#11 | Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Cum sa folosesti Auto – Persuasiunea si Dovada Sociala pentru a obtine transformarile pe care le doresti

Te salut. Mesajul acesta o sa fie scurt si vei putea actiona imediat pt a obtine ce doresti mai rapid.

Dupa cum am mai spus autopersuasiunea = creare de conditii in care atitudinea, convingerea, comportamentul dorit sa fie urmatorul pas logic pentru tine si sa ajungi singur la el fara presiune exterioara.

Asa ca uite exercitiul pe care ti-l recomand.

1.Stabileste-ti ce atitudine, convingere, comportament doresti sa transformi.

2. Gaseste cel putin trei persoane din cercul tau de cunostinte si cercul cercului tau de cunostinte care au acea atitudine convingere, comportament.

3. Ia legatura cu ele si intreaba-le cum de au ajuns la atitudine, convingerea sau comportamentul respectiv. Care le-au fost argumentele si cum a decurs tot procesul.

4. Vezi care argumente sunt valide si pentru tine si care nu mergi mai departe de acolo.

De ce este important sa faci asta? Pai pe de o parte vei avea dovada ca au putut sa obtina acel comportament. Daca ele au putut si tu poti trebuie doar sa descoperi cum au facut.

Trecand prin procesul gasirii argumentelor lor iti vei deschide mintea la a vedea lucruri pe care inainte nu le vedeai, vei avea noi realizari, vei descoperii noi lucruri despre tine.

Doar testeaza si spune-ne ce s-a transformat si cum te-a asistat acest mic exercitiu.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.S. Intrebarea zilei: Daca ar fii sa poti sa-ti iei viata de la inceput pastrand in schimb mintea ce ai schimba la viata ta? La alegerile pe care le-ai facut?

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!