Devorand la modul cel mai egoist placerea de a traiCare este rolul universului? Te-ai gandit vreodata la asta? Eu, recunosc ca pana acum vreun an cand am descoperit intrebarea asta nu m-am gandit.

Si cand ma gandesc cate as fi ratat daca nu as fi descoperit aceasta intrebare..

Rolul universului este sa se extinda! Aproape de fiecare data cand dau raspunsul asta parca ma cupride un fior pe spinare cand simt magnitudinea acestui fapt.

Numai gandeste-te la implicatiile pe care le are asupra vietii tale.

Tu faci parte din univers de fapt tu esti universul si atunci intrebarea devine care este rolul tau? Care este rolul meu?

Acela de a ne extinde!

De fiecare data cand esti in contradictie cu acest fenomen suferi si poti recunoaste acest lucru in viata ta.

In schimb de fiecare data cand esti in congruenta cu acest fenomen te simti fericit, expansiv, vibrand de energie, pornit, entuziast, binecuvantat(pe val, imputernicit sa prosperi.)

De aici gasesti si raspunsul la intrebarea care este rostul vietii?!

Simplu sa te bucuri de faptul ca traiesti si ca esti constient de acest lucru, bucuria, placerea, entuziasmul, expansiunea, expansivitatea, creatia, co-creatia.

Ai observat ca atunci cand esti expansiv si-ti permiti tie sa fi in congruenta cu universul toate lucrurile se aseaza cum trebuie?

Atunci de ce sa te opui acestui fenomen?

Fericirea = sa obtii ceea ce vrei + sa stii ce vrei si cum sa vrei

Din fericire ai control la toate variabilele acestei ecuatii.

Sa stii ce vrei – stai, decide ce vrei si scrie pe foaie.

Sa stii cum sa vrei – intelegerea lui „trebuie preferabil” in schimbul lui trebuie absolutist pentru ca asta te tine in congruenta cu a obtine ceea ce vrei.

Sa obtii ceea ce vrei – cand esti in congruenta cu universul permiti sa primesti in viata ta toate componentele puzzelului care exista deja pentru tine din momentul in care ti-ai pus dorinta si sa le combini pt a obtine rezultatul final.

Din momentul in care ti-ai dorit ceva, acel ceva este DEJA, DEJA, DEJA, DEJA, DEJA, DEJA CREAT tot ce va trebui sa faci este sa te dai la o parte din propria cale si sa primesti ceea ce-ti aduce universul in cale.

Daca nu esti la momentul acesta unde ai fi vrut sa fi atunci cateva lucruri sunt clare despre tine, fie ai definit ceea ce ai vrut in viata ta in termeni negativi (in loc de vreau sanatate, $$, fericire etc ai spus vreau sa nu fiu bolnav, sa nu duc lipsa banilor, si sa nu am necazuri in viata mea) ceea ce iti aduce de fapt ce nu ai vrut pentru ca pe asta te concentrezi fie nu te-ai dat la o parte din calea ta, adica ai opus rezistenta la a primi ceea ce ai dorit, ramanand inchistat in ceea ce erai de fapt, nu in ceea ce esti si in ceea ce devii, nepermitand universului sa-ti dea piesele de la puzzle-ul ce construieste viata pe care o doresti.

O intrebare care ma racaie pe creier este „ce faci?” si urmand sfatul lui Abraham – Hicks
am reusit sa transpun raspunsul la aceasta intrebare in asa fel incat sa arate incotro ma indrept si sa-mi umple sufletul de energia, fericirea, entuziamul, mandria, implinirea creatiei mele.

Pentru ca vezi tu… ce faci inseamna de fapt ce ai tot facut pana acum, inseamna vechea poveste, inseamna trecut, inseamna incongruenta cu rolul universului, inseamna limitare, frictiune, stress, neliniste, etc.

Pentru a face loc binecuvantarii universale a fericirii in viata ta trebuie sa te concentrezi pe incotro te indrepti, pe noua poveste, care este in congruenta cu rolul universului si cu ceea ce-ti da sucul satisfactiei in interior, implinirea, armonia, expansivitatea, etc.

Asa ca raspunsul pe care am inceput sa-l conditionez la intrebarea „ce faci” este „Devorez la modul cel mai egoist placerea de a trai si sunt in continua realizare a idealului meu! Tu incotro te indrepti?”

Experimenteaza si tu cu asta si anunta-ma ce mecle ciudate fac oamenii din jurul tau cand le spui asta si ce rezultate diferite se manifesta in viata ta.

Un alt lucru pe care il consider foarte relevant de adaugat acestui articol este explicarea cuvantului karma, pentru ca am tot descoperit ca o gramada de oamei jongleaza cu el intr-un mod limitant care iti tin in vechea poveste, distrugandu-si practic sansele de a fi fericiti.

Karma = cauze puse in miscare

Gandeste-te putin la asta.. ce inseamna de fapt..

Nu inseamna ca aaaa.. ce pacatos sunt si ca trebuie sa fac lucruri pentru a –mi spala pacatele, adunate de neamuri la rand… ?))))) cum sa poti sa te bucuri de viata cand stii ca ai de spalat atata timp cat traiesti pacate(greseli, conditionari limitative, lipsa de iubire, ratare a misiunii personale) de generatii

Inseamna sa devii constient de ce cauze au fost pus in miscare, sa le identifici, sa le intelegi lectia, sa pastrezi si sa interiorizezi lectia si apoi sa alegi daca mai doresti sa nu sa pui in miscare aceste cauze(daca iti doresti/nu-ti doresti efectele pe care le produc aceste cauze)

Prin o simpla meditatie asupra ce inseamna viata ta, care sunt cauzele care te misca, ce vrei cu adevarat iti poate salva o viata de chin si-ti poate darui in schimb o viata de placere, satisfactie, suc interior, implinire, expansivitate.

Gandeste-te la asta… apoi actioneaza inspirat in congruenta cu expansivitatea universului si permite, accepta in viata ta ceea ce-ti trimite.

Pace. Expansivitate. Fericire.

Incotro te indrepti?

Cu ce te pot asista sa ajungi acolo mai repede?


Stai cu ochii pe urmatoarele email-uri de la mine pentru ca am cateva surprize pentru tine(cum sa castigi$$ si un program foarte valoros de dezvoltare personala)


Ca intotdeauna, cel mai mare fan al tau!

Alex Tita

*******
P.S. Daca ai putea sa stai cu mine si sa luam pranzul impreuna care ar fi cele mai importante 2-3 intrebari pe care le-ai avea pentru mine? Scrie-mi un email la alex@alextita.com sau un comment si trimite-le acum. Promit ca le voi citi si ca o sa raspund intr-un articol viitor.

P.P.S. Unul dintre motivele principale pentru care imi iau timpul sa raspund la intrebari si sa creez materiale de acest gen este sa ofer ceva care sa te asiste in construirea castelului viselor tale(usurare, libertate, sentimentul de a fi indeajuns, contributie, admiratie, renume si implinirea unei vieti fericite), material despre care in acelasi timp sa poti spune si celorlalti si asta sa te faca o sursa de incredere si valoroasa pentru prietenii si cunostintele tale.


Poti impartasi acest articol cu prietenii tai atata timp cat o faci in intregime.


Click aici si invita-ti prietenii sa afle despre noi.

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul exclusiv al lui Alex Tita despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofera aici http://www.alextita.com/lista-prieteni.html

Daca ti-a placut acest mesaj du vorba mai departe si voteaza-l dand un digg. Apreciez.

Be Sociable, Share!