# 377 | Cum Sa Pornesti Afacere Pe Internet Pasul I – Alegerea Pietei (Domeniului)

Daca nu ai facut-o pana acum CLICK AICI si ia-ti GRATUIT cadoul tau plin cu Resurse De MARKETING si De FACUT BANI in valoare de $579 pana cand aceasta sansa nu este anulata pentru totdeuana.

LINKUL TESTARE CURSUL „CUM SA PORNESTI SI SA CRESTI PRIMA TA AFACERE REALA PE INTERNET – GARANTAT”
Tine minte ca TU si cu putin din mine aratam lumii ca ESTE mai bine!

============================================================

Linkul pentru Masina Perpetua:

http://blog.alextita.com/1584/cel-mai-usor-si-rapid-mod-de-a-castiga-bani-si-implinire-personala-alaturi-de-noi/

Model de strategia MARE de afaceri:

„O sa aduc o multime de oameni ca si clienti la limita profitabilitatii, apoi o sa le oferim o experienta extraordinara. Apoi o sa le introducem produse si servicii de-ale noastre mai scumpe si mai scumpe.  O sa continuam sa le vindem aceste produse si servicii repetat. O sa adaugam noi produse si servicii pe masura ce creste relatia noastra cu ei. O sa continuam sa-i urcam la nivele superioare si apoi o sa introducem produsele si serviciile complementare ale altor oameni care vor ridica performanta produselor oferite de noi. O sa castigam profit din asta.  O sa luam de asemenea produsele si serviciile noastre si o sa dezvoltam alte produse, noi piete si noi aplicatii derivate de la ele.”


============================================================

Doar pune-ti Prenumele si Emailul Principal in formularul de mai jos pentru a te inregistra in lista prioritara de notificare pentru webinar.

NOTA: Verifica-ti emailul pentru confirmare.

Prenume
Email

Cu consideratie si apreciere pentru adevaratul TU din interior!

Alex Tita

P.S. Scrie-mi mai jos in ce categorie te incadrezi..si asista-ma sa imprastiem iubirea dandu-mi un „deget in sus” la butonul de facebook.

Be Sociable, Share!