Mai aproape de visul tau…

Te apreciez! Asta este in primul rand! Te apreciez pentru ca ai avut curajul sa sapi putin in interiorul tau oferind raspunsurile la cele 15 intrebari.
Primul pas conteaza cel mai mult pentru ca dupa primul pas vine al doile si dupa al doilea vine al treilea si asa mai departe.

Am reusit sa parcurg toate raspunsurile pana acum, au fost cateva zeci de raspunsuri si am putut sa identific cateva patternuri comune la majoritatea celor care au raspuns.

Bineinteles ca nu toate provocarile se vor rezolva peste noapte in viata ta si nu-ti vei indeplini toate dorintele peste noapte. Este extrem de important ca le ai pentru ca si problemele si dorintele sunt semn ca traiesti ? . O sa-ti ofer acum raspunsuri la cele mai importante aspecte pe care le-am identificat din ce mi-ai scris si apoi mergem mai departe de acolo. Poate o sa si fac un produs special in care sa intram in amanuntime, in fundament dar acum am dorit sa-ti pot oferi un raspuns rapid care sa te duca mai aproape de cel mai mare bine pe care ti-l doresti.

Cateva dintre raspunsuri le-ai primit citind cele 11 secrete dar cu siguranta au mai ramas de raspuns multe altele..

Cel mai important lucru inainte de toate trebuie sa stii CLAR, PRECIS, EXACT (si oricate cuvinte or mai fi pentru a exprima acest lucru) cu ceea ce doresti sa obtii.

Acesta este aspectul crucial fara de care o sa continui sa conduci o viata mediocra(mediocru = normal, dar normal nu inseamna de succes! Daca vrei sa fii de succes atunci inseamna ca trebuie sa fi anormal. Nu in sensuri negative ci doar ALTFEL fata de majoritatea lumii.)

Firul comun pe care l-am gasit in aproape toate raspunsurile a fost acela de a nu stii precis ceea ce se urmareste. Care este rezultatul, in ce condititi doresti rezultatul respectiv, in ce conditii nu si asa mai de parte.

A dori mai multi bani nu este un rezultat indeajuns de specific pentru a obtine ceea ce vrei cu adevarat.

Daca o persoana imi cere mai multi bani ii pot da 10 ron si apoi ii pot zice gata ai mai multi bani acum pleaca de aici! Ai primit ceea ce-ti doresti adica mai multi bani!

Intreaba-te urmatorul lucru:
Daca ar fi un magician si ar avea toate puterile de pamantul asta sa-mi dea exact ce-mi doresc, si tot ceea ce ar trebui sa fac este sa-l intreb si el imi da totul, ce i-as spune in asa fel incat sa fiu exact multumit cu ceea ce primesc?

Este oare indeajuns de exemplu sa-ti doresti o casa?
Daca i-ai spune magicianului asta vreau o casa si el iti da o casa doar cu o camera, cu o singura fereastra mica, cu o usa ingusta, fara curent, in mijlocul pustiului, oare acea casa te va satisface? Cu siguranta NU!
Acest magician exista si-ti da tot ceea ce doresti DOAR cu conditia de a cere cu precizie.

ACESTA ESTE PRIMUL SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU – SA STII CU PRECIZIE CE DORESTI – CE REZULTATE SI CE EXPERIENTE DORESTI SA PRIMESTI DE LA VIATA, IN CE CONDITII DA SI IN CE CONDITII NU.

Al doilea lucru este sa stii DE CE?

Pentru ca rezultatele pe care le dorim sunt de fapt un vehicol prin care sa simtim ceea ce dorim sa simtim.

Sentimentele precum usurarea, libertatea, admiratia, sentimentul de a fi indeajuns, contributia din sucul pasiunii proprii, renumele si implinirea sunt cele care se afla in spatele rezultatelor pe care le dorim. Si din asta reiese un lucru remarcabil.. si anume ca nu rezultatul in sine ne face sa ne simtim in felul acesta.. ci evaluarea noastra asupra rezultatului aceluia. Asa ca vestea buna este ca te poti simti usurat, liber, admirat, implinit chiar acum daca alegi sa faci asta..

„Fi multumit cu ceea ce ai pe masura ce construiesti ceea ce doresti” Jim Rohn

Intotdeauna succesul este un rezultat a ceea ce esti. Nu ai intai succesul si apoi te simti de succes. INTAI te simti de succes si apoi ai si succesul.

