Ingrijorat in privinta ta.

De ce scriu acest mesaj? Foarte simplu. Pentru ca STIU un lucru si anume ca cu cat un scop este mai bine definit si FACUT PUBLIC cu atat are mai mare sansa sa fie realizat.

Ce legatura are asta cu tine? Iar foarte simplu.

Ieri la finalul mesajului legat de Legea Atractiei Pt Buna Stare Fizica ti-am pus o intrebare. Si asta ma ingrijoreaza. Pentru ca nu ai avut curajul sa raspunzi. Daca tu nu esti atat de dedicat cu ce vrei sa faci cu viata ta incat sa faci public acest lucru pentru ca ai indoilei daca vrei sa faci cu adevarat ceva atunci NU vei face nimic significativ in viata asta. Ti-o spun direct in fata. Si nimeni nu va fi vinovat pt acest lucru in afara de tine pentru ca nu ai avut curajul sa-ti iei in maini responsabilitatea si sa actionezi.

Pana nu te dedici vei fii ca o pana care flutura in functie de ce directie bate vantul si vei ajunge la finalul vietii carand TONE de REGRETE pentru ca nu ai avut curajul sa-ti dedici viata pentru ceva care merita sa fie realizat.

Cei mai periculosi oameni nu sunt hotii, sau criminalii sunt oamenii fara vise, fara scopuri, fara curaj, lasii pentru ca traind dupa un astfel de cod defapt propovaduiesti distrugerea fara sa-ti dai seama.

Daca iti este frica sa spui ce vrei sa faci cu viata ta si apoi sa mergi si sa realizezi lucrul asta atunci cum vrei sa faci ceva cu viata ta? Gandeste-te la asta. Si-ti spun asta ca si prieten pentru ca nimeni altcineva nu ti-o spune, iar eu tin indeajuns de mult la tine incat sa ti-o spun in fatza.

Asa ca revin cu ultimele doua intrebari pentru ca raspunsurile la acele intrebari sunt enorm de relevante pentru viitorul tau. Inchide odata usa indoielii in viata ta si hotaraste-te ce vrei. Accepta doar ce vrei. Simte viata cum curge prin tine, nu te mai tara prin aceasta experienta de viata fara niciun scop doar facand pe plac altora si niciodata tie in adevaratul sens al cuvantului. Spune ce vrei si mergi si obtine. Nimeni nu va face asta pentru tine. Impreuna ne putem asista unii pe altii. Aici este un mediu sigur, un mediu cu oameni asemanatori tie, un mediu in care poti sa fii inspiratia sau sa primesti inspiratia. Daca ramai singur in castelul tau de indoiala o sa inebunesti usor si tacut. Ia un risc. Spune ce vrei!

1. Ce ai de gand sa faci cu viata ta?

2. Ce ai face de maine daca timpul si banii nu ar fii o provocare?

Din tot sufletul meu,

Alex Tita

Be Sociable, Share!