Training GRATUIT Pt Dezvoltarea Constiintei Prosperitatii

Hey! Te salut! Este incredibil cum se petrec lucrurile..

Tocmai terminasem de sustinut conferinta de training a liderilor pe Romania din Agel… si.. ma apucasem sa recitesc cartea Cele 7 legi spirituale a prosperitatii – Randy Gage (ca parte din dezvoltarea mea personala dinainte de culcare).. cand m-a lovit un gand pe care doresc sa-l impartasesc cu tine.

Am avut o zi plina..sunt putin obosit la momentul in care iti scriu dar sunt satisfacut interior. Am dorit sa-ti impartasesc asta inainte de a ma culca pentru ca am convingerea ca iti va transforma viata.

Ascultam saptamana trecuta o conferinta de a lui Randy Gage in care spunea ca a observat un lucru foarte important in cariera lui pe masura ce sustinea evenimentele lui de training.

Calatorea prin o gramada de orase si isi expunea tehnica lui superba de strategie in marketing.. oamenii erau incantati..wow simteau ca asta era cheia care le va debloca succesul financiar si apoi ce se petrecea..? Peste un an sau 2 cand se reintorcea in orasul respectiv vedea aceeiasi oameni si din nefericire la acelas nivel. Si stia ca nu avea legatura cu materialul si strategiile lui de marketing pentru ca in mod categori functionau..

Pana la urma a realizat ca este vorba de faptul ca desi acesti oameni in mod constient isi doreau prosperitatea subconstientul lor era asa de imbacsit de conditionari negative incat se autosabotau.. iar in momentul in care a adus in programul lui partea de sporire a constientei asupra prosperitatii din ce in ce mai multi oameni au inceput sa aiba succesul pe care si-l doreau in mod constient.

Ei bine! Azi cand in Consiliul de Dezvoltare al Liderilor m-a surprins faptul ca tema de discutie era exact lucrul care imi ramasese in minte toata saptamana trecuta si anume dezvoltarea personala si in special dezvoltarea constientei despre prosperitate. Extraordinar cum lucrurile se atrag, nu e asa? Ce am facut apoi? Am hotarat sa am aceeasi discutie si cu liderii nostrii din Romania si sa construim impreuna mai departe pe aceasta tema.

Le-am impartasit care au fost cartile despre care s-a discutat azi care au avut cel mai mare impact asupra lor pe care ti le recomand si tie:

1. The magic of thinking big – magia gandirii la nivel inalt

2. Think and Grow Rich – De la idee la bani

3. As a man thinketh – Dupa cum gandeste omul

4. Gage – Seria prosperitatii

5. Dinamic law of prosperity – legea dinamica a prosperitatii in afara de ultima am convingerea ca toate sunt traduse in romana pentru ca le-am citit personal si m-au transformat extraordinar.

Napoleon Hill in – de la idee la bani are un intreg capitol rezervat un factor crucial pentru succesul in viata. Acest factor este determinant pentru cele mai mari succese financiare si nu numai din lume.. de la Carnegie, Ford, Rochefeller, Gates, Ray Krock, Dell, etc.. de fapt este atat de important incat niciun succes major nu se poate realiza fara el.

Despre ce este vorba?

Despre Formarea unui GRUP DE MINTI SUPERIOARE! Formarea unui MASTERMIND. Cartea lui Napoleon Hill este esenta din care au izvorat majoritatea cartilor pentru dezvoltare financiara ale lumii.. este cartea care confera cheia pentru abundenta pe toate planurile vietii si in special pe cel al abundentei financiare.. A fost scrisa undeva pe la anii 1920 si a creat in continuu valuri si valuri de milionari si miliardari..

Ce am hotarat sa fac si de ce acest lucru iti va transforma viata radical in bine? Am hotarat sa-mi dau o parte din timpul meu si sa construim impreuna un mastermind al nostru in asa fel incat sa ne imputernicim din interior. Uite care este planul: Totul se invarte in jurul mintilor noastre si a intelepciunii si stiintei exact din De La Idee La Bani – a lui Napoleon Hill. Ce vom face. Tu impreuna cu mine si cu toti ceilalti care ni se vor alatura ne vom intalni intr-o conferinta online odata pe saptamana pentru 15 saptamani consecutive pentru a discuta.

Sunt absolut dedicat acestui lucru si am convingerea ca si tu simti acelas lucru.

