Descopera cum sa te eliberezi de cea mai mare frica pe care o porti

Ai experientiat vreodata sentimentul acela de eliberare/usurare interioara?
Sunt convinsa ca l-ai experientiat cel putin o data pana acum .. chiar daca a fost pentru o situatie marunta.

De ce am hotarat sa-ti scriu saptamana aceasta despre eliberarea de sub imperiul fricii?
Pentru ca a fost un punct capital in viata mea. De fapt este un punct determinant in viata oricarui om pentru ca frica te tine sa obtii ceea ce doresti de la viata.
Simt ca am depasit acest punct si doresc sa-ti impartasesc si tie ce am facut pentru acest lucru.

Pe masura ce citesti acest mesaj vei simti modul in care se aplica in viata ta pentru a trece acest prag creat de frica intre viata pe care o ai acum si viata plina de sucul satisfactiei pe care o doresti.

Iubirea si frica, lumina si intunericul..

In orice activitate pe care o avem in viata noastra venim din aceste doua directii.. fie venim dintr-un loc al iubirii(actiune imputernicita, onestitate, integritate, grija, consideratie, etc), fie dintr-un loc al frici.(amanare, gelozie, indiferenta, agresiune, distrugere etc..)

Am ajuns la nivelul in viata mea in care am putut sa iau decizia constienta ca doresc sa traiesc doar experiente care vin din iubire. Dar pana la a ajunge in acest moment am avut demonii mei cu care m-am luptat.. si stiu ca la fiecare nivel exista un nou demon si acum il primesc din iubire sa vina si sa descoper care imi este lectia pe care o voi lua din interactiunea cu el.

ADEVAR: TU nu esti unde unde iti doreai cu adevarat sa fi(locul acela care iti ofera cu adevarat sucul satisfactiei) pentru ca ceva te-a tinut sa ajungi acolo. Si de cele mai multe ori acel ceva este frica, frica de a nu prejudecat, frica de anu fi iubit, si de fapt la baza tuturor acestor frici… frica de moarte.

Probabil ca stii deja, sau daca esti mai de curand in comunitatea noastra poate ca nu ai descoperit acest lucru… eu sunt o fiinta bogata spiritual… nu am fost asa in schimb am simtit atractie catre acest aspect al vietii(si cand vorbesc de spiritualitate nu ma refer la religiozitate – sunt perfect de acord si cu acest lucru – si respect orice religie si orice persoana care devine mai buna datorita religiei si credintei personale).
Am inceput sa studiez mai atent acest aspect al vietii mele si sa-mi aloc timp special pentru acest lucru. Se face acum aproape un an de cand practic yoga disciplina care mi se pare cel mai aproape de adevar in legatura cu spiritualitatea. Prin aceasta practica am inceput sa ma construiesc din interior spre exterior.. am inceput sa meditez asupra vietii mele.. si am inceput sa simt si sa-mi accept puterea personala care exista in mine si in fiecare persoana.

Ce legatura are acest lucru cu frica?

Are o legatura cruciala.. cel putin pentru viata mea.

In yoga la fel ca si in celelalte cai spirituale inclusiv cele religioase si institutionalizate exista acest concept de a darui fructele vietii tale unei surse superioare fie ca-i spui Dumnezeu, sau Tatal sau Creatorul sau Energia Primordiala etc.. indiferent cum ii spui.

Ai simtit fenomenul in care iti este mult mai usor sa actionezi intr-un domeniu atunci cand esti indrumat de o autoritate sa faci acel ceva? Acest lucru este precablat evolutiv in fiecare dintre noi. Chiar exista un experiment celebru raportat la usurinta prin care o anumita persoana face un anumit comportament daca este sub supervizarea si indrumarea unei autoritati (Poate cunosti experimentul legendar al lui Milgram – poti cauta pe internet si gasesti o gramada de referinte despre el)

Asa ca indiferent de credinta ta sau de ateismul tau indiferent cum doresti o iei este o valoare inestimabila in a putea ceda din responsabilitatea ta unei forte superioare.

Uite la ce ma refer.. uite ce am facut eu cu viata mea.. lucru care am convingerea ca atunci cand il aplici vietii tale vei vedea imbunatatiri radicale instantanee..

Am hotarat sa dau TOATE fructele vietii mele, comportamentelor mele lui Dumnezeu.. Sursei…

Poate parea ciudat, poate parea freaky, new ege, sau deja stiut, comun.. sau mai stiu eu ce .. si poate parea toate aceste lucruri la un loc.. ideea este ca functioneaza.. a functionat la milioane si milioane de oameni si a functionat si la mine.

