Secretul – Legea Atractiei – Abraham Hicks

Suntem ceea ce gandim in majoritatea timpului ca suntem. Bogatii se imbogatesc continuu si saracii saracesc continuu.. este LEGE.

Fiecare isi creaza realitatea in functie de lucrurile pe care se concentreaza si cum se simt cand le gandesc.

O intrebare care mi-a placut foarte mult este urmatoarea:

“Exista sau nu exista abundenta?”

Hotaraste-te! Este lipsa sau este abundenta? Lipsa sau abundenta?

Hotaraste-te! Pentru ca asta iti determina genul de viata pe care il ai .. iti determina tot ce manifesti in aceasta calatorie a ta pe acest pamant.

Adevarul este ca este abundenta de detoate: este abundenta de bani, este abundenta de lipsa banilor, este abunta de sanatate este abundenta de lipsa sanatatii, este abundenta de iubire, este abundenta de indifereta si frica, este abundenta de frig este abundenta de cald… etc..

Exista o abundenta de detoate.

Rolul tau este sa te hotarasti din ce abundenta doresti sa aduci in viata ta.

Nu exista doar un subiect, in totdeauna exista doua .. exista ceea ce doresc si lipsa a ceea ce doresc.. exemplu.. exista abundenta banilor in viata mea sau exista abundenta lipsei banilor in viata mea.. iar fiecare stare ma face sa ma simt intr-un anume fel iar cum ma simt in legatura cu asta imi atrage mai mult din cum ma simt ceea ce manifesta mai mult din ceea ce ma simt ceea ce face sa observ mai mult din abundenta a ceea ce am dorit sau din abundenta a lipsei a ceea ce am dorit si tot acest ciclu se repeta.. pentru unii o viata intreaga.. iar altii isi dau seama ca pot interveni in acest ciclu si isi pot concentra atentia pe lucrurile pe care le doresc, pe abundenta a ceea ce doresc nu pe abundenta lipsei.. si in felul acesta li se intoarce usor in usor punctul de atractie .. si manifesta ceea ce doresc de fapt nu lipsa a ceea ce doresc…

Schimba-ti povestea si-ti schimbi viata..

Tot ceea ce esti la momentul acesta esti datorita povestilor pe care le-ai auzit de la altii pe masura ce ai crescut. Cand erai mic nu puteai sa spui da mama da tata aveti dreptate cu ceea ce imi spuneti voi acum … si asa ai ajuns fara sa realizezi sa iti traiesti viata dupa principiile si convingerile de viata ale mediului in care ai trait. Daca a fost un mediu concentrat pe abundenta a ceea ce doresc nu pe abundenta lipsei a ceea ce doresc excelent pt tine.. daca nu.. tot excelent pentru tine …de ce? Pentru ca lipsa a ceea ce doresti creaza contrast si-ti arata si mai tare ceea ce doresti tu.. si cu cat dorinta este mai intensa cu atat este mai suculenta manifestarea ei..

In momentul in care ai devenit constient de acest fenomen poti transforma totul in favoarea ta.

Iti poti schimba povestea.. ceea ce-ti schimba perceptia despre lume.. ceea ce-ti schimba punctul de atractie.. ceea ce-ti schimba comportamentele.. modul cum te vezi .. lucrurile la care te astepti.. convingerile.. si implicit rezultatele pe care le manifesti in viata ta.. totul pleaca de la povestea pe care ti-o spui in mintea ta.. povestea despre abundenta lipsei a ceea ce doresti sau despre abundenta a ceeea ce doresti…

Prietenii nostri Abraham – Hicks.. Invatatorii din spatele filmului Secretul(daca nu l-ai vazut pana acum vezi-l neaparat) ne dau niste exemple foarte puternice despre “vechea poveste” despre bani si “noua poveste” despre bani..

Eu am inlocuit vechea poveste cu noua poveste si viata mea s-a transformat radical in mai bine..

Uite un exemplu despre o “veche” poveste despre bani .. daca asta iti este actuala ta poveste imi pot imagina cat de frustranta este situatia in care te gasesti acum.. dar vestea buna este ca poti transforma totul..

“Sunt atat de multe lucruri pe care le doresc si pe care pur si simplu nu mi le pot permite. Castig mai multi bani acum decat am castigat vreodata, dar banii mi se scurg mai rapid ca niciodata si se pare ca pur si simplu nu pot da inainte. Imi pare ca pur si simplu am fost ingrijorat in legatura cu banii toata viata. Imi aduc aminte cat de greu au muncit parintii mei, si mama se ingrijora constant in legatura cu banii si cred ca am mostenit si eu toate astea. Dar asta nu a fost genul de mostenire pe care il doream. Stiu ca sunt oameni foarte bogati in lumea asta care nu trebuie sa se ingrijoreze in legatura cu banii, dar acestia nu sunt langa mine. Pe toti pe care ii stiu se chinuie si se ingrijoreaza in legatura cu banii si cu ceea ce urmeaza..” Abraham Hicks –

Majoritatea cartilor lor sunt traduse in romana la editura Prestige – iti recomand sa le citesti pentru a intelege si mai bine toata intelepciunea din spatele acestor cuvinte ale mele de aici.. intentia mea a fost sa-ti deschid pofta pentru a descoperii mai mult si pentru a-ti transforma viata…

Daca vrei povestea noua despre bani vezi articolul anterior aici

Poti citi mai multe despre cartea „Banii si Legea Atractiei” aici

Be Sociable, Share!