Pentru ca daca doar alergi dupa succes (si aici tinem cont ca este specific detaliat pentru a stii cand l-ai atins) o sa-l atingi si o sa te intrebi: „doar asta este tot? Doar despre asta este viata?” Si bineinteles ca nu doar despre asta este viata. Este vorba despre cum te simti acum. Despre cum te simti in timp ce-ti construiesti rezultatul pe care il obtii.
Pentru ca daca de exemplu trebuie sa-ti vinzi sufletul pentru a atinge succesul oare merita?

Iuda a primit banii.. (rezultatul – o avere significanta) dar si –a vandut sufletul pentru asta! Asa ca trebuie sa stii DE CE doresti ce doresti si in ce conditii. Ce esti dispus sa faci si ce nu esti dispus sa faci..

De exemplu: Sa zicem ca doresti sa castigi 1000$ lunar pentru ca asta ti-ar acoperii cheltuielile lunare si ai simiti ca poti sa rasufli usurat si sa vezi optiuni suplimentare. Poate ca nu asta este venitul pe care il doresti cu adevarat dar haide sa zicem ca este cel care ti-ar oferi usurarea si libertatea de miscare si pacea mintii sa poti gandi pentru mai departe.

Cu siguranta ca daca va trebui sa minti si sa furi pentru ei nu ai face-o, corect?
Dar daca ai putea sa castigi banii facand ceva usor, distractiv, care sa-ti placa, sa simti ca ajuti si pe altii si ca ceea ce oferi produce un bine pentru cealalta persoana, pentru tine si pentru binele general atunci cu siguranta ai face-o, nu e asa?
Ok. Haide sa continuam pe exemplul acesta si sa iau un caz real din afacerea Agel.
Ce trebuie sa fac eu daca doresc sa castig 1000$ luna asta (pana la finalul feb.2009) in Agel.

Pai pe de o parte stiu ca fiecare partener care zice „DA! Ma intereseaza si afacerea si produsele voastre(consider ca este o sansa extraordinara si de asemenea mi-ar place sa beneficiez de beneficiile produselor pentru bunastarea mea si a familiei)” iti aduce 200$ bonus de prima comanda pentru faptul ca si-a autorizat parteneriatul cu Agel si tu esti persoana care a facilitat acest lucru.

Asta ce inseamna specific.. inseamna ca daca am 5 parteneri intr-o luna care zic DA! atunci castig peste 1000$.

Sa zicem ca pentru fiecare da trebuie sa duci mesajul Agel la 20 de persoane.

Intrebarea urmatoare este cum pot duce mesajul meu in cel mai eficient mod cu putinta, cel mai profesionist, care sa-mi faca placere, cel mai fara stress, drama sau congingeri, intr-un mod in care sa aduc un bine celeilalte persoane sa-mi aduc un bine si mie si sa pot contribui ulterior si la binecele celorlalti… cum pot duce acest mesaj la 100 de persoane pentru a avea 5 da-uri? .. bineinteles ca avem un plan specific pentru a face acest lucru pe care oricine il poate pune la treaba pentru rezultate imediate. Si pentru ca am primit intrebari despre ce trebuie sa faci in afacere am hotarat sa-ti dau acces la sistemul nostru de instruire pentru a vedea si mai in profunzime ce trebuie sa faci. Pentru a porni sunt urmatorii pasi (iti dau formula standard pe care o avem cand cineva doreste sa porneasca in afacere) click dreapta aici si save link as.. – pentru a o descarca pe calculatorul tau si pentru a invata despre cum sa construiesti afacerea (Training de start rapid – click dreapta si save link as..)

Adevarul este ca-ti trebuie mai putine da-uri pentru a castiga 1000$ dolari. Daca ai vazut Noul Agel Phenomenon ai vazut ca Eric cu 40 de oameni adusi in afacere in 3 ani castiga peste 1 milion $ anual asa ca daca faci calculul o sa vezi ca este chiar mai simplu.. (daca nu ai vazut Filmul pana acum cel mai probabil inseamna ca nu ai intrat in contact cu mine prin partea dedicata pornirii afacerii – poti face asta dand click aici – Acces Instantaneu Gratui la Turul Informativ VIP de unde poti lua toate informatiile de care ai nevoie)…

Ce am facut in exemplul asta pe langa faptul ca mi-am promovat afacerea? ?
Dap sunt vinovat! Normal ca-mi promovez afacerea pentru ca stiu ca ceea ce am este bine pentru tine, este bine pentru mine si aduce contributie la binele general!

