#26 | Cursuri Online GRATUITE DezvoltarePersonala-Afaceri: Opt nebun

„Descopera Cum Sa Construiesti O Masina Perpetua Pentru Produs Flux De Numerar Care Sa Lucreze Pentru Tine Si Sa Te Plateasca Pentru Totdeauna Chiar Daca Nu Ai Niciun Produs Sau Serviciu Propriu, Lista de Promovare Sau Experienta Anterioara In Afaceri, Marketing si Internet si asta FARA Respingeri, FARA Frustrari Sau Bani Cheltuiti din Buzunarul Tau Pe Publicitate.” – LINKUL VIP: CLICK AICI dupa ce ai vazut filmul.

Be Sociable, Share!
 • Tinadutu

  Citeodata este suficient un cuvant pe care il astepti ca sa fi multumit cu nebunia „TA” , alteori nu-ti ajung toti bani de pe lume ca sa depasesti depresia. Mai bine sa fi nebun si sa-i intelegi pe cei de langa tine decit sa fi normal si sa nu intelegi nimic din viata, depresia nu vine de la faptul ca nu ai bani ci de la neputinta de a sti sa faci bani. Oare de ce nu a comentat nimeni pana acuma?!

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Lucrurile in sine nu-ti aduce fericirea si nici depresia, totul de fapt tine de perspectiva din care te uiti. Si mai puternic de atat.. atunci cand stii cine esti(adica nu gandurile, conceptele, emotiile, identificarile etc) ci doar prezenta cunoscatoare in care totul se exprima cand aloci atentie.. atunci iti dai seama ca de fapt totul este si cunosti o pace profunda.. o liniste la care oricand te poti intoarce pentru ca este aici si acum, oricand ar fi asta.

  P.S. si sunt o multime de motive pentru care egourile(adica indentificarile temporare) ale celor care urmaresc un material de acest gen ii determina sa nu comenteze.. de multe ori daca aleg sa comenteze inseamna sa-si recunoasca „slabiciunea” si asta ii face sa creada ca pierd ceva din ei cand de fapt ceea ce sunt ei, ceea ce este oricine, nu are cum sa fie niciodata minimilizat.. doar ego-ul poate fii minimilizat iar tu (si oricine altcineva) NU esti ego-ul tau.. tu iti poti observa ego.. ego-ul se poate manifesta in PREZENTA (ta)

 • Tinadutu

  As fi de acord ( cu toate ca se pare ca privim dintr-o perpectiva idialista situatia) daca am trai pe o insula pustie care nu cunoaste notiunea de bani si daca am ajunge sa cunoastem aceea pace profunda si linistitoare, dar in conditiile actuale in care s-ar putea sa platim si aerul pe care il respiram nu vad cum ne-am elibera de probleme indiferent cita atentie am aloca. Lucrul in sine, este adevarat, nu aduce fericirea decit multumirea de moment dar lipsa lui permanenta te duce la disperare.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Oricand te iei oriunde pe tine cu tine. banii sunt doar o manifestare a constiintei in care te gasesti.. banii sunt doar o manifestare a ta.. cand faci pace cu asta si iti dai seama ca cine esti nu cunoaste conceptul de merituozitate atunci vei gasi caile prin care sa primesti tot ceea ce doresti pentru ca adevarata abunenta vine din toate laturile spiritual, minte, trup(material)