Despre carti si lectura. BookBlog.ro – Mie imi place, trage si tu o privire.

Hey! Te salut! Bine ai revenit pe blog.

De ceva vreme urmaresc un blog care chiar imi place si care aduce multa valoare celor interesati de carti si de lectura.

Dupa cum stii deja sunt un cititor inflacarat, „exploreze continuu comorile ideilor” dupa cum spune Jim Rohn si imi place sa promovez acest lucru mai departe.

Sa explorezi comorile ideilor inseamna sa cresti personal, inseamna sa capeti putere si influenta si sa eviti manipularea celorlalti, inseamna sa gasesti resursele de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile dragi si sa eviti capcanele care te tin blocat sau mai rau care te ingroapa si mai mult in suferinta si frustrare, inseamna sa castigi prieteni asemeni tie pentru ca oamenilor intotdeauna le este drag si le place sa stea langa oameni care-i asista sa creasca si sa le fie mai bine, inseamna sa devi persoana care respinge automat prin vibratia in care se gaseste oamenii „vampiri de energie” care te trag inapoi.

Toate acestea vin din persoana care devii. Si intotdeauna devii o persoana mai buna care se bucura mai mult de viata si optiuni, explorand comorile ideilor.

Imi place ideea blogului lor, este simpla si eficienta, aceea de a aduce critici care vin din pasiune cartilor pe care le citesc si de a impartasi mai departe cu cei care gusta din placerea lecturii intr-un limbaj prietenesc, familiar pe care oricine il poate intelege.. e ca si cum ai sta cu prietenul tau de vorba despre ce ti-a placut cel mai mult la o carte, ce nu ti-a placut, ce este important ce nu este important… si mai mult de atat dupa cum o spun chiar ei.. acest blog nu este despre carti este despre oameni.. despre modul in care cartile(potrivite) schimba viata oamenilor.

Doar intra pe blogul lor.. cotrobaie prin meniu si prin arhive si am convingerea ca vei gasi ceva care sa rezoneze cu tine si care sa-ti imbogateasca viata.

Uite linkul bookblog.ro. Intra si simte-te ca intre prieteni. O singura idee iti poate transforma radical viata in directia cea mai buna. O stiu din proprie experienta.

Cu drag,

Alex

Ne auzim in curand.

Be Sociable, Share!