Am conceput o lista cu tot ceea ce daruiesc sursei.. si o impartasesc si tie pentru a te putea inspira..lista este incompleta pentru ca o completez cu fiecare zi care trece..


„Formula” de consacrare este de genul acesta.. „Doamne Dumnezeule iti consacru TIE in mod complet si neconditionat ………(aici ceea ce consacrii – vezi modelul meu mai jos) …” dupa care termini cu „am convingerea ca imi vei trimite inapoi doar lucrurile care sunt in cel mai mare bine personal atat mie cat si celor din jurul meu. Apreciez! Iubesc si dau drumul..”

Frica, toate cele bune, toate cele rele, nelinistea, indoiala, fericirea, trupul meu, gandurile mele, femeile din viata mea, copii, iubitele, banii, linistea, prietenia, sinceritatea, neincrederea, puterea, aroganta, milostenia, vindecarea, nevindecarea, slabiciunea, moleseala, lenea, curiozitatea, vinovatia, rusinea, anxietatea, abundenta, prietenia, gelozia, bunurile, promisiunile, rezultatele, dragostea, respectul, seriozitatea, fericirea, compasiunea, mila, considerarea, traumele, victimizarea, placerea, durerea, cunostintele, dorintele, visele, agitatia, nervozitatea, adevarul, neadevarul, indrazneala, convingerea, statusul, armonia, intelepciunea, vibratia, credinta, resentimentele, sentimentele, creatiile, creatiile creatiilor mele, supararea, entuziasmul, extazul, lipsa banilor, recunoasterea, contributia, distractia, amuzamentul, ironia, sarcasmul, pacea, sanatatea, critica, aprobarea, dezaprobarea, reactiile, raspunsurile, lupta, usurinta, usurarea, sufletul, inima, rezistenta la schimbare, schimbarea, prejudecata, atitudinea, viata, indiferenta, pasiunea, artificialitatea, comuniunea, manipularea, mama, tata, sora, bunicii, tot neamul, tensiunea, frustrarea, binecuvantarea, intelepciunea, controlul, aerul, apa… lista continua..

Le-am daruit pe toate pentru ca am convingerea ca-mi va darui inapoi doar lucrurile care sunt in cel mai mare bine personal al meu si al oamenilor din jurul meu si din intreaga lume.

Imi aduc aminte acum de un citat din filmul Fight Club care spune ceva de genul „doar in momentul in care ai renuntat la tot poti avea tot…”

Lucrurile de care esti atasat te „fut” sau nu „te fut” si-ti pare rau ca nu a facut-o ? da daruiesc si aceasta fraza sursei.. pentru ca stiu ca simti ceea ce doresc sa exprim. Daruieste tot si increde-te universului ca-ti va trimite inapoi din abundenta ceea ce este cel mai bun.

Nu poti pierde ceea ce nu ai deja. Nu poti darui ceea ce nu ai deja..

POTI castiga ceea ce nu ai deja si atunci POTI darui ceea ce ai deja.
Mai mult i se da celui ce daruieste pentru ca atunci cel ce daruieste daruieste mai mult.

Am hotarat sa dau drumu la tot si sa primesc inapoi doar ceea ce este mai bun pentru ca am convingerea ca totul este BUN, incoplet DAR BUN si merge spre completare.

Si cel mai usurat ma simt pentru ca am dat drumul la frica. Si am convingerea ca atata timp cat actionez din inima, din suflet, din iubire voi primi doar acest lucru inapoi si-l voi primi multiplicat.

Actionez in continuare pentru cel mai mare bine personal care este in congruenta cu cel mai mare bine general si daruiesc totul mai departe SURSEI.

Oricum daca esti cu adevarat o persoana sincera cu tine o sa vezi ca de fapt nu detii nimic… nimic nu este al tau pe vecie tu doare te bucuri de ele atata timp cat esti in acest plan de existenta..
De exemplu banii nu sunt ai tai tu doar te folosesti temporar de ei .. ei apartin universului si vin din ce in ce mai multi la tine pe masura ce dai mai multa valoare la cat mai multi dintre semenii tai.

Cand esti dispus sa dai drumul la toate vei crea locul in viata ta pentru lucrurile care iti dau sucul satisfactei personale care se leaga de sucul satisfactiei generale.. – legea vidului – o poti gasi si in cartea prietenului, partenerului de afaceri si mentorului meu Randy Gage – seria prosperitatii.

