Secretul – Legea Atractiei – Abraham Hicks – Noua Poveste Despre Buna Starea Fizica

Hey! Bine ai venit pe blog. Articolul de azi este concentrat pe cum poti folosii legea Atractiei pentru Buna Starea TA Fizica.

Mai jos ai citatul pe care l-am tradus de la Abraham – Hicks si l-am personalizat mie dupa cum iti recomand sa-l personalizezi si tu pentru tine. Nu exista o poveste unica pe care sa o spui desi povestea spusa de Abraham este foarte congruenta cu mare parte din fiecare din noi. In schimb poti modifica nuante in asa fel incat sa simti o mai mare congruenta cu cine esti tu in interior atunci cand citesti pentru ca cel mai important lucru este sa te simti bine. Pe mine m-a asistat foarte mult si ma asista in continuare acest mod de aliniere cu cine sunt si cum imi place sa ma simt.

Hai sa pornim.

Povestea mea despre Buna Starea Fizica

Corpul meu raspunde la gandurile mele despre el si la gandurile mele despre orice lucru la care ma gandesc.

Cu cat gandurile mele ma fac sa ma simt mai bine cand le gandesc, cu atat permit mai mult BunaStarii mele sa se manifeste.

Imi place constientizarea faptului ca este o cauzalitate absoluta intre cum ma simt si care au fost gandurile mele intarite si cum ma faceau acele ganduri sa ma simt cand le gandeam.

Imi place constientizarea faptului ca acele sentimente exista pentru a ma ajuta sa aleg ganduri care ma fac  sa ma simt mai bine, ceea ce produce vibratii care ma fac sa ma simt mai bine, ceea ce produce un organism care se simte mai bine.

Corpul meu raspunde la gandurile mele si asta este un lucru foarte bun de stiut.

Devin chiar foarte bun in a-mi alege gandurile.

Nu conteaza in ce conditii ma gasesc, am puterea sa le schimb in congruenta cu cel mai mare bine.

Starea sanatatii mele fizice este simplu doar o indicare a gandurilor mele intarite si am controlul asupra amandurora.

Corpul meu fizic este un lucru incredibil, uimitor, in modul in care a pornit ca un glob de celule fetale si ajuns un organism uman complet dezvoltat.

Sunt impresionat de stabilitatea organismului meu uman si de inteligenta celulelor din care este compus pe masura ce observ cum realizeaza atat de multe functii fara implicarea mea constienta.

Imi place ca nu este responsabilitatea mea constienta sa misc sangele prin vene sau aerul prin plamani.

Imi place ca organismul meu stie cu sa faca asta si ca o face atat de bine.

Corpul uman in general este un lucrur uluitor, inteligent, flexibil, durabil, rezistent, care vede, aude, misca, gusta si atinge.

Ma bucur de rezistenta si flexibilitatea mea, imi place sa traiesc in corpul meu.

Sunt asa de multumit cu ochii mei prin care privesc in aceasta lume, vazand aproape si departe de unde stau, observand forme si culori cu o atat de mare perceptie a adancimii si distantei.

De asemenea ma bucur de abilitatea organismului meu sa auda, sa miroasa, sa guste si sa simta..

Imi place continutul tactil al acestei planete si viata mea in acest corp superb.

Simt aprecierea si fascinatia pt capacitatea organismului meu de reinoire si completare dupa cum am vazut rani acoperindu-se cu piele noua, dupa cum am descoperit noi resurse de putere, durabilitate si transmutare cand am avut trauma in organismul meu sau cand am dorit sa convertesc energii inferioare in energii superioare.

Sunt atat de constient de flexibilitatea organismului meu, dexteritatea degetelor mele, si raspunsul imediat pe care muschii mei il au la orice sarcina le cer.

Imi place constientizarea faptului ca organismul meu stie cum sa fie bine si ca merge intotdeauna catre BunaStare si dupa cum eu gandesc ganduri pozitive, BunaStarea Domina prin Lege Absoluta.

Imi place constientizarea valorii emotiilor mele si inteleg ca am abilitatea sa gasesc si sa menting ganduri fericite.

In fiecare zi in aceasta lume, chiar si cand unele lucruri in corpul meu poate ca nu sunt in cea mai buna forma, sunt mereu constient ca cu multe, multe, multe alte functii funtioneaza cum ar trebui si ca aspectele BunaStarii corpului meu sunt dominante.

Iubesc intelegerea conexiunii dintre mintea-corpul si spiritul meu (cine sunt cu adevarat) si a calitatilor puternic productive ale alinierii mele.

Iubesc sa traiesc in corpul meu.

Simt o apreciere incredibila pentru aceasta experienta.

Ma simt Bine.

Ba nu.. de fapt ma simt remarcabil, extaziat pentru ca stiu cine sunt cu adevarat.

Eu Sunt EU.

Sunt implinirea, pacea si viata in toata plenitudinea ei.

Sunt acea stare de bine pentru care nu exista opus.

Sunt bucuria de a trai care nu depinde de nimic altceva in afara de ea insasi. ”

Ok. Asta a fost. Cum te-ai simtit cand ai citit? Mie ce imi place este ca Universul este CORECT! Iti da exact ce atragi tu indiferent ca ceea ce atragi este constient sau inconstient pentru ca am convingerea ca pe masura ce ai citit exemplele acestea de noi povesti ai indentificat vechile ganduri intarite care ti-au produs vechile rezultate. Acum partea buna este ca devii constient(a) de acest lucru si poti porni sa atragi deliberat. Pentru ca esti creatorul realitatii tale fie ca o vrei fie ca nu. Modificandu-ti povestea iti modifici viata. Este un joc du-te vino o perioada pana cand subconstientul tau primeste noua poveste.. pentru ca va opune rezistenta.. orice este nou este potential periculos.. iar subconstientul tau era obisnuit cu vechea poveste si va incerca sa o apere.. dar vechea poveste producea dezintegrare.. in schimb noua poveste produce viata asa cum se simte cel mai bine sa fie traita. Nimic nu se va petrece peste noapte dar da 30 de zile CONSECUTIV si vei vedea rezultate superbe. Vei simti cum te aliniezi mai mult cu fiecare zi care trece si te vei simtii din ce in ce mai bine.

Singura mea recomandare in acest caz este DOAR FA-O! Testeaza-o si spune-ne ce rezultate ai obtinut atat fizice cat si mai „invizibile” legate de cum te simti in interior. Si am pus in ghilimele invizibile pentru ca noi nu le putem vede asta nu inseamna ca ele nu exista si tot ceea ce este „invizibil creat” de fapt are masa pentru ca orice gand are masa si orice gand este de fapt prima forma din care se produc TOATE elementele vizibile. Sa negi lucrul asta inseamna sa negi existenta.

Gata pentru ziua de azi in afara de intrebarea zilei care este: „Ce ai face de maine daca timpul si banii nu ar fi o provocare?” Si cand zic asta ma refer pe bune, fara cacaturi metaforice(cei jignibili – scuzati limbajul) Ce ai face daca ai avea toti banii pe care i-ai vrut vreodata si nu ar mai trebui sa misti un deget pentru a castiga bani pentru restul vietii tale? Ce ai face cu viata ta? Gandeste-te serios si profund la asta si scrie-mi in cateva fraze ce ai face..

Cu drag,
Alex

P.S. Ti-ai comandat cartea „Banii si Legea Atractiei” pana acum? Daca nu fa-o acum. Cat costa viitorul tau? Vei gasii inauntru comori pe care nu ai cum sa pui niciun pret financiar. Click aici pentru carte.

Be Sociable, Share!