#8 | Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Auto Persuasiunea in Dezvoltare Personala, Marketing Si Afaceri!

Hey! Bine ai venit pe blog.

Azi m-am gandit sa facem ceva mai interactiv, in sensul de a te asista personal direct pe tine legat de transformari pe care doresti sa le faci in viata ta pe care ai vrut de mult sa le faci si nu ai reusit pana acum.

Pentru ca ideea principala a autopersuasiunii este sa creezi conditiile necesare in jurul tau in asa fel incat comportamentul(transformarea) respectiv sa se petreaca de la sine mi-ar placea sa te asist cu idei, tehnici procese pe care le-ai putea punea pune in aplicare in asa fel incat sa-ti facilitezi transformarea.

“Daca tu te schimbi totul se schimba pentru tine. Pentru ca lucrurile sa se schimbe tu trebuie sa se schimbe. Pentru ca lucrurile sa devina mai bune tu trebuie sa devii mai bun.” Jim Rohn.

Toate astea sunt adevarate si vreau sa vad daca ai un suflet curajos si sa spui

“Da Alex! Da prieteni! Uite asta am tot dorit sa transform pana acum la mine si nu am reusit. Si cred ca a venit momentul sa primesc si ceva asistenta din afara.”

Eu iti promit ca te voi asculta cu respect voi cauta sa inteleg si apoi sa-ti dau ce consider ca te va ajuta.

Rolul tau este sa ai curaj si sa tii o minte deschisa. Stiu ca nu este la fel de puternic cum ar fii un antrenament live dar cel putin te voi duce mai aproape de ce doresti si pana la urma asta este ce conteaza.

Asa ca haide sa porim.

Scrie-mi la comentarii:

Ce ai dorii sa transformi la tine si nu ai transformat pana acum?

De ce nu ai transformat pana acum?

De ce acum este momentul pentru a pornii transformarile?

De ce este important acest lucru pentru tine?

Cum te vei simtii cand ai transformat asta la tine?

Nota: Acest lucru pe care vrei sa-l transformi trebuie sa fie de nota 10 pe scala de la 1 la 10 raportat la cat de mult doresti sa transformi. Trebuie sa fie cu adevarat important, nu doar ceva asa superfluu care nu aduce nicio valoare reala vietii tale.

Tine Minte.

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag, Alex Tita

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!