# 431 | AXIOMA succesului in viata si afaceri

Daca nu ai facut-o pana acum CLICK AICI si ia-ti GRATUIT cadoul tau plin cu Resurse De MARKETING si De FACUT BANI in valoare de $579 pana cand aceasta sansa nu este anulata pentru totdeuana.

TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

Cu deplina consideratie si apreciere pentru adevaratul TU din interior!

Alex Tita

P.S. in postarea trecuta iti promisesem ca iti voi spune de ce cred eu ca oamenii se feresc cel mai mult sa gandeasca.. si daca ai incercat de exemplu sa te apuci sa scrii un articol pentru promovarea afacerii tale de exemplu.. sunt convins ca ai tot amanat acest lucru..

Este de zeci de ori mai usor sa faci lucruri repetitive decat sa incepi sa gandesti si sa creezi.. de aceea multi raman blocati in lucrurile „usoare” si nu fac lucrurile care cu adevarat sa-i puna intr-o pozitie de stabilitate.

Asa ca de ce se feresc oamenii sa gandeasca?

Este foarte simplu chiar.. si culmea vine din instinctul de conservare.. ciudat, nu? Cum ceva care este facut sa te tina in viata iti fura din viata.

Gandirea are nevoie de cel mai mare consum energetic si acest consum energetic se produce la nivelul creierului – care controleaza tot – si daca simti oboseala la nivelul creierului care controleaza tot daca simti prea multa obososeala asta te poate duce la pericol.. cel putin asta a invatat creierul nostru pe parcursul evolutiei.

Bineinteles orice munca fizica produce extenuare.. dar in cazul gandirii extenuarea se produce tocmai la „sediul central” si de aceea este „periculos”.

Asa ca pentru a mentine o balanta creierul a invatat sa se adapteze si sa se sustraga de la gandire pentru a nu se extenua.. dar dupa cum spuneam in cartea cu Masina Perpetua Pentru Produs Flux De Numerar… suntem echipati cu un precablaj evolutiv care inca nu s-a adaptat la schimarile masive ale culturii si tehnologiei actuale.. acum nu mai suntem nevoiti sa ne aparam de pisici mari care vor sa ne manance pentru ca traim cei mai multi dintre noi in orase sau locuri unde nu exista acest pericol.. asa ca munca intelectuala acum nu mai este un pericol.. este de fapt cea mai mare binecuvantare pe care o avem pentru ca daca nu ar fi oameni care sa se implice in procesul gandirii nimic din ceea ce acum luam de-a gata nu ar fi existat.

PLUS sentimentul pe care il ai cand ai creat ceva este magic si-ti ofera una dintre cele mai mari satisfactii ale vietii.. de fapt pentru mine este CEA MAI MARE.. este mai presus de iubire(si da iubita mea stie asta si apreciaza.. de fapt iubirea este combustibilul secret pentru creatie.. intreab-o, stie.. de fapt o sa-ti arat cateva dintre lucrurile pe care le-a creat in unele dintre materialele urmatoare) pentru ca de fapt toti suntem CREATORI in primul rand apoi CO-CREATORI si suntem cu totii in acest sport impreuna pentru a naste o noua idee care duce la expansiunea universului(Expansiunea TA/MEA)

Deci, tu ce crezi despre toate astea?

Be Sociable, Share!