Timpul NU inseamna $$$!Da m-ai auzit bine: Timpul nu inseamna $$ dupa cum toata lumea urla inainte si inapoi doar pentru ca suna misto. Timpul este TOTUL!

Timpul este TOT ce ai! Este cea mai importanta resursa pe care o ai! Si modul cum iti petreci timpul determina calitatea vietii tale!

“Petrece majoritatea timpului tau pe lucrui care conteaza” Jim Rohn

Nu se poate mai simplu de atat, nu?

Si totusi daca este sa te uiti la viata ta ai putea sa spui cu mana pe inimi ca iti petreci majoritatea timpului pe lucruri care conteaza? Care iti aduc cele mai mari beneficii tie, celor din jur si binelui general, atat pe termen scurt cat si pe termen lung?

Daca da! Felicitari! Daca nu atunci gandeste-te daca nu cumva a venit momentul sa faci asta!

Daca iti petreci 80% din timpul liber facand lucruri care nu conteaza prea mult cum ar fi (uitat la tv, barfind, victimizandu-te, etc) si prea putin timp pe lucrurile care conteaza(contruindu-ti viitorul – citind, ascultand, vizualizand, materiale pentru dezvoltarea ta personala, pentru cresterea ta financiara, spirituala, a sanatatii tale si apoi ACTIONAND pentru a produce ceea ce doresti in realitate) atunci nu este nimeni de vina pentru situatia in care esti in afara de tine.

“Este simplu sa faci, si este simplu sa nu faci” Jim Rohn

Este simplu sa citesti 5-10 pagini pe zi pentru a fi mai bun in domeniul tau de specialitate, pentru a afla noi modalitati prin care sa fi mai sanatos, sa fi mai aproape de creatorul tau, sa etc.. dar este de asemenea simplu sa nu faci asta.

Timpul este TOT ce ai! Banii ii poti multiplica dar timpul asta este! Cat ai atata ai!
Nu negocia cu timpul nu negocia cu banii!

Investind timp in dezvoltarea ta poti ajunge sa valorezi milioane si milioane de $!

“Muncind din greu la slujba ta castigi supravietuirea, muncind din greu asupra dezvoltarii tale castigi inapoi o avere!” Jim Rohn

O mantra a lui Randy Gage pe care am adoptat-o in viata mea este: “Fac astazi ceea ce altii nu fac pentru a ma putea bucura mai tarziu de ceea ce altii nu se pot bucura.”

Viata ta este determinata de cum iti petreci timpul, de ce faci cu el!

Cunosti vorba aia : “aaa.. eu vreau sa traiesc putin da bine!” Da! Excelent! Si ce se petrece de cele mai multe ori cu oamenii care traiesc dupa filosofia asta?

Ajung sa traiasca destul de mult si rau! Pentru ca isi petrec timpul pe lucruri care au valoare marunta, poate le satisface placerea pe termen scurt dar ii darama pe termen mediu si lung.

Asa ca:
“De ce sa nu traiesti mult si bine!”

Pentru ca lucru asta este posibil pentru tine… depinde doar de tine sa te orientezi cu grija in ce iti investesti timpul.

Am vrut sa-ti trimit acest mesaj pentru ca am convingerea ca daca il iei cu adevarat in serios si te uiti pe ce iti consumi timpul(daca iti aduce cu adevarat valoare pe termen, scurt, mediu si lung si daca este cu adevarat in beneficiul tau, al celor din jur si a binelui general), atunci vei putea sa gusti dintr-o calitate a vietii de care foarte putini oameni pot spune ca o gusta.

Timpul este TOTUL! Cum iti petreci timpul?

Dupa cum ai vazut am folosit multe citate de la Jim Rohn in acest mesaj si de fapt in multe dintre articolele mele si asta pentru ca il apreciez nespus de mult! Filosofia lui mi-a transformat viata! Si vreau sa-i dedic lui acest articol si sa-i urez doar ceea ce este cel mai bun si insanatosire grabnica pentru ca la varsta lui de peste 78 de ani cutreierand lumea sa imprastie mesajul de transformare personala a contactat o boala pulmonara si acum este in refacere. Jim este cel mai influent filosof in afaceri al Americii si isi traieste cu adevarat viata dupa cum “propovaduieste”.

As aprecia mult de tot daca i-ai dedica o binecuvantare alaturi de mine!

Multam!

Iti doresc doar ceea ce este cel mai bun!
Alex

P.P.S. Unul dintre motivele principale pentru care imi iau timpul sa raspund la intrebari si sa creez materiale de acest gen este sa ofer ceva despre care poti spune si celorlalti si asta sa te faca o sursa de incredere si valoroasa pentru prietenii si cunostintele tale.


Poti impartasi acest articol cu prietenii tai atata timp cat o faci in intregime.


Invita-ti prietenii sa afle despre noi.

––-

Daca citesti acest mesaj si nu te-ai subscris la abonamentul exclusiv al lui Alex Tita despre dezvoltare personala, afaceri si cresterea calitatii vietii inca mai poti obtine subscrierea si bonusurile pe care le ofera aici http://www.alextita.com/lista-prieteni.html

Daca ti-a placut acest mesaj du vorba mai departe si voteaza-l dand un digg. Apreciez.

Be Sociable, Share!