Schimbare Rapida Care Dureaza! Auto-Persuasiunea In Dezvoltarea Personala, Marketing, Afaceri si Viata In General

Bine te-am regasit pe blog!

In tot procesul meu continuu de dezvaluire a inteligentei care produce cele mai rapide, durabile, significante si bogat satisfacatoare salturi in cresterea calitatii vietii si implinirii intra si inter personale am dat peste ceva care pe cat de simplu si eficient este in mare parte este ignorant de populatia generala.

Dupa tot studiul meu ca si psiholog si contactul si studiul direct cu antreprenori de succes si “guru” sa le spun asa ale dezvoltarii persoanale am izolat un mecanism care produce schimbare rapida care dureaza bazat pe stiinta adevarata nu doar umflare emotionala.

Toata lumea(si aici ma refer in special la toata lumea afacerilor) studiaza si folosesc tehnici de persuasiune pentru a modifica comportamentele clientilor. Si au devenit foarte buni la asta. Dar modificarea acestor comportamente este de scurta durata, doar un beneficiu in plus perceput de tine iti face sa muti mana de la pasta de dinti colgate la blendamed si de aceea se cheltuie sume enorme pe branduire si repetitie pentru a conditiona clasic mintile clientilor.

Totusi un grup select, mic dar in crestere de cercetatori au descoperit conceptul de auto-persuasiune.(situatiile auto-persuasive nu fac nicio incercare directa de a convinge pe cineva de ceva ci indivizii se gasesc in circumstante unde le devine eficace sa adopte anumite atitudini/comportamente specifice).

Ei bine acest fenomen de auto-persuasiune poate fi aplicat in orice domeniu al vietii tale fie ca este vorba de marketing, afaceri, dezvoltare personala(transformarea obieciurilor “rele” in obiceiuri bune si asa mai departe).

Cu ajutorul acestor principii care tin de propria noastra natura am ajuns la momentul in care imi pot transforma cu o usurinta fantastica comportamentele in favoarea celor care chiar imi aduc beneficii si de fapt asta devine opera vietii mele pe acest pamant. Imi dedic probabil cea mai mare parte din cariera mea acestui subiect.

De a asista oamenii, companiile sa produca rezultate rapide durabile prin auto persuasiune.

Acesta este doar un articol pregatitor pentru a-ti face cat de cat cunoscut domeniul pentru ca am convingerea ca prin principiile auto-persuasiunii iti vei putea optimiza viata sa fie exact la inaltimea idealului tau, sa te simti cel mai bine in pielea ta, sa atingi cu usurinta ceea ce doresti pentru ca un lucru este clar, schimbarea vine din interior, iar cand controlezi modul cum se produce schimbarea in interiorul tau atunci TU esti in control.

O sa urmeze bineinteles si alte articole, scriu si o carte pe domeniul acesta si se va dezvolta si in programe de training atat personal cat si pentru afaceri din perspectiva marketingului si resurselor umane.

Intram intr-o era superba si ma bucur ca esti aproape pentru ca beneficiile pentru toata comunitatea noastra vor fii substantiala.

Impreuna transformam lumea.

Cu drag,

Alex Tita

P.S.  Intrebarea Zilei: In ce situatie te-ai gasit vreodata in viata ta de te-a determinat o sa faci o schimbare de convingeri, atitudini, comportamente?

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici http://www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!