# 454 | Aici intervii tu

Suntem co-creatori in toate acestea si sunt curios sa vad unde duce co-creatia noastra azi. Scrie-mi mesajul tau mai jos la comentarii.

Tine minte ca TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

Cu deplina apreciere pentru rolul tau in toate acestea!

Alex Tita


Be Sociable, Share!
 • Horoiu Eugen

  Spunei mai multe despre atasamente.E bine sa ne atasam de lucruri s-au nu este bine.De ex : Eu intru in afacerea ta si am un atasament puternic pentru bani crezi ca este benefic pentru mine sa am acest atasament? … Sunt putin cam bulversat.Nu stiu sa fac diferenta intre valoare-scop-atasament …din atasament se pot naste conflicte pentru ca de asta sunt atatea Cancanuri si certuri peste tot sunt atasati de lucruri marunte.
  Nu stiu daca intelegi ce am vrut sa zic(nici eu nu prea inteleg da ma framanta ceva pe acolo)

 • http://twitter.com/PranaJack Eugen

  aax

 • Alex25pop

  Internet Marketing-pasi,conditii,investitie,recomandari

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Te referi la comportament alfa? la cum sa devii un alfa daca nu esti? sau la ce te referi pentru a putea intelege mai bine.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  ok Eugen, voi tine cont de asta si voi putea aduce lumina suplimentara in legatura cu asta

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  excelent, ne auzim la urmatoarele episoade video

 • http://twitter.com/PranaJack Eugen

  Am scris Alfa pentru ca mi-a placut ce ai scris in cartea ta(masina_perpetua_pentru_produs_flux_de_numerar) despre comportamentul Alfa….Insa am vrut sa ma loghez in contu meu pe twiter si sa intamplat sa postez Alfa.Mam gandit sa imi cer scuze dar un alfa nu prea isi cere scuze :))

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Un alfa nu-si cere scuze cand nu este pentru ce sa-si ceara scuze.. in rest o face de fiecare data cand trebuie sa o faca, pentru ca alfel nu este un adevarat alfa ci este doar un ego bine educat in ce butoane declansatoare sa apese pentru a produce rezultatele pe care le doreste de la interactiunile cu ceilalti creeind senzatia de superioritate.. Ori un alfa(trezit) nu este nici superior nici inferior nimanui.. toti suntem unu si ne apreciem rolul nostru in toata supa urniversala care suntem. Chiar in perioada asta de sarbatori voi lucra la versiunea a doua a Masinii Perpetue pentru ca am de completat diferite lucruri.. in special a scoate cartea de la nivelul ego-ului si nivelul comportamental si a o trezi, si implicit pe oricine are dorinta de a transcede ego-ul pentru ca doar din aceasta postura poti servi cu adevarat lumea, iti poti iubi cu adevarat oamenii cu care lucrezi pentru ca de fapt esti tu in toti si nu ai cum sa fii superior tie si doar in asa poti devora la modul cel mai egoist placerea de a traii in perfecta aliniere cu ceilalti si ce le-a cauzat contrastul acestei experiente de viata sa devina. Cand va fii cartea gata o voi da gratuit tuturor clientilor care au investit deja in prima versiune.

 • http://twitter.com/PranaJack Eugen

  Foarte frumos.Thx man !Apreciez rolul tau in tot ce faci si este.

 • Seles Adrian

  Cum sa iti intretii seriozitatea , sa-ti intaresti curajului si sa-ti pastrezi increderea de a continua in cea ce faci ,mai ales in momentele in care te simti in retragere?
  Adrian

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Ok Adrian. Ne vedem la urmatoarele episoade cu continuarea discutiei

 • florin nicolescu

  Am si eu o nelamurire? Am un sit http://www.bestflorin.info si nu am trafic deloc pe el. Cum sa procedez sa-mi maresc traficul?
  Am pus anunturi pe situri de anunturi gratuite, am intat in trafic.ro dar nimic nu sa intamplat.

 • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

  in primul rand trebuie sa te gandesti ce trafic vrei sa aduci pe site-ul tau, adica persoanele interesate de ce domeniu? pentru ca ce ar trebui tu sa vrei este sa ai trafic de calitate pe site-ul tau, oameni care sunt interesati de ceea ce prezinti tu, nu doar orice trafic.din ce am vazut eu pe site-ul tau vinzi un produs despre Adsense, pai atunci lasa acea scrisoare de vanzare sa-si faca treaba si scoate linkurile alea de pe margini care te directioneaza catre alte pagini. Pune-te in locul unui vizitator nou si vezi ce impresie iti da site-ul tau. Te indruma exact catre ceea ce trebuie sa faci? Mai intai pune la punct un site in care oamenii sa faca cate o actiune pe rand, nu-i trimite catre zeci de linkuri. Apoi dupa ce te-ai hotarat care e publicul tau tinta care vrei sa intre pe site-ul tau, gandeste-te ce anume ar cauta ei pe internet, adica ce cuvinte cheie, si apoi in functie de aceste cuvinte cheie aduci trafic punandu-le in materiale de marketing pe care le creezi.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  parca am mai vb despre asta.. stiu ca am mai vazut site-ul… recomandarile lui Vali sunt VITALE. Site-ul tau trebuie restructurat din radacini. Si abia apoi ar trebui sa te gandesti la trafic… pentru ca altfel o sa aduci o gramada de oameni pe site si tot nimic nu se va petrece pentru ca nu este nicio actiune unica concreta pe care vrei sa o faca oamenii cand ajung acolo.. apoi daca te intereseaza partea de trafic vezi ca pe partea dreapta a blogului meu am un material gratuit in care iti dezvalui o metoda puternica pentru aducerea traficului.. si mai departe daca esti cu adevarat serios in a face treaba sa mearga investeste in cursul de publicitate pe care il am pentru ca te mai invat inca 19 strategii de adus trafic toate video pe care le poti urmarii pas cu pas..