Ce plan ai pentru 2010?

Da ce plan ai pentru 2010? Dar pentru urmatorii cinci ani?

„Majoritatea oamenilor supraestimeaza ceea ce pot face intr-un an si subestimeaza ceea ce pot face in cinci” Tony Robbins.

De ce scriu acest mesaj acum si nu in ultima zi a anului cand toata lumea isi face promisiunea pentru noul an?

Este simplu. Pentru ca nu cred ca promisiunuile din ultmiza a anului ajuta la ceva in afara de a te mintii pe tine. Acum, sunt constient de faptul ca un procent foarte mic de persoane chiar vor face anul viitor ceea ce-si vor propune ca promisiune asa de trecere  in noul an, dar pentru majoritatea va fii doar o dorinta asa trecatoare.

Eu cred in convingerile si in promisiunile pe care ti le iei cand a venit timpul sa le iei si esti dedicat in a le duce la finalizare.

De exemplu pentru mine a fost 20.04.2008 in Londra cand m-am intalnit pentru prima data cu primul meu mentor John DiLemme. Atunci mi-am promis ca voi fii primul milionar in $ prin network marketing din Romania pana la 26 de ani si ca imi voi dedica viata misiunii si viziunii mele de asista oamenii din jurul meu sa le fie mai bine. Nu am avut atunci o declaratie de misiune si viziune cu o am acum dar asta a fost inceputul dedicarii mele serioase, „vanzarii mele asupra scopului meu pe acest pamant”

Dupa cum stii misiunea si viziunea mea este:

„Sunt in proces continuu de dezvaluire a inteligentei care produce cele mai rapide, durabile, significante si bogat satisfacatoare salturi in cresterea intra si interpersonala a peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume din cel mai pur si suculent egoism interior.” Si partea buna(inevitabila) este ca deja cam stiu cum o sa o fac.. mi s-au adunat ideile si resursele. Mai am cateva de pus la punct dar sunt pe drum.

Mai am 909 zile pana in momentul in care voi avea primul an de 12 millioane$. Am inceput din prima zi 20.04.2008 sa numar. Atat am fost de dedicat si sunt de dedicat.

Intotdeauna oamenii supraestimeaza ceea ce pot face intr-un an si apoi anul trece si se desumfla si da vina pe viata, pe conjuncturi, pe parteneri, pe perechea de viata.. etc.. in loc sa-si puna un plan realist la punct pe cinci ani.

Pentru ca vei avea nevoie de timp sa-ti aranjezi toate „ratele” in apa cum se spune. Ai nevoie de timp sa detii noile comportamente care te duc la succes. Da vei avea reusite pe parcurs, da vei iubi si uneori vei ura procesul, dar intotdeauna ii vei aprecia valoarea, pentru ca ajungi sa constientizezi ce transformari superbe se petrec in interiorul tau.

„Ceea ce se petrece in spatele cortinei schimba scenariu” John Di Lemme

Doar tu, in spatele cortinei poti decide cu adevarat cum iti vei traii viata si doar tu poti decide ca indiferent ce vei continua si vei aprecia fiecare minut al piesei vietii tale.

Asa ce iti cer este sa nu mai subestimezi ce poti face in cinci ani. Stabilesti ce vrei cu adevarat sa fii, sa devii, sa ai, sa faci, etc.. si da-ti timpul sa reusesti nu timpul sa pierzi.

Timpul oricum va trecere peste fiecare.. ideea este unde vei fii tu dupa ce trece acest timp.

De ex..crezi ca daca o sa castig 6 milioane in loc de 12 o sa ma simt rau..?

Nu, o sa fie un lucru excelent! Poate putin „iritat” in sensul bun si cu siguranta si mai ambitionat pentru ceea ce urmeaza. Pentru ca-mi place sportul.

Decide si porneste.

Cu drag,

Alex Tita
P.S. Intrebarea zilei: Daca cineva vine la tine si te intreaba „Hey! Cine te crezi ca esti?!” Ce-i raspunzi?

Be Sociable, Share!