Daca nu crezi in ceea ce faci ar fi bine sa te cari de acolo pentru ca cu siguranta ti se va intoarce rau inapoi!

Ce am facut in exemplul de mai sus? Pe de o parte am spus specific ce doresc si pana cand doresc, de ce doresc, ce sunt dispus sa fac si ce nu sunt dispus sa fac si am descompus in plan specific de cate persoane ar trebui sa contactez pentru a obtine cei 1000 $ .

Exact asa trebuie sa faci cu rezultatul tau final indiferent care este. Si apoi treci la actiune!

Urmatorul lucru pe care l-am observat este tendinta de a stii mai bine de ce vrei sa te feresti in loc sa stii mai bine ce doresti sa obtii. (este normal, dar repet normal nu inseamna de succes)

Stii drumurile alea lungi din America(imaginea aia clasica cu desertul si cu o sosea lunga prin mijlocul lui?) Ei bine s-a constatat ca peste 65% din accidentele care se petrec pe acele drumuri sunt cauzate de oameni care isi busesc masina exact in stalpii de curent, sau telefoane publice, etc.. care au o distanta foarte mare intre ele.

Ciudat dar adevarat!

Cum naiba din cat este de mare campul in situati in care pierzi controlul masinii intrii TOCMAI in stalpul de curent! ? ! Pentru ca minte urmareste directia privirii..
Persoana aia spune „Sa NU intru in stalpul ala!” Si ghici in ce intra?

Mintea nu pricepe termenul NU price comanda „intru in stalpul ala” si BAM!!!

Aaaa… zici, mie nu mi sa-r petrece lucrul asta!

Mai gandeste-te inca o data! Pentru ca din ceea ce am citit problema este ca te concentrezi prea mult pe ceea ce doresti sa eviti (adica viata fara succesul financiar, greutatea, datoriile, frica de a porni, de ce cred ceilalti etc..) si ghici ce primesti? Mai mult din acelasi lucru.

Pentru a remedia acest fenomen TREBUIE sa fi CLAR asupra CE doresti sa experientiezi in viata ta in cele mai precise detalii, pentru ca mintea este un servo mecanism (adica isi corecteaza si amplica puterea de a ajunge la scopul stabilit)

Concentrandu-te pe asta ghici ce primesti? DA! Primesti ceea ce iti doresti de fapt!

Pentru ca nu-ti doresti sa eviti umilinta, ignorarea, respingerea, neajunsul, pierderea, neputinta, impovararea etc… DE FAPT iti doresti usurarea, libertatea, admiratia, sentimentul de a fi indeajuns, contributia, renumele, fericirea implinirii.. etc..

Pentru asta am facut un exercitiu mai de mult in care imi desenam ziua mea ideala.
Am furat exercitiu asta cu nerusinare de la specific Frank Kern desi il folosesc Eben Pagan, Tony Robbins, Gage si multi mult altii… I-al aplica-l si da-l mai departe la cat mai multa lume pentru acest exercitiu este transformator de vieti. Functioneaza! Vad rezultatele in viata mea! Majoritatea sentimentelor si decurgerea zilei mele actuale este congruenta cu ce am scris atunci acolo chiar daca financiar nu am atins deocamdata pragul care sa-mi permita toate acele lucruri. Mai am 1199 zile pana se va contura totul.. ) Il poti descarca apasand aici dupa ce ai terminat de citit acest articol. Concentreaza-te pe partea emotionala, a sentimentelor pe care le experientiez si mi le doream sa le experientiez.. ele sunt sucul care ma misca.. si tot sentimentele si ceea ce doresti sa experienti reprezinta sucul care te misca si pe tine. Putem avea moduri diferite de a obtine ceea ce vrem de fapt sau ne dorim in cantitati diferite dar sucul interior nu se schimba.

Daca nu stii ceea ce vrei indeajuns de specific este absolut normal sa primesti ceva ce nu te satisface cu adevarat.

Iar intrebari de genul, de ce mi se petrece mie asta, de ce nu am bani, de ce nu gasesc iubirea, implinirea, succesul, etc iti vor aduce raspunsuri care sa accentueze aceleasi stari pentru mintea ta iti gaseste raspunsuri la intrebarile pe care le pui. (despre ce intrebari iti recomand sa-ti pui am scris un articol anterior pe blog. Poti cauta si le poti descoperi.)

