#5 | Obtine ce vrei RAPID! Cursuri Online GRATUITE: Auto Persuasiunea in Dezvoltare Personala, Marketing Si Afaceri! Butonul IV: Simpatia

Azi discutam despre un buton simpatic.

“Atractie fizica, asemanare, complimente + contact si colaborare in scopuri positive castigatoare(care aduc beneficii tuturor partilor)”

Asta este ceea ce am scris in notitele mele langa acest buton al influentei, astea sunt lucrurile dupa care sa te uiti sa le optimizezi atunci cand doresti sa scoti cele mai bune lucruri de la acest buton.

Dupa cum iti poti da usor seama acest buton te asista in special pentru a atrage oamenii in jurul tau, pentru castiga colaborarea, afilierea, aprecierea iar daca nu-l folosesti atunci vei avea mai putin din toate astea. Sunt o gramada de oameni care sufera de complexe de inferioritate si vor suferii toata viata pentru ca nu dau importanta care trebuie acestui lucru.

Acest buton precablat a evoluat in timp ca semnal ca esti in siguranta colaborand cu persoane simpatice cu care te poti intelege pentru a atinge un scop care este in beneficiul amandurora. Pur si simplu doar un zambet clar se proiecteaza si pe fetele persoanelor cu care comunici si se usureaza toata interactiunea.. creaza un mediu sigur in care stii ca esti acceptat si in felul acesta cade rezistenta si frictiunea dintre membrii.

Cum sa folosesti acest buton pentru a crea relatii mai frumoase si fructuoase cu cei din jurul tau pentru a fii apreciat, si ceilalti sa-si doreasca sa fie alaturi de tine?

Pasul 1. Ai grija de corpul si infatisarea ta. Fii fresh. Fa exercitii stii tu chesti de genul asta. Spala-te de cel putin 2 ori cu sapun sau un gel de dus care sa miroasa bine, imbraca-te curat si limpede la privire. Pe scurt imbraca-te si comporta-te cu tine ca si cum te-ai respecta profund. Pentru ca daca nu te respecti tu atunci cine sa te respecte. Daca ti-e nu-ti place de tine atunci cum sa le placa celorlalti de tine?

Pasul 2. Clarifica-ti lucrurile care-ti plac si te pasioneaza si alatura-te grupurilor care impartasesc aceleasi interese

Pasul 3. Cand vezi ceva ce apreciezi la o persoana spune-i din suflet lucru asta. Ii vei lumina ziua si cel mai probabil te va tine minte pentru totdeauna daca chiar ai vorbit din sinceritate. Uita-te dupa lucrurile care-ti plac la oameni si elibereaza-te de celelalte.

Pasul 4. Creaza contact direct si colaboreaza pentru beneficiul ambelor parti (acest lucru este atat de puternic incat transforma dusmani de moarte in prieteni pe viata) asa ca identifica ce rezultat doresti sa obtii, gaseste persoanele care doresc acelasi rezultat si propune-I sa lucrati impreuna si porniti sa lucrati impreuna.

Ce doresc sa faci acum este pur si simplu sa iei o foaie si un pix si sa scrii lucrurile pe care le-ai putea face pentru a obtine rezultate din fiecare dintre cei 4 pasi de mai sus, apoi promite-ti tie ca o sa faci cel putin cate un singur lucru de la fiecare pas pana la finalul saptamanii asteia.

Fa-ti o promisiune aici si acum ca vei face asta si tine-te de ea altfel te vei simtii prost pentru ca te vei mintii pe tine si asta este cel mai rau.

Atat pentru azi. Ne auzim in curand cu urmatorul articol.

Pana atunci…

Just DO IT!

TU si cu putin din mine transformam luma in MAI BINE!

Cu Drag,

Alex Tita

P.S. Daca nu ai facut-o pana acum inregistreaza-te gratuit pentru video-ul gratuit si raportul special numit „Mitul Marketingului pe Internet” al lui Russell Brunson despre care ti-am scris in email-ul de azi,  in care vorbeste despre ce trebuie sa ai pentru a castiga 5,6,7 si chiar 8 cifre anual in afacerea ta pe internet  Inregistreaza-te gratuit si apoi invita-ti prietenii prin linkul TAU de afiliat pe care ti-l da dupa ce te-ai inregistrat(vei castiga pentru fiecare persoana care se inregistreaza gratuit). Este o cale usoara si rapida sa castigi (estimez) intre $20 si $100 si asta oferind valoare superba prietenilor tai. Inregistreaza-te gratuit chiar acum pana nu expira oferta . Da click pe  linkul meu de afiliat daca nu ai facut-o deja(se va deschide intr-o noua fereastra). http://www.12monthinternetmillionaire.com/reg/9712

P.P.S. Intrebarea zilei: Mirosul carei flori iti place cel mai mult? Mie al freziei.. de fapt imi place frezia la nebunie, in special cea alba. Imi place fragilitatea si intesitatea trairii ei.

O floare simpla si nu prea bagata in seama ce aduce lumii o imbalsamare superba a simturilor.

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!