2 Lucruri Orbitor De Evidente Prin Care Obtii Rezultatele Pe Care Le Doresti In Viata Si Afaceri – GARANTAT!

Te salut!

Sunt doar 2 lucruri pe care le faci continuu in drumul tau de a obtine rezultatele pe care le doresti.

Am invatat asta de la John Reese(prima persoana din marketingul online care a spart bariera de 1 milion$ vanzari intro singura zi.) – parafrazez..

1. Indiferent ce vei lansa vreodata pe internet(anunturi, marketing, oferte, grafica.. etc..) va fi cel mai prost lucru pe care il vei lansa pe internet.

De ce?

Pentru ca intotdeauna vei putea face mai bine. Acelasi lucru si in viata. Tot ceea ce vei porni in viata va fi cel mai prost lucru pe care il vei face in viata pentru ca intotdeauna vei putea imbunatatii acel lucru.

Provocarea este ca majoritatea oamenilor NU lanseaza acel lucru “prost” in primul rand.

De teama ca este prost facut. EI BINE DA! ESTE PROST FACUT! MAI PROST DECAT O SA-L FACI A DOUA OARA. La fel si in viata indiferent de ce faci.

2. Indiferent ce modificare vei face la ceea ce ai lansat pe internet iti va aduce mai multe rezultate sau mai putine rezultate.(intotdeauna iti va aduce rezultate – si lipsa a ceea ce doresti sa obtii este tot un rezultat)

Treaba este sa faci cat mai multe modificari si sa le pastrezi doar pe cele care iti aduc mai multe rezultate din cele pe care ti le doresti.

La fel si in viata.

Asa ca vezi tu.. treaba asta cu succesul este chiar simpla. Succesul este INEVITABIL daca continui sa aplici pasii de mai sus.

De ce i-ai aplica? De ce este important pt viata ta?

Nu stiu.. este viata ta! Nu stiu ce doresti sa obtii, dar stiu cat de naspa se simte candnu ai ce-ti doresti.

Sfatul meu din tot sufletul este sa pornesti. Fie ca este o transformare in viata ta personala sau in afaceri. Doar porneste. Corectezi pe parcurs.

Bineinteles ca este foarte valoros sa ai pe cineva sa te ghideze care a trecut deja pe acolo pentru ca asta iti scurteaza tie drumu si-ti accelereaza succesul, dar cel mai mult conteaza sa pornesti pentru ca in cele din urma vei ajunge acolo.

Promite-ti tie ca pornesti, apoi porneste chiar acum cu primul pas si promite-ti ca o sa continui PANA CAND reusesti.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.S. La ce crezi ca poti fi cel mai bun(a) din lume?

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!