#12 | Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Cum sa folosesti Auto – Persuasiunea si Simpatia pentru a obtine transformarile pe care le doresti

Stii ca in mesajele anterioare am discutat despre butonul simpatiei pentru persuasiune. Ei bine de ce sa nu-l aplici constient pe tine pentru a obtine ceea ce vrei mult mai rapid?

Stii ca-ti spuneam de faptul ca butonul functioneaza cel mai bine atunci cand te asociezi cu oameni asemanatori tie si colaborati in scopuri pozitive pe care amandoi le doriti si in felul asta sa castigati amandoi. Ei bine poti folosesti asta in favoarea ta, asta daca chiar esti o persoana sincera in dorinta ta de crestere personala si de a obtine ceea ce doresti.

In articolele trecute ai mai trecut prin exercitiul de a gasii parteneri cu care sa te aliezi sau oameni care au atitudinile, convingerile, comportamentele pe care tu le doresti asa ca deja ai facut pasi inainte asta daca chiar ai aplicat.

Ce-ti recomand sa faci, daca nu ai facut-o pana acum este sa inchei acest parteneriat. Si sa lucrati impreuna pentru a obine ce doriti. Sa fiti un sprijin unul pentru celalalt. Cand unul cade celalalt il ridica. Este mai usoara calatoria asa.

Acum daca chiar nu gasesti la acest moment pe nimeni, asta este. Poti si doar tu cu tine. Dar pastreaza mintea deschisa pentru a gasii persoana cu care sa colaborezi in scopuri pozitive comune.

Doar fa-o. Vei vedea rezultate superbe.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.S. Intrebarea zilei: Care este autorul tau preferat si de ce?

Pentru mine este Ayn Rand pentru filosofia ei de viata obiectivista care transforma lumi personale redand mandria celor care au minte si si-o folosesc.

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!