# 523 | „Draga Alex” – Cum dau drumu? Si daca dau drumu nu ma izolez de realitate?

=========================SPECIAL==============================

Vezi inregistrarea Trainingului care a fost sustinut LIVE de sora mea(Tania Tita)„Cum Sa Ajungi De Unde Esti La Unde Vrei Sa Fii!” , apoi investeste in tine beneficiind de oferta noastra speciala si primeste de asemenea ca BONUS SUPLIMENTAR GRATUIT 2 ore Webinar Exclusiv dedicat accelerarii succesului tau personal si financiar, alaturi de mine si oameni asemanatori tie!

>>> Click AICI

==========================SPECIAL=============================

TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

Cu deplina apreciere pentru rolul tau in toate acestea.

Te vad.

Alex Tita


Intreaba Pe Alex
Click Butonul de "LIKE"
Be Sociable, Share!
  • http://twitter.com/LucianMarketing Lucian Varga

    Foarte tare,practic in momentul cand intelegi creatia,intelegi faptul ca te regasesti in tot,esti tot ce poate exista pe aceasta lume si cel mai important ca poti experimenta si alege constient ceea ce vrei sa fii,sa faci si sa devii,este o aprofundare in care iti i-a ceva timp sa o intelegi.

  • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

    da este o recunoastere (impropriu spus interioara..pentru ca esti peste tot in tot.. esti tot doar ca se foloseste termenul interioara pentru a scoate in evidenta linistea fara „distractiunile” externe.. dar poti asculta si linistea externa in care celelalte zgomote apar.. acea liniste este defapt unica liniste interna si externa) a aiciului si acumului in care te experientiezi