Secretul – Legea Atractiei – Abraham Hicks – Noua Poveste Despre Cariera Bani

Hey! Bine ai venit pe blog.

Dupa cum ti-am promis zilele trecute uite noul articol legat de Legea Atractiei privit din Ochii Sursei adus noua de catre Abraham  prin Ester si Jerry Hicks si tradus acum pentru tine de mine.

Materialul pe care urmeaza sa-l descoperi mai jos este compus din doua parti si anume o parte din cartea „Banii si Legea Atractiei” pentru noua ta poveste despre cariera plus o parte dintr-un filmuletz postat pe YouTube de catre fanii Abraham Hicks numit avalansa de apreciere.

Pornim:

„Noua mea poveste despre cariera:

Stiu ca nu o sa fiu tot timpul aici facand acelasi lucru.

Imi place intelegerea faptului ca lucrurile evolueaza continuu si este distractiv pentru mine sa anticipez incotro ma indrept.

Chiar daca sunt multe lucruri care ar putea fi mai bune la locul unde sunt acum, asta chiar nu este o problema, pentru ca unde sunt se schimba tot timpul catre ceva mai bun.

Imi place constientizarea faptului ca pe masura ce ma uit dupa cele mai bune lucruri in jurul meu acele lucruri devin prevalente in experienta mea.

Este distractiv sa stiu ca intotdeauna lucrurile mi se aseaza pentru cel mai mare bine.

Imi place sa ma uit dupa dovezile acestui fapt si vad din ce in ce mai multe dovezi zilnici in congruent cu asta.

Avalansa de apreciere

Inteleg ca traiesc intr-un univers vibrational si sunt extaziat de aceasta idee.

Inteleg ca ceea ce gandesc si ceea ce simt si ceea ce manifest sunt tot timpul o potrivire vibrationala/emotionala.

Constientizez faptul ca sunt creatorul experientelor mele si ca am identificat atat de multe lucruri pe care le vreau si universal mi le da pe toate in fiecare caz in parte si sunt extaziat sa stiu ca rolul meu este sa practic arta de a permite.

Inteleg ca a permite inseamna a ma incalzi in interior, inseamna a recunoaste aspectele pozitive si recunoasterea Buna Starii… inseamna lauda..

Recunosc pe masura ce trec prin zilele experientei mele ca nimic nu este mai important decat sa ma uit dupa lucrurile pe care doresc sa le vad.

Apreciez energia care curge prin mine.

Sunt incantat cunoscand ca ceea ce sunt fizic vine din perfectiune.

Sunt incantat sa stiu ca forta vitala imi intoarce si-mi indeplineste toate dorintele si ca pot participa cat de complet sau incomplet doresc in fiecare moment si iubesc constientizarea faptului ca modul in care ma simt este un indicator al acestui lucru.

Sunt incantat pe masura ce ma plimb prin aceasta realitate spatio temporala si inteleg in fiecare zi din ce in ce mai mult ca toate lucrurile sunt potrivite pentru mine.

Urez binevenit bufetului vietii pe care si eu il reprezint.

Iubesc ideea de a zice DA experientelor in viata mea , iubesc constientizarea faptului ca sunt lucruri in acest bufet pe care nu doresc sa le pun in gura si ca nimeni nu are puterea sa ma forteze sa le gust daca eu nu doresc asta.

Totul tine de atractie si iubesc ideea de a-mi simti calea mea prin experienta vietii.

Este incantator sa fiu concentrat fizic in aceasta realitate spatio temporala.

Incep sa am un simt al perfectiunii locului in care stau acum.

Inteleg ca sincronizarea in timp a nasterii mele si a expunerii mele altora este perfecta in toate modurile si inteleg ca tot ceea ce se manifesta acum este exact potrivit pentru mine.

Pe masura ce stau aici, acum, ma uit dupa lucruri pe care le apreciez si sunt fericit sa spun ca sunt atat de multe lucruri pe care le apreciez aici si acum.

