#1 CursuriOnline: Independenta Financiara prin Dezvoltare Personala si Afaceri

„Descopera Cum Sa Construiesti O Masina Perpetua Pentru Produs Flux De Numerar Care Sa Lucreze Pentru Tine Si Sa Te Plateasca Pentru Totdeauna Chiar Daca Nu Ai Niciun Produs Sau Serviciu Propriu, Lista de Promovare Sau Experienta Anterioara In Afaceri, Marketing si Internet si asta FARA Respingeri, FARA Frustrari Sau Bani Cheltuiti din Buzunarul Tau Pe Publicitate.” – LINKUL VIP: CLICK AICI dupa ce ai vazut filmul.

Be Sociable, Share!
 • draguadrian

  Noroc!
  Mi s-a parut interesant faptul ca intr-o afacere daca nu esti dezvoltat suficient mai devreme sau mai tarziu ajungi la faliment si ca nu ,,banii ,,fac bani ci ,,cantitatea,, de dorinta interioara.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Foarte adevarat. Cantitatea si calitatea dorintei plus cantitatea si calitatea calitatilor tale.

 • nicolaetirlea

  Ca intotdeauna ca sa tii ritmul cu viata trebuie sa inveti continuu.
  Dorinta de-a invata trebuie sa faca parte din tine, din educatia ta,din placerea de-a o face, cu gandul ca poti sa-i ajuti si pe altii. Pofta vine mancand mai ales daca este completata de satisfactia realizarilor. Banii, sunt foarte importanti, mai ales in zilele noastre, dar si mai important este sa stii sa-i pui sa lucreze pentru tine, nu ca tu sa huzuresti ci ca tu sa ajungi la libertatea financiara visata de toti. Acestea si altele sunt motive care ma determina sa acumulez informatie si sa perseverez pentru a le transforma in:bani,liniste,libertate, intelepciune etc.
  Daca nu esti activ esti mort!

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Felicitari. Esti pe drumul bun si ma bucur ca ne-am putut conecta. Continua.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Felicitari. Esti pe drumul bun si ma bucur ca ne-am putut conecta. Continua.

 • Vasile

  Draga Alex,
  Am primit mesajul tau si azi as vrea sa fac plata celor 37$ pentru „Cum Sa-Ti Construiesti O Masina Perpetua

  Pentru Produs Flux De Numerar Care Sa Lucreze Pentru TINE
  Si Sa Te Plateasca Pentru TOTDEAUNA! e dat
  In ceea ce priveste cel de-al doilea pachet „promo” de 27 $,te rog sa mi-l mai dai odata ,deoarece ,dupa ce am completat toate datele ,mi-a scris ca am gresit undeva la card si nu am stiut cum sa revin, pentru a le completa din nou asa ca a trebuit sa inchid.Te mai rog sa-mi spui daca pot sa-ti trimit si in alt mod banii-poate e mai usor pentru mine.Daca tot ti-m cerut atatea favoruri te mai rog sa-mi pui la toate site-urile parola „lykydor”,poate asa nu le mai amestec.
  O zi plina de succese !!!

 • Cezarina Stanga

  Va multumesc pentru materiale si pentru rabdarea pe care o aveti cu mine,am intrat mai greu in meniu,insa eu am o situatie mai grea si imi fac mai greu temele.Dar citesc si ascult toate materialele trimise de dumneavoastra dar cred ca afacerea v-a demara mai greu.Inca o data va multumesc,

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  Excelent. Totul este un proces aditional

 • Jichici Iulus

  partea spirituala a tuturor prezentarilor este excelenta si chiar folositoare , ma preocupa spiritualitatea de mult si cred ca stiu si aplic foarte mult in sensul asta , dar in plan material am tot investit , nu am castigat nimic , stiu ca trebuie rabdare , am muncit foarte mult , si muncesc in continuare , as vrea sa ma bucur de un castig minim , vreau sa raman in sistem…cu prietenie Iulus …

 • Jichici Iulus

  Salut. Sunt Iulus . Multumesc , pentru tot ce am primit si am aflat pana acum , … incerc sa-mi fac putina ordine in gandire , sunt coplesit de atata informatie care sunt convins ca ma va ajuta. Indiferent de viitoarele mele castiguri in plan financiar , voi aplica cu multa perseverenta tot ce-mi sta in putinta , voi investi in continuare , am o mare incredere in tine Alex si in comunitatea in care am intrat , pentru ca probabil asa a vrut Universul. Cu prietenie Iulus.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  „Intalnirea” noastra era inevitabila. Aplicarea va face intotdeauna diferenta si stii ca ma ai aici in tot acest proces. Daca te pot asista cu ceva doar contacteaza-ma inapoi si mergem mai departe de acolo. Cu drag, Alex

 • marcel

  marcel trasca,,
  ancatator tot ce aud de la tine alex,si inpresonant,pur si simplu nu am cuvinte de apreciere la adresa ta,an ancheere doresc sa al parafrazez pe napoleon hill si sa spun,,daca suntem anruditi,anseamna ca neam antalnit dezea,prin intermediul acestor pagini pe internet,,,,

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  intalnirea noastra era inevitabila.. bine ai venit alaturi

 • Costantin Burgoci

  Bine V-am Gasit! Nu mi-a fost prea usor, deoarece nu prea le am eu cu tehnicile calculatorului, cu toate ca am fost tipograf 22 de ani, dar am lucrat in tipografia traditionala. Alex, te rog sa ai putina rabdare cu mine, fac tot posibilul sa ma ridic, cu ajutorul tau, la un nivel asteptarilor tale. Iti multumesc anticipat. Constantin Burgoci.   

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  aprecierea este completa Constantin… nu trebuie sa te ridici la asteptarile nimanui… in afara de tine… daca sufletul tau iti spune ca poti si mai bine atunci fa-o! asta este „barometru”… si eu lucrez continuu pentru a prinde din urma ceea ce aceasta experienta de viata mi-a cauzat sa doresc… asa ca fa-o pentru satisfactia interioara de a face ceea ce simti ca merita facut. Te vad = Te iubesc

 • Tamara

  Este foarte clar ca inainte de a incepe orice actiune care sa produca rezultate pentru tine si clientii tai este important sa te definesti cine esti tu. Acesta este de fapt secretul???!!!Definind „A FI-” -ul, inainte de a  avea, creezi spatiul de atractie pentru succesul dorit.

 • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

  mai bine spus aceasta este DIFERENTA pentru ca stiind cine esti lucrezi in modul SIGUR/Iluminat pentru a obtine ceea ce doresti avand grija pentru clientii tai sa obtina ceea ce doresc prin produsele si serviciile tale. 

 • Sorinalbastroiu

  Salut Alex,

  Sunt de acord cu tine.Asezarea ta interioara este foarte importanta.Parerea mea este ca aceste dezbateri cu tine insuti trebuiesc bine analizate,bine sortate,fara graba, facand parte din temelia  afacerilor viitoare.

  Sorin

 • http://www.toataviatalatot.com Propriul Tau Sine

  hmm.. sunteti doi? tu si tine insuti?