# 505 | Ritmul Abundentei | Iubire, Bani, Sanatate | Secretul – Legea Atractiei

Mi-a facut o nespusa placere sa creez acest material.. exprima ritmul vietii care am devenit.

Oare acest a inspirat in tine dorinta de a-ti clarifica ceea ce aceasta experienta de viata ti-a cauzat sa devii? Ti-a placut?

Scrie-mi mai jos la comentarii.. si inca un lucru asista-ma sa-l facem viral.. imprastie linkul blogului.. cred ca va asista pe multi treaba asta si bineintele ma va asista sa atrag mai multi oameni inapoi catre site unde se pot regasi la un nivel mult mai profund prin celelalte materiale pe care le-am scos si pe care urmeaza sa le scot. Imprastie iubirea.

TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

Cu deplina apreciere pentru rolul tau in toate acestea!

Alex Tita

P.S. Azi – avem un Webinar GRATUIT pentru membrii din Syndicate – sau mai bine spus o discutie libera in care poti pune intrebari si primesti raspunsuri de la mine LIVE. Daca esti deja membru doar intra pe forumul nostru privat la sectiunea „Altitudinea Ta Antreprenoriala Alaturi De Alex Tita” si apoi la Sectiunea Webinar-uri si descopera cum poti participa. Daca inca nu esti membru din Sindicatul Nostru Exclusiv Pentru Antrenament Strategic Lunar Testeaza-L Fara Risc – Pentru Un Bonus GRATUIT Si Mai Multe Detalii >>> Da CLICK AICI

Be Sociable, Share!
 • http://twitter.com/PranaJack Eugen

  Da.Ritmic Mesajul.

  Sunt prosperitatea .Sunt fericire .Sunt Totul.

 • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

  tare:)…mi-a placut… si eu vreau sa-mi fac un film cu imaginile si melodiile care rezoneaza cu mine ca desi am imaginile respective in minte, dezvolta constiinta de prosperitate sa le vezi destul de des mai ales daca combini si cu celelalte simturi.

 • bell ami

  MAGNIFIQUE!

 • daniela

  Salut Alex!!!
  EXCELENT!!!! DA, foarte frumos,si foarte interesant,imi doresc foarte mult sa am asa o viata dar……din pacate viata s-aintors cu spatele la mine.
  Frumos macar ma simt bine cand mauit la cate ceva ca in rest e doar un ……
  Multumesc mult ,e foarte frumos.
  Mult succes si numai bine.
  Daniela

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Viata(cine esti tu de fapt) nu-si intoarce niciodata fata de la tine.. este doar procesul natural prin care se creaza contrastul.. stiind ceea ce nu vrei clarifica si face posibila existenta a ceea ce vrei sa experientiezi(ceea ce aceasta experienta de viata ti-a cauzat sa devii).. acum ca stii ce nu vrei clarifica-ti intentia. Ce vrei de fapt? Si muta-ti atentia pe asta. Totul este bun si daca nu vezi acum cand te vei trezi vei putea vedea.. asa ca de ce sa nu vezi acum. Totul este bun, contrastul creaza automat opusul sau pentru a-l putea experientia (simti experienta de a te trai)… se pare ca te-ai dus mai mult cu atentia pe ce NU doresti in loc sa te concentrezi pe CE iti doresti.. si pe ce este bun. Asa ca ce vrei de fapt? exprima-ti intentia si urmareste lucrurile care te fac sa te simti bine.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  esti asta, esti

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  asta este doar o aducere a minte a ceea ce aceasta experienta de viata ti-a cauzat sa devii

 • http://ZonaDeFoc.Com Sorin

  Un filmulet cu adevarat inspirational , fiecare ar trebui sa aiba un astfel de film mental pe care sa il vizioneze zilnic , sa isi incarce, atunci cand trebuie , bateriile cu un astfel de film si apoi iar la atac 😉

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Sorin ai un site superb.. pune-ti si pluginul de facebook.. am vrut sa-l like-uiesc si nu am putut…

  sunt de acord cu incarcatul bateriilor(claritatea imaginii) mai putin cu atacul dar depinde la ce te-ai referit cand ai zis asta…

 • http://ZonaDeFoc.Com Sorin

  Atac cand esti Aici, Acum , Acest moment . Cand ai aruncat gunoiul din cap si faci numai ce vrei sa faci .
  Multumesc pentru aprecieri legate de site, am sa il mai imbunatatesc

 • Glavan Mirela

  Numai iubirea mare de tine si oameni de tot ce esti te poate tine in acest ritm, numai atuci poti simti asa, te poti misca asa cand daruiesti si primesti ! Ma regasesc aici in clipele de fericire si victorie ale vietii.Ramane sa lucrez in a transforma clipele de fericire intr-un mod de a trai viata.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  esti asta, esti.

 • http://www.biostil.net Manu_xtm

  Foarte reusit videoclipul! Sunt toate acelea. Acum fac loc sa primesc

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  intr-adevar. esti asta, esti