Doamne ajuta! Sa dea Domnul!Folosesti sau ai auzit pe cineva folosind aceste fraze?

Consideri ca este un lucru bun sa le folosesti? Consideri ca te ajuta sau ca ajuta cu adevarat pe cel cea care le foloseste?

Daca DA! Atunci mai gandeste-te inca o data pentru ca de fapt este un obstacol imens pentru prosperitatea ta, a celor din jur si a binelui general.

Cand zici „Doamne ajuta!” ai incredere sau pui la indoiala ca Dumnezeu te ajuta?

Cel mai probabil pui la indoiala!

Cand zici „Sa dea Domnul!” o spui cu incredere sau cu indoiala?! Vezi rezultatul pe care il vrei ca si materializat sau ca pe ceva din viitor asupra caruia nu prea ai control. Iar daca cumva nu iese cum ai vrut ai pe cine sa dai vina si anume pe tine ca ai pacatuit si ca de aceea Dumnezeu te pedepseste si nu-ti da ceea ce vrei.

Nu mai stiu cine a spus citatul asta dar il apreciez enorm de mult: „Roaga-te ca si cum ar depinde totul de Dumnezeu si munceste ca si cum ar depinde totul de tine!”

Asta este o parte din secretul pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

Si apropo de a obtine ceea ce-ti doresti… ti s-a petrecut vreodata sa-ti doresti ceva si apoi sa realizezi ca de fapt acel ceva nu ti-a adus beneficii.. si ca ceea ce credeai tu ca este bine pentru tine in trecut de fapt acum ai ajuns sa realizezi ca era rau?

Gandeste-te serios la asta! Pentru ca ceea ce-ti doresti se manifesta!

Daca zici ”Doamne da-mi [ce doresti tu]” iti recomand sa adaugi la rugaciunea ta „Doamne da-mi [ce doresti tu] sau ceva mai bun!”

Apoi poti trece de la genul acesta de rugaciune la cea in care apreciezi din primul moment pentru faptul ca primesti ceea ce doresti tu sau ceva mai bun.

Genul de afirmatii „Doamne Ajuta” si „Sa dea Domnul” arata indoiala si lipsa ta de responsabilitate asupra rezultatului ori aceste doua elemente sunt cele mai mari piedici in producerea a ceea ce doresti!

Jim Rohn vorbeste de o poveste cu un gradinar care a cumparat un pamant in paragina totala iar in doi ani l-a transformat intr-o gradina remarcabila care a devenit cea mai apreciata gradina din tara respectiva. Au inceput sa vina multi oameni sa vada aceasta gradina si sa se minuneze de frumusetea ei printre care si un calugar mai batran. Acest calugar avea ceva pe suflet cand vedea ca acest gradinar se lauda cu gradina lui si l-a luat de o parte si ia zis : „Tu si cu Domnul ati facut aceasta gradina frumoasa!” la care gradinarul ii raspunde: „Trebuia sa vezi cum arata gradina cand Domnul o avea singur in grija!”

Avem tot ce ne trebuie sa reusim avem „pamantul, soarele, ploaia, semintele etc” tot ce trebuie sa facem este sa iesim in credinta si sa facem ce trebuie sa facem pentru a produce rezultatele.

„Nu poti trai in credinta si in frica in acelasi timp” John Di Lemme

Este o alegere pe care o faci in fiecare secunda. Daca alegi sa reactionezi din frica si indoiala acestea iti vor aduce frica si indoiala, daca alegi sa actionezi din curaj si credinta acestea iti vor aduce si mai mult curaj si credinta.

FAPT! Tu faci diferenta prin ceea ce alegi!

Munceste(inteligent) ca si cum ar depinde totul numai de tine, simte si comporta-te ca si cum totul este deja materializat! Iar daca la finalul zilei nu ai obtinut ceea ce doreai adu-ti aminte ca ceea ce credeai tu ca este bine pentru tine poate ca era un bine mult prea mic cu care Dumnezeu nu te putea incurca pentru ca are un bine mult mai mare pentru tine.. elibereaza-ti mainile pentru a-l putea primi!

Si acum la final doresc sa-ti trimit o binecuvantare! Te apreciez din tot sufletul meu si ma bucur ca ne-am putut conecta si ca impreuna formam acest grup select de oameni si-ti doresc doar ceea ce-ti poate da mai bun universul.

Nu stiu daca stiai dar cuvantul „binecuvantare” tradus din aramaica inseamna „imputernicit sa prosperi”.

Si inca un mic cadou pe care sa-l folosesti cum doresti tu.. o sa-ti dau ceea ce consider ca este cea mai puternica forma de a binecuvanta pe cineva:

„Doamne Dumnezeule, Sursa Divina, daca aceasta fiinta umana [numele de botez] merita, binecuvanteaz-o, revarsand asupra ei prin mine Gratia TA Suprema. Faca-se voia TA. Amin”

La grup poti numi grupul restul ramane la fel.

Formula de multumire: „Apreciez pentru ca ai facut din fiinta mea vasul, manifestarii Tale Supreme.”


Iti doresc doar ceea ce este cel mai bun!
Alex*************


P.P.S. Unul dintre motivele principale pentru care imi iau timpul sa raspund la intrebari si sa creez materiale de acest gen este sa ofer ceva despre care poti spune si celorlalti si asta sa te faca o sursa de incredere si valoroasa pentru prietenii si cunostintele tale.


Poti impartasi acest articol cu prietenii tai atata timp cat o faci in intregime.


Invita-ti prietenii sa afle despre noi.

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul exclusiv al lui Alex Tita despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofera aici http://www.alextita.com/lista-prieteni.html

Daca ti-a placut acest mesaj du vorba mai departe si voteaza-l dand un digg. Apreciez.

Be Sociable, Share!