mult in loc sa vorbesc mai mult am produs mult mai multe rezultate.

Sunt fan al ideologiei americare care intai spune „voi face” lucrul asta si apoi pornesc sa-l faca.

Este mare valoare in ati vorbii viitorul in realitate. Dar apoi va trebui sa te intorci imediat la actiune inspirata de ceea ce esti si cine esti.

Iisus a avut cea mai proasta replica de recrutat. „TU vii cu MINE!” Si apostolii ziceau Ok! :)

De ce?

Pentru ca ERA Iisus.

De ce este important pentru tine sa FII astfel incat ceea ce vorbesti nici sa nu mai aiba relevanta pentru persoana din fata ta sa te urmareasca?

WOW. Numai gandeste-te la cat de usoare iti vor fii relatiile cu oamenii. Cum ti se faciliteaza noi drumuri.

Faci „afaceri cu viteza increderii” dupa cum spune Covey.

Asta este lucrul pe care majoritatea oamenilor de afaceri (si nu numai) il uita sau nu l-au stiut niciodata. Ca se pot face afaceri cu viteza increderii.

Exemplu.. cand Warren Buffet a dorit sa cumpere Wallmart(sau actiuni Wallmart, nu mai stiu exact povestea dar stiu principiul) a intrebat cat costa? Au zis(daca imi aduc aminte bine) 23 miliarde de dolari. A zis Ok! Intr-o ora s-a incheiat toata afacerea.

In schimb majoritatea oamenilor pentru ca ei nu se stiu pe ei cum trebuie angajeaza o gramada de consilieri sa verifice pe nu stiu cine si nu stiu ce.. pierzand o gramada de timp si de bani.

Pentru a FII un astfel de om, pentru a opera astfel in viata trebuie sa fii integru, sa ai DOAR o fata. Sa fii pe bune. Sa stii in ce crezi, sa stii dupa ce cod moral te conduci, sa se vada prin cine esti si prin ce faci.

Pentru ca atunci oamenii vor avea incredere sa ti se alature pentru ca stie ca tu o sa le spui in fata totul, pentru ca stie ca nu o sa ocolesti. Oamenii se vor simtii comfortabili si relaxati in jurul tau pentru ca stiu CINE ESTI si vor curge ca la o oaza in desert insetati de ceea ce esti. Pentru ca vezi tu ceea ce esti le da si lor curajul sa fie ceea ce sunt si cine sunt. Si asta leaga enorm de mult legaturile.

Poti pornii acest lucru chiar acum in viata ta stabilindu-ti codul dupa care traiesti, stabilind CINE ESTI. Si apoi mai departe este doar o decizie zilnica de a traii congruent cu tine.

Asa ca aste este ceea ce-ti recomand sa faci. Sa stabiliesti cine ESTI si sa FII acea persoana, fara compromisuri, fara cacaturi. Nu dai si nu accepti scuze pentru cine esti, atata timp cat stii cine esti.

TU si cu mine TRANSFORMAM LUMEA IN MAI BINE!

Cu drag,

Alex Tita

P.S. Intrebarea Zilei: Care este cea mai mare frica a ta?

——-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!