Secretul – Legea Atractiei – Abraham Hicks – Noua Poveste Despre Bani

Aceasta este o traducere a exemplului: „noua poveste despre bani” – Apreciez Abraham Toata Asistenta Pe Care Mi-ai Dat-o.

Citeste-o in intregime si lasa-mi un mesaj la final. Recomandarea mea este sa o citesti de cel putin 2 ori pe zi in urmatoarea luna. Am convingerea ca vei vedea rezultate imediat. Pune-o la incercare.. iar daca doresti sa intelegi fundamentele care se afla in spatele acestei povesti cumpara cartile Abraham Hicks – sunt traduse in romana de editura Prestige si AdevarDivin si in mod normal le gasesti in orice librarie. Daca vrei sa-ti fie livrate direct de editura poti comanda online cartea „Banii si Legea Atractiei”(de aici este citatul urmator si este cartea pe care o recomand cel mai mult daca vrei sa te aliniezi cu bogatia ta veritabila care te asteapta) – aici ai linkul de unde poti face asta cu reducere.

Pornim…

Povestea Mea Despre Bani

„Imi place ideea ca banii sunt atat de disponibili pentru mine precum aerul pe care il respir. Imi place ideea de a inspira si a expira mai multi bani.

Este distractiv sa-mi imaginez multi bani curgand inspre mine.

Sunt bucuros sa inteleg ca prin practica imi pot controla atitudinea mea despre bani si despre orice altceva.

Observ ca cu cat imi spun mai mult povestea mea de abundenta cu atat ma simt mai bine.

Imi place constienta faptului ca sunt creatorul propriei mele realitati si ca banii care curg in experienta mea sunt direct relationati cu gandurile mele.

Acum ca inteleg formula creatiei, acum ca inteleg ca primesc esenta a ceea ce gandesc si cel mai important, acum ca inteleg ca pot spunde din modul in care ma simt daca sunt concentrat pe abundenta banilor sau pe lipsa lor, ma simt increzator ca in timp imi voi alinia gandurile mele cu abundenta si banii vor curge cu putere in experienta mea.

Inteleg ca oamenii care ma inconjoara au multe perspective despre bani, prosperitate, despre a cheltui, a economisi, despre filantropie, a da si a primi bani, a castiga bani si asa mai departe si ca nu este necesar sa clarific toate acestea.

Este foarte dragut sa fiu constient ca singurul meu rol este sa-mi aliniez propriile ganduri despre bani cu propriile dorinte legate de bani si ca de fiecare data cand ma simt bine am gasit aceasta aliniere.

Imi place constientizarea faptului ca este in regula ca ocazional sa simt emotii negative referitor la bani dar este intentia mea sa-mi directionez rapid gandurile care ma fac sa ma simt mai bine cand le gandesc aduc rezultate pozitive.

Inteleg ca banii nu mi se vor manifesta neaparat in mod instantaneu in experienta mea odata cu schimbaraea gandirii mele, dar ma astept sa vad o imbunatatire continua ca rezultat al constientei mele si a privilegiului de a depune efort deliberat pentru a gandi ganduri care ma fac sa ma simt mai bine.

Prima dovada a alinierii mele cu banii va fi modul imbunatatit in care ma simt, dispozitia mea imbunatatita si atitudinea mea imbunatatita si apoi schimbari reale in situatia mea vor urma rapid. Sunt sigur in legatura cu asta.

Sunt constient de cauzalitatea absoluta intre ceea ce am gandit si am simtit in legatura cu banii si ceea ce se intampla de fapt in experienta mea de viata.

Vad dovada raspunsului absolut si nepartinitor al Legii Atractiei raportat la gandurile mele si ma astept cu entuziasm sa vad din ce in ce mai multe dovezi ca raspuns la gandurile mele imbunatatite.

Simt o energie puternic multiplicata in a fi mai deliberat cu gandurile mele si stiu ca la multe nivele am stiut asta din totdeauna si ma simt remarcabil sa ma intorc la fundamentalele mele convingeri despre putere, valoare si merituozitate.

Traiesc o viata foarte abundenta si ma simt atat de bine constientizand ca indiferent ce aceasta experienta de viata imi cauzeaza sa-mi doresc, pot realiza.

Iubesc constientizarea faptului ca sunt infinit.

Simt o eliberare remarcabila in recunoasterea faptului ca nu trebuie sa astept ca banii sau lucrurile sa se materializeze pana ca eu sa ma simt mai bine.

Si acum inteleg ca atunci cand ma simt bine… lucrurile si experientele si banii vin prin Lege Absoluta.

Atat de usor precum aerul curge in interiorul si spre exteriorul fiintei mele, la fel o fac si banii.

Dorinta mea ii atrage inauntru si usurinta gandurilor mele ii lasa sa curga in afara.

Inauntru si in afara.. inauntru si in afara… curgand intotdeuana.. intotdeauna cu usurinta si din usurinta.. tot ce doresc.. cand doresc.. cat de mult imi doresc… inauntru si in afara.”

Pentru prosperitatea TA!

Alex Tita

P.S. Pentru a descoperii mai multe despre carte si a o comanda online cu reducere da click aici

P.P.S. Lasa-mi un comentariu cu ce ai simtit pe masura ce ai citit .. ce ganduri ti-au trecut prin minte

Be Sociable, Share!