Si intotdeauna tine minte un lucru.. (unul dintre cele 11 secrete) nu este vorba despre ce este infara este vorba despre ce este innautru.

„Cand TU te transformi toata lumea se transforma, daca Tu nu te transformi toata lumea ta ramane la fel” Jim Rohn.

Stiu ca lumea exterioara este la momentul acesta in dificultate. Si este normal sa fie pentru ca este un efect a actiunilor pe care le-a intreprins, acela de a obtine cat mai mult fara a da ceva cel putin de valoros sa mai valoros in schimb.

Sunt mai multe tipuri de persoane: unele isi baga capul in pamant precum strutii si spera sa se termine totul si ajunga totul inapoi la „normal” si de cele mai multe ori sunt loviti de tren, altii care muncesc mai mult in ceva ce nu functioneaza si devin din ce in ce mai frustrati, altii care cauta solutii si actioneaza asupra lor.

Ideea este ce vei face tu?

Pentru ca in perioada de criza economica, istoria demonstrat ca se nasc cei mai multi oameni bogati (substantial bogati). De ce pentru ca sunt inteligenti si stiu ce sa faca.

2 tipuri de oameni vor iesi cu bine din recesiunea asta care dupa previziunea oamenilor pe care ii apreciez (Gage, Eric Worre, Eben Pagan, Frank Kern, Kiyosaky, etc..) va atinge apogeul in urmatorii 2 ani. Si apoi va incepe sa se indrepte lucrurile.

Deci daca iti este frica de ce este acum, a venit momentul SA TE TREZESTI si sa faci ceva ce funtioneaza acum.

Ma intorc la cele 2 tipuri de oameni: unu sunt cei cu bani si inteligenti – care vor produce si mai multi bani si doi sunt cei inteligenti care vor castiga bani de pe urma recesiunii..

Banii nu dispar asa pur si simplu ci isi schimba destinatarul.

Faptul ca multi oameni isi pierd afacerile la momentul acesta este legat de faptul ca majoritatea oamenilor nu au stiut cum sa castige bani in mod corect inca de la inceput nu au respectat tenditele pietei, nu au avut o oferta valoroasa pentru piata si nu au stiut cum se face marketingul, ori ignoranta se plateste. Acum doi ani aproape cand am scris cartea cu „Ce stiu cei bogati si tu nu ai aflat inca” vorbeam chiar de ceea ce se petrece acum si in ce afacere trebuie sa fii. Uni s-au prins alti nu.. Asta este.
Ideea este ca nu este prea tarziu. Dar daca mai astepti, daca acum iti este greu o sa-ti fie si mai greu in urmatorii 2 ani pentru ca piata se transforma. Trebuie sa fi pe bune sa oferi, valoare si sa stii sa o oferi, si sa fie ceva care lumea vrea. Multe afaceri clasice se muta online, si trebuie sa stii cum sa profiti de asta s-a dus momentul oportunistilor si a venit momentul expertilor sa fie recunoscuti pentru acum este atat de simplu incat sa dai o cautare pe un domeniu si sa vezi cine este in top sau sa intrii pe un formu de discutie al domeniului tau de interes si sa vezi ce se discuta si poti sa-ti faci o parare despre piata. Nu mai este ca inainte cand eu compania iti spun ceva tie client si tu nu ai de unde sa afli daca este adevarat sau nu ceea ce iti spun pentru ca nu ai acces la informatie si inghiti doar ceea ce –ti dau eu.

S-a dus momentul ala.

Toate investitiile se vor face la reducere la finalul celor acesti 2 ani asa ca daca stii cum sa castigi bani cu ceea ce merge acum atunci va fi momentul cand sa cumperi si cand sa te imbogatesti cu adevarat.

Nu spun ca le stiu pe toate.. nimeni nu le stie.. dar stiu unele lucruri care sunt foarte valoroase.. Nu am toate raspunsurile dar am unele dintre raspunsuri si impreuna putem sa stralucim in aceasta perioada si in perioada in care urmeaza.

Nu este niciodata prea tarziu sa pornesti si sa faci ceea ce-ti place iar daca este recesiune cu atat mai bine pentru ca te intareste si te invata cum sa castigi cu adevarat bani. Fundamente pe care le poti folosi toata viata. Daca ai succes acum vei avea succes si cand vremurile sunt bune.

