DEZVALUIT! Care este cel mai important lucru care determina succesul in viata si in afaceri
Bine ai venit la mesajul de saptamana aceasta.
Data trecuta cand ne-am intalnit am discutat despre care ceste cel mai important lucru care determina succesul in viata si in afaceri.

Apreciez foarte mult raspunsurile voastre, pentru ca intr-adevar acele lucruri sunt foarte importante.
Perseverenta, motivatia, cinstea, spiritualitatea, echilibrul emotional, etc..sunt extrem de importante pentru o viata de succes.
Din fericire am avut o revelatie auzindu-l de curand pe Rich Schefren, a pus exact punctul pe I.
Toate lucrurile de mai sus: perseverenta, motivatia etc… fac doar un singur lucru si anume acela de a mari POTENTIALUL succesului tau. Si asta este bine. DAR, marirea potentialului tau nu are aproape nimic de a face cu succesul pe care il ai in viata.

Este ca si cum ai avea un diamant de 10 carate dar il ti ascuns undeva si nu-l valorifici niciodata, nu vede lumina zilei niciodata.

Si acum DEZVALUIREA! Cel mai important lucru care determina succesul tau este CONSTRANGEREA PE CARE TU O AI LA ACEST MOMENT.

Aceasta constrangere tine diamantul in locul ascuns si nimeni nu-i vede fata.
Constrangerile noastre ne determina succesul, modul in care le identificam, daca le identificam, si cum le eliminam ne determina succesul in cea mai mare masura.

Este excelent sa te pregatesti tot timpul si sa fi motivat si toate celelalte lucruri dar daca ai o constrangere care te tine sa arati adevarata ta valoare lumii atunci talentul tau, expertiza ta, valoarea ta nu va fi vazuta si nu vei manifesta succesul pe care il doresti in viata si in afaceri.

Asa ca cel mai important lucru este sa stai putin cu tine de vorba si sa vezi care este cea mai mare constrangere pe care o ai la acest moment care te tine ai rezultatele pe care le doresti.

Si nu, nu este banul? Nu banul te tine sa ai rezultatele pe care le doresti. Lipsa banilor reprezinta un efect al acelei constrangeri pe care o ai in viata ta.
Cand iti vine un lucru in minte la care te gandesti ca ar fi constrangerea ta, gandeste-te putin mai adanc si vezi daca nu cumva acel lucru este doar un simtom alta fiind de fapt cauza.

Consider ca in momentul in care ai identificat adevarata constrangere a vietii tale, provocarea este deja pe jumatate rezolvata, pentru ca din moment ce ai clar lucrul care te tine poti gasi solutii pentru a intoarce acest lucru in favoarea ta. Si cand te vei debloca de aceasta constrangere vei manifesta 80% din rezultatele pe care le doresti in 20% din timpul pe care l-ai acorda daca nu ai descoperi acea constrangere(cu siguranta cunosti regula lui Parreto.)

Ma bucur ca am putut impartasi aceste ganduri cu tine.
Iti doresc o zi si o saptamana putin mai Extra Entuziasta si Energica (Clubul EEE)
Haide sa demolam impreuna barielele care te tin in producerea rezultatelor pe care le doresti!
Alex

P.S. E timpul tau acum! Ce ti-a placut cel mai mult la acest mesaj si care ar fi lucrurile pe care ai avea sa le impartasesti cu noi despre acest lucru. Absolut suntem deschisi si la critici si observatii. Simplu doar lasa un comentariu mai jos.
P.P.S. Asista-ma te rog sa facem acest blog cunoscut oamenilor care doresc transformare in extraordinar a vietii lor si haide sa crestem aceasta comunitate de oameni pasionati de dezvoltarea lor personala si financiara.

Iti poti invita prietenii trimitandu-le o invitatie direct pe emailul lor prin doar 2 clickuri apasand pe acest link.
Doresti sa impartasesti cu prietenii din retelele sociale in care ai deja profil creat?
Apasa PLAY la filmul de mai jos si-ti arat exact cum.

Be Sociable, Share!