Tema pentru fiecare saptamana va fi discutarea aha-urilor personale pe care le-am avut dupa citirea cartii De La Idee La Bani. In fiecare saptamana cate un capitol.

Uite ce vom face:

Fiecare dintre noi care doreste sa participe – eu ti-am promis – ma dedic acestui lucru pentru ca stiu cat de important este – isi cumpara cartea „De la idee la bani – Napoleon Hill – editura Curtea Veche” daca nu o are citeste cate un capitol pe saptamana timp de 16 saptamani pana finalizeaza cartea.

Fiecare dintre noi citeste fiecare capitol de 7 ori in saptamana in curs si de fiecare data subliniaza cu un marker de culoare diferita lucrurile care i s-au parut relevante.

APOI in fiecare zi de MARTI de acum in colo timp de 16 saptamani la ora 21:00 ne intalnim pe skype sau gasim o alta metoda de aface conferinta in functie de cati vom fi in grup si discutam aha-urile noastre si cum le putem implementa imediat in viata si in afacerea noastra.

Acest tur de forta este pentru cei puternici si/sau pentru cei care o dorinta arzatoare de a face ceva cu viata lor si de a deveni puternici.. sofisticati .. influenti satisfacuti cu gustul vietii lor.

Imi aduc aminte prima data cand am facut parteneria cu mentorul meu John Di Lemme .. am luat o idee pe care mi-a spus-o am implementat-o imediat si am castigat aproape 1000$ intr-o saptamana in afacerea pe care am construit-o atunci..si asta este marunt pe langa ceea ce am construit de-a lungul timpului si ceea ce se va petrece de acum in colo.

Cum a devenit Gates miliardar?

A preluat o idee si a monetizat-o! O idee potrivita iti poate transforma radical viata si pentru asta sunt dedicat sa te asist si sa crestem impreuna.

Este incredibila puterea mintilor noastre adunate Si am convingerea ca acest lucru iti va transforma garantat viata. Si inca o data este GRATIS! bine.. aproape gratis pentru ca va trebui sa-ti cumperi cartea daca nu o ai..

Am hotarat sa dau 16 ore din viata mea.. ora mea la acest moment valoreaza 1000$ asta inseamna ca atragi o valoare de peste 16000$ GRATUIT si de fapt primesti mult mai mult decat atat.. de ce? pentru ca mintile noastre combinate valoreaza de „n” ori mai mult decat atat!

O idee iti poate transforma viata! Un grup care sa te sustina iti poate transforma viata!

Valoarea acestor conferinte este absolut *nepretuita*!

Nu poti pune un pret pe viitorul tau, corect? Despre asta vorbim aici!

Esti gata sa vi alaturi de noi? Ce spui?

Ce-ti place cel mai mult din ceea ce ti-am impartasit pana aici? Ni te alaturi? Lasa un mesaj pe acest blog, la sectiunea comment sa-mi spui daca esti alaturi de noi pentru a porni sa-ti transformi viata incepand de ACUM!

Alex Pentru prosperitatea TA!

P.S. Stii ce fac observatorii, nu? Observa! Adica nu fac nimic adica nu au niciun rezultat! Tu esti o persoana care actioneaza! Haide sa construim ceva remarcabil impreuna!

P.P.S. Inca o data: ne vom intalni in coferinta in fiecare marti 15 saptamani de acum in colo la ora 21:00 fiecare din noi citeste de 7 ori capitolul fiecarei saptamani cu 7 markere de culori diferite si apoi ne intalnim sa discutam si aplicam ceea ce discutam pentru a obtine rezultate IMEDIATE!

Crede-ma face minuni cartea asta.

Eu am citit-o de 8 ori pana acum si audio am ascultat-o de peste 100! si de fiecare data mai descoper cate ceva la in ea pe care nu o vazusem anterior pentru ca cu fiecare parcurgere creste ceva in interior. Si DA! Voi relua si eu totul exact ca si tine! De ce? Pentru ca nu las nimic la voia sansei!

Sunt mai student acum decat am fost toata viata mea de pana acum si-mi iubesc visul mai mult ca niciodata! Succes!! Este deja ora 1:06.. dar am dorit din tot sufletul sa impartasesc asta cu tine. aaa… era sa uit… si bineinteles daca ai prieteni la care ti si consideri ca ar trebui sa vina alaturi de noi adu prosperitatea in calea lor si invita-i in grupul nostru..

P.P.P.S. Iti poti comanda cartea „De la Idee La Bani – Napoleon Hill” dand click aici

Be Sociable, Share!