Cimitirul viselor
Toata lumea a tot auzit ca trebuie sa platesti un pretz in viata.

Nu e asa, ca ai auzit acest lucru de un million de ori.?

Ei bine este adevarat! Numai ca vad acest pret de fapt ca un privilegiu. Privilegiul de a putea face ce-mi doresc, cand doresc, cu cine doresc, de cate ori doresc in viata. Cei care nu platesc acest pret nu se bucura de acest privilegiu.

Prima litera si din cuvantul pret si din cuvantul privilegiu este litera P. P-ul vine de la Persistenta/ Perseverenta – capacitatea de a continua si a continua si a continua pana cand! Pana cand – astea sunt cunvinte magice dupa cum spune Jim Rohn – pana cand ai reusit.

“Un invingator nu renunta niciodata si unul care renunta nu castiga niciodata” – Napoleon Hill

Eu cred ca TU esti un campion! Esti un campion, nu e asa?

Multi se dau mari ca ei sunt persistenti dar cum strada lor devine mai inorata in procesul lor pentru atingerea visului renunta. Si se consoleaza cu ideea ca “ahh…se pare ca lucrul acela nu era de fapt pentru mine… ” adica nu faptul ca eu nu am indeajuns de mult curaj si determinare sa merg dupa lucrul pe care mi-l doresc cu adevarat ci doar acel lucru nu mai este pentru mine.

Si astfel visele oamenilor ajung in ceea ce se numeste cimitirul viselor.

Exista o lege universala care spune ca ceea ce plantezi aia o sa culegi. Si aici concentreaza-te pe cuvantul culege.. Poti culege TOT ceea ce-ti doresti de la viata daca ai perseverenta de a sta langa samanta visului pe care ai plantat-o pana in momentul in care a venit momentul pentru recolta. Daca parasesti ogorul sanse foarte mari sa se duca recolta pe apa sambetei.

Si mai exista inca o lege despre care am vorbit mai de mult cand am tradus legile prosperitatii explicate de Bob Proctor si anume legea gestatiei – care spune ca fiecare samanta are o perioada de gestatie, iar ideea este o samanta, ceea ce inseamna ca fiecare idée are o perioada de gestatie. Provocarea este ca nu stii exact care este aceasta perioada, in schimb stii ca exista si ca in momentul in care te concentrezi pe ea si nu-I intrerupi gestatia se va materializa.

Care este visul tau? Ai renuntat la el? Sau din contra esti mai aprig in realizarea lui decat ai fost vreodata?

Gandeste-te putin la lucrul acesta…si lasa-mi cateva cuvinte sa stiu ce ti-a placut cel mai mult de la acest mesaj si da-mi un digg. Apreciez!

Alex aici!

Iti doresc o saptamana imputernicita! Ai grija de tine!

P.S. Acest mesaj este valoros, este gratis si esti binevenit sa-l impartasesti cu prietenii tai.

Asista-ma sa construim aceasta comunitate de oameni treziti la viata invitandu-ti prietenii sa citeasca si ei acest mesaj. Este foarte simplu doar 2 clickuri. Apasa aici

P.P.S. Doresti sa impartasesti cu prietenii din retelele sociale in care ai deja profil creat?

Apasa PLAY la filmul de mai jos si-ti arat exact cum.

Be Sociable, Share!