Vremurile dure nu rezista dar oamenii duri da. Nu stiu cine a spus acest lucru ca sa-i pot oferi atributia dar este un lucru adevarat.

Iar profesionistii castiga bani indiferent ca perioada este benefica sau nu.. de fapt „castiga mai multi bani cand perioada este „grea” decat cand este buna” asta a spus intr-un fel sau altul Kiyosaki.

„Cand tuturor le este frica TU trebuie sa fi lacom, cand toata lumea este lacoma TU trebuie sa fi precaut” Warren Buffet

Asa ca raspunsul este in tine.

Iarta-te si mergi mai departe, invata ce trebuie sa inveti si fi cine trebuie sa fi. „Ignoranta nu este binecuvantare! Ignoranta este dezastru, este durere, este saracie, este suferinta etc.” Jim Rohn.

Cum te ierti? Pur si simplu te ierti! Vezi ceea ce iti doresti de la viitor si te concentrezi pe asta.

Tot ceea ce ai facut in viata ta ti-a adus anumite rezultate! Nu sunt nici bune nici rele.
Cateoata castigi altadata inveti. Sa esuezi sau sa ranesti pe cineva sau sa fi ranit inseamna sa nu intelegi ca esti om si ca poti face greseli si ca NU AI INVATAT LECTIA.

Esecul exista doar atunci cand nu inveti lectia.

Asa ca uita-te la ceea ce ai realizat in viata ta pana acum, uita-te prin cate dificultati ai trecut si uita-te cum ai trecut prin toate si ai rezistat.

Uita-te la cele mai mari esecuri si vezi ce ai invatat. Uita-te la cele mai mari succese si vezi ce ai invatat si trage-ti curajul de aici si construieste-ti viata pe care meriti sa o traiesti.

Dar ai grija ce-ti doresti! Pentru ca vei primi cea ce-ti doresti!

Viitorul are calitatea sa se inconjoare in prezentul tau si sa te traga inspre el. Daca prezentul tau este de fapt trecutul tau si acolo este locul in are traiesti atunci viitorul tau este de fapt trecutul tau. Depinde de tine depinde de lucrurile pe care te concetrezi si ce faci.

„Trecutul tau nu este egal cu viitorul tau!” Tony Robbins

Banii, fericirea, implinirea, usurarea, libertatea, significanta sunt un rezultat a ceea ce esti tu.

„Succesul il atragi devenind o persoana atractiva!” Jim Rohn.

Este vorba de tine si ce vei face de acum in colo, nu este vorba despre ceilalti, sau ce sa petrecut in trecut. Ceilalti sunt ceilalti, trecutul este trecutul, TU ESTI TU!

Nu a fost vina ta pana in acest moment! Dar din acest moment este responsabilitatea ta. Pentru ca ai la indemana resurse sa faci ca totul sa realizeze. Tot ce trebuie sa faci este sa intrebi, sa citesti, sa studiezi si la tot ceea ce intrebi vei primi raspuns.

Nu trebuie sa treci singur prin asta! Dupa cum am spus.. daca cumva in procesul tau te blochezi sunt aici sa te asist sa mergi mai departe.

Intrebarea esta care iti este planul? Ce ai de gand sa faci? Bagi capul in pamant si te rogi? Muncesti mai mult inceva ce nu merge? Sau iei responsabilitate, vezi ce functioneaza si cresti acel ceva?

Oare te vei fi indeajuns de constient si destept incat sa te prinzi cand devii norocos?

Eu cred ca da! Tu ce crezi?

FAPT! Depinde de tine!

Pentru Succesul si Implinirea Ta!
Alex Tita
11 Secrete Despre Ce si Cum Sa Pornesti O Afacere Pentru Succes si Implinire


P.S. rezerva-ti timpul sa-ti revizuiesti rezultatele prioritare pe care doresti sa lealizezi. Ma-i completeaza inca o data chestionarul pentru a vedea si mai specific cum sa te asist mai departe si haide sa construim ceva remarcabil impreuna!

P.P.S. Impartaseste-ne ce ti-a placut cel mai mult din acest articol si daca ai intrebari la care doresti un raspuns care crezi ca ii poate ajuta si pe ceilalti scrie-le jos la comment sau trimite-mi un email la info@alextita.com si poate le discutam in urmatorul articol.


Daca ti-a placut acest articol da-mi un digg. Apreciez!

Be Sociable, Share!