#14 | Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Cum sa folosesti auto-persuasiunea prin reframing pt a obtine ce doresti

Convingerile tale iti afecteaza modul cum vezi lumea, cum actionezi si ce rezultate produci.

Sunt chel si de aceea nu castig bani. Aiurea convingere, nu? Majoritatea oamenilor se chinuie cu astfel de convingeri irationale toata viata si asta ii tine sa obtina ceea ce doresc.

De exemplu la mine in companie castigatorii de top sunt cheli. Nu au par pe cap si castiga milioane de dolari. :)

Sunt prea batran, prea tanar, prea frumos, prea destept, prea gras, prea slab pentru a castiga bani.

Singura bariera intre tine si bani sau intre tine si orice rezultat este convingerea limitativa pe care o porti.

„Si convingerile sunt doar ganduri pe care le tot gandesti” Abraham Hicks

Gandurile pe care le tot gandesti produc actiunile pe care le tot faci produc rezultatele pe care le tot manifesti. Iti schimbi gandurile iti schimbi viata.

Daca viata ta nu te satisface la momentul acesta asta este cel mai probabil datorita convingerilor pe care le mentii care nu lucreaza in favoarea ta.

Si daca nu modifici aceste convingeri o sa continui sa manifesti frustrare toata viata ta de acum in colo. Daca modifici aceste convingeri si le inlocuiesti cu convingeri benefice inlocuiesti frustrarea cu fericirea vietii pe care tu doresti sa o traiesti.

Atat de important este pentru viata ta acest lucru.

Vezi tu.. convingerea este precum o masa stabila.. iar picioarele mesei sunt argumentele pe care se fondeaza convingerea. Daca incepi si tai din picioare incepi sa clatini masa.. acelasi lucru si cu convingerile, daca incepi sa invalidezi din argumentele pe care se baza clatini vechea convingere limitativa, iar inlocuind acele argumente cu alte argumente care sa fie in beneficiul tau construiesti o convingere stabila care lucrea pentru tine si nu in defavoarea ta.

Uite un exemplu scurt la cum poti sa transformi aceste convingeri.

Haide sa luam treaba cu prea tanar sau prea batran pentru a castiga bani.

1. Ai auzit vreodata de o persoana de varsta ta care sa castige multi bani?
2. Vrei sa-mi spui ca daca depasesc varsta asta nu mai este nicio posibilitate pentru mine indiferent ce as face sa castig bani multi?
3. Ce se va intampla cu nivelul tau se succes daca o sa continui sa tii aceasta convingere?
4. Cum te vei simtii cu asta?

Astea sunt doar cateva moduri simple prin care iti poti altera convingerile.
Incearca si tu. Ia o convingere a ta si trece-o prin intrebarile astea simple si vezi cum te simti apoi.. daca o sa mai porti cu tine acceasi inclestare fata de convingerea initiala.

Daca doresti mai multe informatii despre cum sa-ti creezi convingeri benefice intra in contul tau gratuit de pe http://www.alextita.com/vip si ia-ti GRATUIT cartea „Oare convingerile tale iti aduc beneficii? – Un sistem pas cu pas prin care sa construiesti convingeri benefice”. Am convingerea ca te va asista mult si ca o sa-ti placa sa o citesti.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.S. Intrebarea zilei: Cine te crezi ca esti?

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!