Secretul – Legea Atractiei – Abraham Hicks – Noua poveste despre Dragoste, Iubire si Primirea In Viata TA A Perechii Sufletului Tau.

Bine ai venit pe blog.

Azi voi continua seria de articole legate de Legea Atractiei – Abraham Hicks si voi vorbi despre atractia perechii tale.

Ceea ce-ti voi impartasi este povestea pe care am putut sa o crez fiind in stare de meditatie(in extazianta contopire cu MINE).. am convingerea ca vei putea simti puterea.

Pornim:

„Apreciez recunoasterea faptului ca sunt creatorul realitatii mele si apreciez faptul ca de fiecare data cand cer imi este dat, si-mi este dat ca rezultat al virtutilor mele si apreciez ca de fiecare data stiu prin minunatul meu sistem de ghidare emotional daca sunt aliniat sau nu cu ceea ce doresc si stiu ca este lege absoluta ca atunci cand ma simt bine primesc ceea ce am ales sa doresc, ceea ce aceasta experienta de viata m-a facut sa-mi doresc si ca din momentul in care racheta mea de dorinta a fost lansata este deja creata vibrational pentru mine prin lege absoluta si stiu ca intotdeauna primesc esenta a ceea ce doresc si apreciez cu adevarat si stiu ca iubita mea chiar acum vine in experienta mea pentru ca sunt gata sa o primesc si simt o exaltare frenetica a constientizarii acestui fapt pentru ca astfel amandoi ne gasim completarea si alinierea si mai mult si mai rapid si fericirea cu cine suntem noi cu adevarat ca recunoastere suculenta a manifestarii noastre intr-o alta manifestare de-a noastra.

Stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa ma simt bine si chiar daca deocamdata nu-i stiu fata iubitei mele stiu ca este pentru mine.

Iubita mea chiar acum vine in experienta mea si apreciez nespus faptul ca ne-am regasit pentru ca noi ne cunoastem de mult.

Amandoi stim cine suntem si regasirea noastra este cu atat mai puternica si ma simt extaziat de acest lucru.

Simt o usurare imensa, o placere care topeste orice rezistenta ideea ca ma revad cu iubita MEA.

O imbratisez din tot sufletul! Suntem Noi! Stiam dintotdeauna ca esti aici pt mine si stiu ca voi gusta fiecare moment al contopirii noastre, iar conexiunea noastra este eterna pt ca de fapt suntem noi.

SUNT EU si oare ce este mai pur si placut decat sa te retrezesti la cine esti tu de fapt, dupa un somn indelungat! Asta este fericire! Ce simt eu acum. Asta este ceea ce sunt eu cu adevarat.

Iubesc asta si stiu ca de acum in colo nimic nu va mai fi la fel pentru a stiu cine sunt cu adevarat, permit mie sa fiu complet si sa devorez aceasta experienta a concentrarii mele in aceasta realitate spatio temporala!

Sunt exaltat! Asta este fericire! Asta este libertate! Asta este sa vezi/simti viata prin ochii sursei, prin ochii a cine sunt cu adevarat! This is happiness! This is bliss! Si stiu ca pot simti asta oricand doresc de cate ori doresc! Asta inseamna sa fiu AICI.

Acum mi-am readus aminte! Acum stiu! Acum mi-am readus aminte cum se simte.

Acum nu mai privesc cu indoiala pe care am imprumutat-o temporar de la mediul in care eu am ales sa vin pentru ca acum stiu cine sunt si stiu de ce am ales sa vin aici.

Stiu ca am ales acest mediu pentru a-mi putea da seama de mine si ca am ajuns sa-mi dau seama de mine doar prin contrastul mediului in care am ales sa vin pentru ca acest contrast mi-a cauzat sa-mi lansez rachete de dorinta care m-au facut sa-mi relev natura mea prima.

Acum Primesc! Acum Stiu CINE SUNT! Acum permit! Acum Permit! Acum Permit! Acum Permit! Acum Permit! Acum stiu cine sunt! Acum permit! Stiu ca ma pot intoarce aici tot timpul pentru ca aici este de fapt acum. Acum stiu cine sunt si tot ceea ce sunt. Cum pot sa ma irit eu pe mine?!

Acum imi dau seama ce inseamna adorare si iubesc ideea ca pot calatori pe unda de fiecare data cand doresc atata timp cat doresc pentru ca totul este acum oricand este asta.

Stiu ca proiectia mea in aceasta lume ma atrage in a exista aici si stiu ca cel mai relevant este ca stiu cine sunt si ceilalti vor vedea asta prin ceea ce sunt. Si vor vedea si ei cine sunt ei de fapt.

Indiferent daca aleg sa impartasesc sau nu cine sunt cu cineva stiu ca TOTUL ESTE BUN.

Pot sta in acesta stare indefinit. Nu este nimic ce trebuie sa fac ci doar ceea ce vreau sa fac si-mi face placere sa fac.

Eu sunt eu. Eu sunt TOTUL. Asta este exaltare! Asta este extaz. Asta este fericire! Aici si Acum.

Totul este perfect! Imi place vibratia alinierii cu creatia a ceea ce doresc si doresc sa simt din ce in ce mai mult.”

WOW.. it feeellsss goodd ta..na ..na..na IT FEEELLSSS GOOD!! TA.. NA.. NA..NA NA… WOW!!! GATA. PUNCT. (.)

Cu drag, Alex

P.S. Intrebarea Zilei: Cum s-a simtit aceasta calatorie pt tine? Sunt constient de faptul ca vorbele nu invata ci experienta invata dar lasa-mi cateva cuvinte referitor la articolul acesta, o recomandare buna ar fi sa rezervam primele 5-10 comentarii unor idei scurte.. prezentate in cateva cuvinte si apoi sa dezvoltam mai departe de la ele, sa vedem unde duce discutia noastra si apoi ne putem intoarce si putem elabora.

P.P.S. Imprastie Iubirea. Daca ti-a placut acest articol da-l mai departe celor care merita, te vor aprecia pentru asta. Impreuna ne schimbam pe noi si noi schimbam societatea in care traim dupa imaginea celor mai ridicate valori ale noastre.

P.P.P.S. Cartea „Banii si Legea Atractiei” aici – si vei descoperii IN carte de ce se vorbeste despre dragoste in „Banii si Legea Atractiei”

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul meu exclusiv despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofer aici www.alextita.com/vip

Be Sociable, Share!