Unii inteleg acum, altii mai tarziu… altii niciodata..unii raman perplexi.. altii..fac misto.. altii nu stiu ce se petrece..

Stii sentimentul acela cand te prinzi de un lucru? Cand il intelegi! Cand ai aha-ul?
Weekendul acesta am participat la un eveniment specific pentru dezvoltare financiara.
Am avut placerea ca familia mea sa atraga o firma puternica din Austria specializata in investitii. Si tinand cont ca imi sunt tot timpul deschis la a vedea cum imi pot investi banii am hotarat sa particip la eveniment.

Si m-au izbit cateva lucruri pe parcurs ce asistam la acest eveniment.
M-a izbit faptul ca unii oameni pur si simplu nu se prind.

Am asistat la un concept superb prin care iti poti gestiona superb investitiile pe care doresti sa le faci.. si am re-observat cum unii oameni nu vor sa-si asume responsabilitate pentru bunastarea materiala. Atitudinea multor oameni din acel seminar era ceva de genul.. doresc sa am bani.. nu doresc sa am nici un fel de risc.. doresc sa castig … doresc sa las responsabilitatea altora pentru banii mei… pentru ca apoi sa am pe cine sa fiu frustrat cand se dovedeste ca nu a fost ceea ce doream … si in felul acesta imi adancesc mai mult victimizarea in care traiesc, ca sa am din nou cu ce sa ma „laud” ca de fapt lucrurile nu merg si ca toti sunt hoti.. In loc sa-mi IAU RESPONSABILITATEA viitorul meu financiar, sa ma educ in aceasta privinta si sa sparg patternul de victima in care ma scald.

Pe masura ce participam la acest eveniment mi-au aparut in mesajul pe care Kiyosaki si Trump il trimit lumii prin noua lor carte „De ce vrem ca tu sa fi bogat”.. mesaj care spune.. IA CONTROLUL ASUPRA VIITORUL TAU FINANCIAR!
Daca nu-l iei acum putin mai incolo va fi prea tarziu.. numai TU poti face diferenta in viata ta..si asta o poti vedea deja… cu ce se petrece cu fondurile mutuale si companiile de asigurari.

Si ma gandeam mai departe la ceea ce spunea Jim Rohn.. ceva ce mi-a transformat profund atitudinea mea fata de afaceri si de lume..

Vorbea despre cum a pornit biserica crestina.. si urmareste-ma cu atentie pentru ca este extrem de relevant pentru viata si afacerea TA…

Prima zi in care a pornit biserica crestina… apostolii au strans o multitudine de oameni carora le-a expus foarte clar si cinstit noul mesaj..

Si apoi vorbeste despre rezultatele prezentarii.. si spune asa…
Unii au ramas perplexi…altii nu stiau ce se petrece(si pe astia ii poti identifica foarte usor „pentru ca acestia intreaba tot timpul.. dar ce se petrece… despre ce este vorba..”) altii au facut misto si au ras de prezentare.. altii au crezut… o multime de reactii la aceeasi prezentare clara si cinstita.. cum se poate acest lucru..?

Asta este intelepciunea vietii sa iei lumea asa cum este si sa lucrezi cu ceea ce ai.

Nu spune pe nicaieri in Biblie ca apostolii au facut cursuri speciale pentru ai trezi pe perplexi sau a lamurii pe cei care nu inteleg ce se petrece… sau sa-i indrepte pe cei care fac misto si rad..

Pur si simplu apostolii se uitau dupa cei care cred… si la prima expunere au fost 3000 de oameni.. si totusi cum poti sa construiesti o biserica care sa aiba sute sute de milioane de crestini?

Simplu .. mai faci o prezentare… o sa ai din nou parte de perplexi .. de oameni care nu inteleg ce se petrece.. de oameni care fac misto si care rad si de oameni care cred…

Consider ca e

ste mare intelepciune in ceea ce spune Jim Rohn cand vorbeste de aceste lucruri.
Ai o idee clara.. o afacere.. un serviciu.. care este de adevarata valoare si pe care il prezinti lumii asteapta-te la reactiile acestea pentru ca sunt de cand lumea.. si rolul tau nu este sa indrepti peplexi.. si pe ceilalti ci rolul tau este sa-i gasesti pe cei care cred pe cei care se prind.

Weekendul acesta a fost o reconfirmare acestui lucru.. sansa de a-mi dezvolta viitorul financiar .. de a face investii valabile prin ceea ce am descoperit este cu adevarat superba.. si ma simteam extraordinar pentru ca m-am prins in timp ce multi erau perplexi.. unii habar nu aveau ce se petrecea altii faceau misto de prezentare..

Asta ma face cumva special dintre toti?! DA! Absolut! Si pe tine te face special cand te prinzi de un anumit lucru de care oamenii din jurul tau nu se prind!

De asta esti alaturi de grupul nostru de prienteni care ne-am prins cat de importanta este dezvoltarea personala si financiara! Iubesc si apreciez pe toata lumea dar pe tine ca si membru al comunitatii noastre ( apropo.. la acest moment 1024 de prienteni de-ai nostri primesc acest mesaj) te apreciez mai mult.. pentru ca oamenii ca noi misca lumea..si hranim direct sau indirect pe toti ceilalti.

Ce pot spune esta ca sunt incantat.. am descoperit unde sa-mi investesc 10% din venitul meu care sa-mi asigure cresterea si stabilitatea pe care mi-o doresc.

Uite care este regula pe care o aplic banilor mei.. este o regula de aur…(citeste Cel mai bogat om din Babilon – Este planul perfect pentru a construi o viata in abundenta financiara):

Se numeste REGULA 70/30 ! Ce inseamna asta?
Cu

70 % din ceea ce castigi traiesti! 10 % ii dai la caritate(sunt convins ca ai auzit de zeciuala – acum a venit momentul sa o pui si in practica. Am observat ca acest aspect este o cunostinta comuna dar in mod absolut NU este o practica comuna.) 10% faci investiti personale – bani care sa produca alti bani , 10% bani pe care ii pui la economie.. de astia 10% vorbeam mai sus ca am descoperit cum sa – i pun si pe ei la lucru intr-un mod sigur si cu crestere mai mare decat pur si simplu pastrarea lor.

Mesajul meu este „NU o lua personal!” Unii se prind acum.. altii mai tarziu.. altii niciodata.. unii raman perplexi.. altii nu stiu ce se petrece.. altii fac misto si rad… cred..

Asta este viata.

Diferenta in viata TA o faci TU!
Daca cumva nu te-ai prins pana acum de un anumit lucru.. cauta in continuare.. studiaza..si pana la urma te vei lumina.
Gustul vietii tale si al viitorului tau este RESPONSABILITATEA TA!

Apreciez faptul ca esti alturi de noi si ne asisti sa construim in continuare aceasta comunitate de oameni care se prind.

Iti doresc o saptamana extraordinara!
Pentru prosperitatea TA!
Alex.

P.S. alatura-te si tu grupului nostru de discutie si lasa-ne un mesaj cu ce ti-a placut cel mai mult sau cu orice gand ai referitor la acest mesaj! Iti apreciem cu totii contributia!
P.P.S. Ai aflat deja despre cum te poti instrui GRATUIT pentru a-ti dezvolta CONSTIINTA DE PROSPERITATE alaturi ne mine si de grupul nostru de oameni care se prind? Primesti valoare de peste 6000$GRATUIT! UITE DESPRE CE ESTE VORBA.P.P.P.S. Fa o bucurie prietenilor tai – invita-i pe acest blog.

Alatura-te prietenilor nostri care digg-uiesc acest articol.

Be Sociable, Share!