# 378 | Cum Sa Pornesti O Afacere ADEVARATA Pe Internet Pasul 2 – Alegerea Strategiei Tale

Daca nu ai facut-o pana acum CLICK AICI si ia-ti GRATUIT cadoul tau plin cu Resurse De MARKETING si De FACUT BANI in valoare de $579 pana cand aceasta sansa nu este anulata pentru totdeuana.

LINKUL PENTRU TESTARE CURSUL „CUM SA PORNESTI SI SA CRESTI PRIMA TA AFACERE REALA PE INTERNET – GARANTAT”
Tine minte ca TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

============================================================

Linkul pentru Masina Perpetua:

http://blog.alextita.com/1584/cel-mai-usor-si-rapid-mod-de-a-castiga-bani-si-implinire-personala-alaturi-de-noi/

Model de strategia MARE de afaceri:

„O sa aduc o multime de oameni ca si clienti la limita profitabilitatii, apoi o sa le oferim o experienta extraordinara. Apoi o sa le introducem produse si servicii de-ale noastre mai scumpe si mai scumpe.  O sa continuam sa le vindem aceste produse si servicii repetat. O sa adaugam noi produse si servicii pe masura ce creste relatia noastra cu ei. O sa continuam sa-i urcam la nivele superioare si apoi o sa introducem produsele si serviciile complementare ale altor oameni care vor ridica performanta produselor oferite de noi. O sa castigam profit din asta.  O sa luam de asemenea produsele si serviciile noastre si o sa dezvoltam alte produse, noi piete si noi aplicatii derivate de la ele.”


============================================================

Doar pune-ti Prenumele si Emailul Principal in formularul de mai jos pentru a te inregistra in lista prioritara de notificare pentru webinar.

NOTA: Verifica-ti emailul pentru confirmare.

Prenume
Email

Cu consideratie si apreciere pentru adevaratul TU din interior!

Alex Tita

P.S. Scrie-mi mai jos in ce categorie te incadrezi..si asista-ma sa imprastiem iubirea dandu-mi un „deget in sus” la butonul de facebook.

Be Sociable, Share!
  • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

    e important sa ai o strategie pt ca in functie de asta iti construiesti ofertele . la inceput va trebui sa castigi increderea oamenilor, sa dezvolti o relatie cu ei, sa le oferi valoare si asta gratuit sau la limita profitabilitati. dupa ce ai creat aceasta relatie, oamenilor le va fi mult mai usor sa cumpere de la tine si sa ramana clienti fideli. Asa ca ofera mai intai…

  • http://alextita.com/worldblog Alex Tita

    O oferta irezistibila face parte dintr-o strategie buna