#393 | Normal NU Inseamna De Succes! Platesti Pretul Mediocritatii?

Daca nu ai facut-o pana acum CLICK AICI si ia-ti GRATUIT cadoul tau plin cu Resurse De MARKETING si De FACUT BANI in valoare de $579 pana cand aceasta sansa nu este anulata pentru totdeuana.

Tine minte ca TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

Cu deplina consideratie si apreciere pentru adevaratul TU din interior!

Alex Tita

P.S. Lasa-ne gandurile tale mai jos in legatura cu acest material..si asista-ma sa imprastiem iubirea dandu-mi un „deget in sus” la butonul de facebook.

Be Sociable, Share!
  • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

    da, este multa vorbarie pentru ca sunt multe lucruri de facut si poate nu referitor la cum sa-ti pui o afacere la punct ci mai mult la cum sa o imbunatatesti si cum sa o faci de succes. De aceea orice idee pe care o iei si o aplici contribuie la dezvoltarea afacerii tale. dar ideile trebuie sa le cauti.
    De ex ai o afacere care iti produce 500 de dolari lunar si apoi participi la un eveniment sau investesti intr-un training pt care platesti 400 de dolari. Ceea ce ai invatat acolo te asista sa produci in afacerea ta acum 800 de dolari lunar. Oare a meritat pretul?….daca gandesti dpdv antreprenorial iti dai seama ca a meritat.
    poti s spui ca e prea multa vorbarie doar in momentul in care nu ai pornit, pt ca daca ai pornit iti dai seama de cate ai nevoie sa stii ca sa poti aplica in afacerea ta.