Te apreciez nespus de mult pentru faptu ca esti alaturi de comunitatea noastra(acest mesaj a plecat astazi catre 1051 de prieteni.. wow.. incredibil cum crestem, nu e asa?) si ca ne asisti sa construim binele nostru general.

Iti doresc PACE!
Pentru prosperitatea TA!
Alex Tita
Iubesc.. si dau drumu..

P.S. Apreciez contributia ta, doresc sa te reasigur ca prietenii din aceasta comunitate sunt deschisi asemeni mie si ca apreciez sa auzim gandurile tale referitoare la acest mesaj. Scrie-mi ce ti-a placut sau care iti sunt gandurile tare la sectiunea de comment


P.P.S. Ai auzit de trainingul nostru GRATUIT pentru Dezvoltarea Constiintei prosperitatii in care primesti valoare de peste 6000$? Uite linkul in care poti descoperi GRATUIT despre ce este vorba.


P.P.P.S. Fa o bucurie prietenilor tai – invita-i pe acest blog.

Apreciez pentru ca te alaturi prietenilor carora isi exprima faptul ca le-a placut acest mesaj dand un digg

Be Sociable, Share!
 • Oana

  Daca ar fi sa descriu acest mesaj printr-un cuvant, acela ar fi INTENSITATE.
  Daca tot veni vorba de sursa am pentru voi un citat excelent:
  „Mediteaza la aceste lucruri, fii absorbit de ele, pentru ca progresul tau sa fie evident pentru toti.” (1 Timotei 4:15)

 • Oana

  Daca ar fi sa descriu acest mesaj printr-un cuvant, acela ar fi INTENSITATE.
  Daca tot veni vorba de sursa am pentru voi un citat excelent:
  „Mediteaza la aceste lucruri, fii absorbit de ele, pentru ca progresul tau sa fie evident pentru toti.” (1 Timotei 4:15)

 • Dana Mihail

  Alex,de data asta am avut un soc dupa ce am citit mesajul tau.este foarte ADEVARAT ca nu trebuie sa ne simtim legati de nimic din ce este MATERIAL pe pamant,dar MODUL CUM AI SPUS-O este ,cel putin ,NEPOTRIVIT cu mesajul de a darui DIVINITATII,nu stiu ,poate eu tin prea mult ,in sufletul,la ceea ce se cheama DIVINITATE si -mi pare ca nu pot asocia expresii umane-pamantesti alaturi de ceva care trebuie sa-l consider SFANT,asta in totala contradictie cu FAPTELE noastre care oricum sunt,vrem sau nu vrem -PACATOASE,E ADEVARAT ca trebuie sa ne eliberam de FRICI ,dar tot atat de ADEVARAT este ca simt ca atat cat o sa TRAIM pe acest pamant suntem permanent supusi INCERCARILOR ,DEMONILOR ,cum le spui tu asa ca ,precum o CONCLUZIE LA TOT sa spunem mai bine ca TOT ceea ce avem de invatat de pe acest pamant este rezultatul PERMANENTEI LUPTE IOMPOTRIVA ACESTEI FRICI-deci consider ca fara FRICA nici nu ar exista PROVOCARE ,nici REZULTATE –SPER CA AI INTELES MESAJUL SUBLIMINAL-TE SALUT !

 • Dana Mihail

  Alex,de data asta am avut un soc dupa ce am citit mesajul tau.este foarte ADEVARAT ca nu trebuie sa ne simtim legati de nimic din ce este MATERIAL pe pamant,dar MODUL CUM AI SPUS-O este ,cel putin ,NEPOTRIVIT cu mesajul de a darui DIVINITATII,nu stiu ,poate eu tin prea mult ,in sufletul,la ceea ce se cheama DIVINITATE si -mi pare ca nu pot asocia expresii umane-pamantesti alaturi de ceva care trebuie sa-l consider SFANT,asta in totala contradictie cu FAPTELE noastre care oricum sunt,vrem sau nu vrem -PACATOASE,E ADEVARAT ca trebuie sa ne eliberam de FRICI ,dar tot atat de ADEVARAT este ca simt ca atat cat o sa TRAIM pe acest pamant suntem permanent supusi INCERCARILOR ,DEMONILOR ,cum le spui tu asa ca ,precum o CONCLUZIE LA TOT sa spunem mai bine ca TOT ceea ce avem de invatat de pe acest pamant este rezultatul PERMANENTEI LUPTE IOMPOTRIVA ACESTEI FRICI-deci consider ca fara FRICA nici nu ar exista PROVOCARE ,nici REZULTATE –SPER CA AI INTELES MESAJUL SUBLIMINAL-TE SALUT !