Nu poti pierde ceea ce nu ai deja
Stiu ca m-ai tot auzit spunand acest lucru si o sa continui sa accentuez acest aspect pentru ca este crucial pentru succesul tau in viata.

De cate ori ai amanat o actiune sau o decizie sau o discutie sau pur si simplu acceptarea unei iubiri etc.. pentru simplu fapt ca ti-a fost frica ca o sa pierzi acel ceva?
Multi oameni sunt pur si simplu paralizati la frica de a pierde acel ceva cand de fapt nu detin acel ceva.

Acest fenomen este valabil cand doresti sa pornesti intr-o aventura de afaceri de exemplu.. si asta am simtit-o pe pielea mea dorind sa-mi promovez idea mi-a fost frica initial ca o sa-mi fure altcineva idea si am consumat ceva energie emotionala cu acest gand. Si adevarul este ca daca nu risti ca altii sa-ti fure ideile atunci insemana ca de fapt nu iti expui ideile, nu arati lumii valoarea ta si in felul acesta ideile tale nu vad lumina lumii si 100% nu vei avea succes.

Acest fenomen este valabil cand doresti sa –ti exprimi dragostea fata de perechea pe care ti-ai dori-o si pentru simplu fapt ca iti este frica de a fi respins nu mai actionezi si in felul acesta garantat ai ratat acea iubire.

Sau in relatiile de afacere sau relatiile familiale cand stii, si simti ca ar trebui sa spui ceva si totusi ti acel ceva pentru tine de frica de a nu pierde acea relatie.


Adevarul este ca pana nu esti pregatit sa pierzi tot nu o sa castigi nimic, la ceea ce nu poti sa dai intai drumu nu vei putea avea in universul tau.

Te invit sa gandesti la acest lucru si am convingerea ca in momentul in care vei da drumul si nu vei mai manifesta dorinta de a controla rezultatul interactiunilor tale cu ceilalti viata ta se va transforma. Vei putea sa pasesti liber stiind ca te poti controla doar pe tine nu si pe ceilalti, ii vei putea iubi si accepta pe toti asa cu sunt, si nu vei mai incerca sa-i manipulezi si sa ti schimbi comportamentul de la ceea ce esti si simti tu de fapt pentru ca ei sa te placa. Te vei elibera de frica, de frica de a fi prejudecat de a trai cum simti, de a trai in propriile conditii, si ceilalti vor simti acest lucru se vor simti comfortabil in preajma ta, te vor aprecia pentru ca nu-i prejudeci si pentru ca-i iubesti asa cum sunt indiferent ce, neconditionat, deoarece intelegi ca lucrurile nu sunt bune sau rele ci doar sunt.

Iti doresc eliberare.
Alex aici. Ai grija de tine.


Apreciez gandurile tale si te invit sa-mi scri in sectiunea de comment ce simti in legatura cu ceea ce am scris.

P.S. Acest mesaj este valoros, este gratis si apreciez faptul ca-l impartasesti cu prietenii tai si ca ma asisti sa construim impreuna aceasta comunitate in continua crestere de oameni deschisi, puternici si in continua dezvoltare personala.


Impartaseste cu prietenii prin doar 2 clickuri.


P.P.S. Doresti sa impartasesti cu prietenii din retelele sociale in care ai deja profil creat

Apasa PLAY la filmul de mai jos si-ti arat exact cum.
Ti-a placut ce ai citit? Da-mi un digg! Apreciez!

Be Sociable, Share!