Stiu ca Totul este Bine si Totul este BUN.

Stiu ca asa a fost din totdeauna si ca asa va fi pentru toteauna.

Stiu ca din cand in cand nu permit energiei sa curga dar stiu ca aceasta este doar o situatie temporara si ca in mod ultim traiesc in aceasta gratie care a fost promisiunea mea cand am hotarat sa vin aici.”

Recomandarea mea este sa aduni aceste povesti si sa le personalizezi tie(de exemplu cand zice mai sus „Pe masura ce stau aici, acum, ma uit dupa lucruri pe care le apreciez si sunt fericit sa spun ca sunt atat de multe lucruri pe care le apreciez aici si acum.” stai si scrie efectiv care sunt lucrurile pe care le apreciezi la viata ta acum sau care sunt lucrurile pe care le-ai putea aprecia daca ai alege sa faci asta si ai avea ochi sa vezi cat de multe lucruri ai de apreciat… si apoi continua..)

Dupa ce ti-ai personalizat povestile(si o sa-ti mai trimit una despre Buna Stare Fizica si Dragoste) citeste-le in fiecare zi de doua ori, o data dimineata si o data seara, timp de 30 de zile. Vei vedea rezultate fantastice si prima dovada a functionarii acestui fenomen va fii modul imbunatatit in care te simti cu tine si cu tot ce exista.

Spune-mi cum functioneaza asta pentru tine. Mi-ar placea enorm de mult sa citesc cum ti-ai imbunatatit viata datorita acestui lucru.

Dar dupa cum spune si Abraham.. vorbele nu invata, experienta invata.. eu pot spune doar pentru mine.. viata mea este absolut remarcabila si devorez la modul cel mai egoist placerea de a trai in fiecare zii. In fiecare zi ma trezesc cu o pasiune imensa pentru viata, pentru realizarea progresiva a idealului pe care am ales sa-l realizez atata timp cat traiesc pe pamantul asta.

Vorbele nu invata, experienta invata. Testeaza pentru tine si scrie-mi inapoi pe blog ce rezultate ai avut.

Iti doresc din tot sufletul meu doar ceea ce este mai bun si-ti da sucul satisfactiei interioare, pentru ca nu este nimic ce trebuie sa faci ci doar ceea ce vrei sa faci si nimic nu este mai important decat sa te simti bine pentru ca asta te pune in rezonanta cu ideile, oamenii, infrastructura pe care trebuie sa o pui la punct prin actiune inspirata si efort creativ productiv din pasiune, placere, usurinta, distractie, ratiune, mandrie(stima de sine) pentru cine esti si ce faci atata timp cat traiesti pe guguloiu asta numit pamant.

Go 4 it!

Alex Tita

P.S. Citeste mai multe despre cartea „Banii si Legea Atractiei – Abraham – Hicks” si o poti comanda online aici.

Iti recomand sa-ti umpli biblioteca si sufletul cu intelepciunea transmisa prin cartile lor. Iti vei umple viata de pasiune, pulsiune, vibratie, culoare, expansiune, bucurie si implinire cu cine esti si ce aceasta experienta de viata ti-a cauzat sa devii.

P.P.S. O da.. si era sa uit. Ce parere ai despre noua infatisare a blogului? Ce-ti place cel mai mult la noua infatisare? De mult cautam ceva care sa rezoneze mai bine cu sufletul meu si simt ca asta este potrivit.

P.P.S. si inca o intrebare(intrebarea zilei – si apropo de asta.. ma gandesc serios sa fac cate un video live in fiecare zi timp de 5 zile pe saptamana in care sa-ti transmit cate un mesaj care sa te asiste sa devorezi si mai profund placerea de a traii.. ce parere ai despre asta? ti-ar placea?) .. :) hai ca iar ma intind..

Intrebarea zilei! Ce ai de gand sa faci cu viata ta(atata timp cat traiesti)?

Be Sociable, Share!