#262 | Esti Casatorit(a) Cu Imaginea Din Mintea TA?

Am descoperit pe parcursul anilor ca asistenta oamenilor asemeni tie pentru obtinerea si mentinerea independentei si libertatii financiare si personale pastrand in acelasi timp controlul asupra lucrurilor este ceea ce face cu adevarat treaba sa mearga. Mi-ar placea sa am oportunitatea sa lucrez si cu tine de asemeni.

Descopera Clubul Nostru Exclusiv Pentru Antrenament Strategic Lunar si

Accelereaza-Ti Succesul Instantaneu!

TU si cu putin din mine aratam lumii ca se poate si mai bine.

Pentru Cresterea Fluxului Tau De Numerar, Eliberarea De Limitarile Actuale Si Implinirea Viselor Importante si Dragi Inimii Tale!

Alex Tita

Intrebarea Zilei: Ce experienta ai avut care te-a facut sa realizezi ca imaginea pe care ai pastrat-o in mintea ta se opunea evolutiei tale?

Be Sociable, Share!
  • http://twitter.com/Vali_Zamfir Vali_Zamfir

    Cat de important e acest aspect. Mie personal nu mi s-a intamplat pana acum sa fiu nevoit sa fac schimbari majore la imaginea din capul meu pt ca am stat bine sa ma gandesc ceea ce vreau cu adevarat, poate doar cateva detalii, dar tot timpul trebuie sa fi flexibil si sa te intrebi daca ceea ce ai tu in cap este in congruenta cu cel mai mare bine pentru tine.
    Stii ce imagine cred eu ca au majoritatea oamenilor in cap si e greu sa scape de ea? Imaginea ca fac o facultate cu scopul de a-si gasi o slujba sigura si bine platita.si iti dai seama ca pot sa aiba imaginea asta in cap timp de 3, 4 sau 5 ani cat studiaza acolo(plus conditionarile din jur). si apoi dupa ce isi gasesc slujba asta, cand vine cineva sa le ofere o oportunitate de afaceri sau poate ca le vin lor o idee despre cum sa porneasca ceva pe cont propriu le este pur si simplu greu sa actioneze pt ca in mintea lor se gandesc ca daca renunta la slujba lor inseamna ca au facut facultatea degeaba si au pierdut atata timp. Prefera mai bine sa nu actioneze, decat sa recunoasca ca imaginea pe care au avut-o atata timp in cap nu era cea mai benefica pt ei. Mie asa mi-a spus cineva cu care am vorbit.Daca ai facut facultatea doar ca sa iti iei o diploma atunci da in situatia asta ai facut-o degeaba, dar daca te-ai dus si ai studiat , ai invatat ceva pe acolo care sa-ti foloseasca mai tarziu atunci nu cred ca ai mai facut-o degeaba.